Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Dalje samo popunjavate trazene podatke… Brzo i jednostavno, stici ce Vam na mobilni poruka pa unesete taj broj za verifikaciju
upload
2025 09 06
Joj, jedva nadjoh odgovor na 22. strani, a krenula sam od 1. strane, ma ludnica. Dok se otvori stranica, po stranica, zivci mi odose do...... Hvala na odgovoru, vidim dobru sansu da se rastajemo, ne koristim karticu za online placanje i bas nefer da se na ovaj nacin ogranici koriscenje sajta.... Srecno svima!
2025 09 06
Ako malo istražite sami po netu, videćete da iako Stripe jeste "siguran", ukoliko je sajt nesiguran, tj "ranjiv" na napade, podaci mogu da se presretnu pre nego što uopšte dodju do Stripe-a. Inicijalno sam rekla da ću svakako da plaćam članarinu ali sad nisam sigurna.
upload
2025 09 06
Ja imam neku internet inteza karticu koju dugo nisam koristila, ukoliko nije istekla, staviću nešto para i platiti. To je siguran način, sa te kartice vam niko ne može povući sredstva jer nije povezana sa računom. Napravite je samo za kupovinu i plaćanja usluga na internetu i na nju stavite toliko para koliko vam u tom momentu treba.
2025 09 06
Neka se poradi na tome da članarina može biti uplaćena na bilo kom uplatnom mestu,ima nas puno koji ne želimo da plaćamo karticom i unošenjem podataka iz raznoraznih razloga. Ko radi na sajtu MK mogao bih da to resi sa IT stručanjacima olaksa obema strana. Jednostavno uplatnicom-(svrha članarina)u pozov na broj (korisničko ime)-vrlo jednostavno naravno ako je sve regulisano kako valja.
2025 09 06
> zvezdara123: > Da li je moguca uplata iz Poste? > Ako nije, molim Vas za otvaranje mogucnosti uplate uplatnicom. U potpunosti se slazem sa vama. Ima nas puno koji ne želimo da plaćamo karticom iz raznoraznih razloga. Neka se na sajtu javno ostavi TR za uplatu,uplatićemo.
2025 09 06
> VandaF: > Trenutno je aktualna neka greška koja onemogućava pristup profilu i porukama nakon uplate za premijum. > Kolege rade na popravku. Mogu li kolege da odrade nesto i za nas teoreticare zavera? Hocemo i opciju placanja kesom
2025 09 06
Kad se razmisli dobro, nije problem u cifri placanja od 550din. vec nesigurnost sajta. Ne bih da rizikujem sestrin racun, a ni karticu za placanje ovde, a sutra mogu da budem hakovana i sta posle?! Bolje spreciti. I ja bih se pridruzila teoreticarima zavera u predlogu placanja na racun.
2025 09 06
@Noubliezjamais Ja se ubih tražeći te online kartice, nekada sam imala Visa Virtuon koja je tako funkcionisala, ali msm da više ne postoji. Pogledaću još koje su opcije, ali nisam našla tu o kojoj pričaš na Intesa sajtu.
2025 09 06
> Esprit21: > > VandaF: > > Trenutno je aktualna neka greška koja onemogućava pristup profilu i porukama nakon uplate za premijum. > > Kolege rade na popravku. > Mogu li kolege da odrade nesto i za nas teoreticare zavera? Hocemo i opciju placanja kesom Ako je to nešto na konto onog što sam ja napisala, uopšte nije teorija zavere u pitanju, već činjenica da je IT team koji radi na sajtu nažalost nesposoban i svako ko pogleda ovaj sajt i kaže "OK je" nema pojma. Ne treba da se uvede opcija da se plati u kešu, nego treba da naprave kršten sajt tj. barem da porade na zaštiti ovog.
2025 09 06
> MarianneMary: > Kad se razmisli dobro, nije problem u cifri placanja od 550din. vec nesigurnost sajta. Ne bih da rizikujem sestrin racun, a ni karticu za placanje ovde, a sutra mogu da budem hakovana i sta posle?! Bolje spreciti. I ja bih se pridruzila teoreticarima zavera u predlogu placanja na racun. Na koji račun kad je ova firma registrovana i posluje u Litvaniji? Nemoguće je.
2025 09 06
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > > VandaF: > > > Trenutno je aktualna neka greška koja onemogućava pristup profilu i porukama nakon uplate za premijum. > > > Kolege rade na popravku. > > Mogu li kolege da odrade nesto i za nas teoreticare zavera? Hocemo i opciju placanja kesom > Ako je to nešto na konto onog što sam ja napisala, uopšte nije teorija zavere u pitanju, već činjenica da je IT team koji radi na sajtu nažalost nesposoban i svako ko pogleda ovaj sajt i kaže "OK je" nema pojma. > Ne treba da se uvede opcija da se plati u kešu, nego treba da naprave kršten sajt tj. barem da porade na zaštiti ovog. Nije na bilo ciji konto, odnosilo se na mene. Ja sam teoreticar zavera (etiketa) i smatram da opcija placanje kesom mora biti obaveza za sve firme, i da se kes mora zastiti kao nacin placanja a na svakome od nas je slobodna volja kako ce da plati, da li karticom, da li kesom.
2025 09 06
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > > Esprit21: > > > > VandaF: > > > > Trenutno je aktualna neka greška koja onemogućava pristup profilu i porukama nakon uplate za premijum. > > > > Kolege rade na popravku. > > > Mogu li kolege da odrade nesto i za nas teoreticare zavera? Hocemo i opciju placanja kesom > > Ako je to nešto na konto onog što sam ja napisala, uopšte nije teorija zavere u pitanju, već činjenica da je IT team koji radi na sajtu nažalost nesposoban i svako ko pogleda ovaj sajt i kaže "OK je" nema pojma. > > Ne treba da se uvede opcija da se plati u kešu, nego treba da naprave kršten sajt tj. barem da porade na zaštiti ovog. > Nije na bilo ciji konto, odnosilo se na mene. Ja sam teoreticar zavera (etiketa) i smatram da opcija placanje kesom mora biti obaveza za sve firme, i da se kes mora zastiti kao nacin placanja a na svakome od nas je slobodna volja kako ce da plati, da li karticom, da li kesom. Aha, ok, mislila sam da si htela da kažeš "Teorija zavere je da je sajt podložan hakovanju" 😅 Moja greška.
2025 09 06
> zvezdara123: > Tacno, samo je stvar slobodne volje, odabira, a ne uslovljavanja - ovako, ili nikako, a hoces da platis.... LoL! > Razumem i obrazlozenje da nije bilo mogucnosti naci resenje za neki vid uplate na racun, ali zasto onda krenuti sa naplatom, ako nisu pronadjena resenja za sve korisnike, vec ce deo nas ostati zanemaren. > Pa, da li je moguce, u rodjenoj zemlji 'Litvanci' nam kapu kroje? > Mada, sada vise nije ni vazno, koliko god nas malih korisnika, zbog ogranicene opcije placanja ostane zaglavljeno, odavno su nas u svim segmentima danasnjih pravila igre naucili - koga nema, bez njega se moze. Bas lep novokomponovani moto modernog sveta! > Hvala na lepim saradnjama! Donekle je sasvim realno da ne žele da nalaze takva rešenja. Kao što mi ovde kao prodavci imamo svoje uslove prodaje i plaćanja, tako i oni kao firma imaju pravo na to. Takodje očekivano je da su svi u 2025 upoznati i naviknuti na online plaćanja. Ja skoro sve plaćam online, teretanu, Spotify, Netflix i milion drugih stvari. Ali, bitna stavka je da su to ozbiljne firme pa tako i sajtovi nisu u stanju raspadanja. Mislim da je ovde bezbednost zaista najveći problem, ima ih milion ali sve druge mogu da ignorišem kao i do sada i da se fokusiram na neke pozitivne strane. Bezbednost, tj. manjak iste ne mogu da ignorišem.
2025 09 07
> Her_Fashion: > > zvezdara123: > > Tacno, samo je stvar slobodne volje, odabira, a ne uslovljavanja - ovako, ili nikako, a hoces da platis.... LoL! > > Razumem i obrazlozenje da nije bilo mogucnosti naci resenje za neki vid uplate na racun, ali zasto onda krenuti sa naplatom, ako nisu pronadjena resenja za sve korisnike, vec ce deo nas ostati zanemaren. > > Pa, da li je moguce, u rodjenoj zemlji 'Litvanci' nam kapu kroje? > > Mada, sada vise nije ni vazno, koliko god nas malih korisnika, zbog ogranicene opcije placanja ostane zaglavljeno, odavno su nas u svim segmentima danasnjih pravila igre naucili - koga nema, bez njega se moze. Bas lep novokomponovani moto modernog sveta! > > Hvala na lepim saradnjama! > Donekle je sasvim realno da ne žele da nalaze takva rešenja. Kao što mi ovde kao prodavci imamo svoje uslove prodaje i plaćanja, tako i oni kao firma imaju pravo na to. > Takodje očekivano je da su svi u 2025 upoznati i naviknuti na online plaćanja. Ja skoro sve plaćam online, teretanu, Spotify, Netflix i milion drugih stvari. > Ali, bitna stavka je da su to ozbiljne firme pa tako i sajtovi nisu u stanju raspadanja. > Mislim da je ovde bezbednost zaista najveći problem, ima ih milion ali sve druge mogu da ignorišem kao i do sada i da se fokusiram na neke pozitivne strane. Bezbednost, tj. manjak iste ne mogu da ignorišem. Her,uvek volim svaku tvoju rec,ali necemo porediti firmu sa obicnim smrtnicima. I da ne zaboravimo da je u Srbiji primarni nacin placanja kes. A cak i da imaju pravo da odrede nacin placanja,promenice plocu kad budu shvatili (ako budu shvatili) koliko ljudi,tj korisnika sajta,nema poverenja u online placanje, pogotovo na neozbiljnim sajtovima podloznim hakeriskim napadima.
2025 09 07
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 116