Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> SneKo60: > Nije mi jasno....platis odredjen paket i svaki sledeci mesec ti se skida za isti automatski ili moras svaki mesec da uplatis? Ili otkazes ako ne zelis vise? Postavila s pitanje adminu ali naravno nema odgovora Ne, sami treba da aktivirate paket usluga po isteklom periodu, sami placate - ne skida Vam niko sa kartice!
2025 09 08
Mislim da uopste ne radi kako treba sajt. Na osnovu cega su mi neke stvari aktivne a neke u nacrtima? Zasto ja ne mogu da menjam i stavim stvari koje zelim? Napravljeno je mnogo propusta i ne verujem da cu koristiti vise ovaj sajt, uplatila sam 150 din i nista ne mogu da postavim i menjam i ne stoji mi kredit prikazan
2025 09 08
Automatski ce se obnoviti?
upload
2025 09 08
Moze li neko da mi kaze sta se ovde desava uplatila sam skinuto mi je sa racuna a da postavim oglas ne mogu.
upload
2025 09 08
vidi se na slici koliko sam novca uplatila
2025 09 08
> Bowie777: > > DOBAR-UKUS: > > Da li ćete DATI MOGUĆNOST .... uplate u pošti preko uplatnice ??? > > Sajt vam ne radi kao švajcarski sat, da bi vam se ostavljali lični podaci sa kartice !!!! > Placanje samo on line. Nece biti mogucnosti placanja u posti Hvala na odgovoru !
2025 09 08
> Her_Fashion: > @Noubliezjamais Ja se ubih tražeći te online kartice, nekada sam imala Visa Virtuon koja je tako funkcionisala, ali msm da više ne postoji. Pogledaću još koje su opcije, ali nisam našla tu o kojoj pričaš na Intesa sajtu. Danas su mi u banci rekli da mogu tu virtuelnu karticu da napravim pa preko nje da platim ako sumnjam u sigurnost sajta. Ova Internet kartica (imam tu, fizički, baš tako se zove) je istekla. Naručila sam novu ali pošto u Intesi imam samo devizni račun kažu da misle da ne mogu ni na tu Internet staviti dinare 🤷‍♀️ Ne znam sad da li da platim maminom karticom. Sad sam se i ja istripovala…
2025 09 08
uplatila danas clanarinu ali na moj profil ne mogu da udjem niti iko moze da pogleda moje postavljene stvari-Sta se desava?
2025 09 08
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > @Noubliezjamais Ja se ubih tražeći te online kartice, nekada sam imala Visa Virtuon koja je tako funkcionisala, ali msm da više ne postoji. Pogledaću još koje su opcije, ali nisam našla tu o kojoj pričaš na Intesa sajtu. > Danas su mi u banci rekli da mogu tu virtuelnu karticu da napravim pa preko nje da platim ako sumnjam u sigurnost sajta. Ova Internet kartica (imam tu, fizički, baš tako se zove) je istekla. Naručila sam novu ali pošto u Intesi imam samo devizni račun kažu da misle da ne mogu ni na tu Internet staviti dinare 🤷‍♀️ > Ne znam sad da li da platim maminom karticom. Sad sam se i ja istripovala… Ne znam, nisam u Srbiji da mogu da odem do banke i vidim da li Raiffeisen ima tu virtuelnu karticu, možda pozovem. Istripovana sam i ja, jer iako je Stripe siguran, Krpice nisu. Proguglaj malo "risks of poor Stripe integration, data leaks" itd da vidiš o čemu pričam. Sa druge strane Tipro - firma sa 2 zaposlena, sa nekoliko bezveznih sajtova, uključujući ovaj, vrv outsorce- uju development ovog sajta (ko zna kome). Msm ako nakon svake promene naprave haos i pola toga ne radi jer su nešto zeznuli, da li stvarno misliš da su sposobni da ispravno integrišu Stripe na Krpice?
2025 09 08
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Platila dam starter pre tri dana, vi mi brisete svaku stvar koju objavim?!!!
2025 09 08
> Tanja30: > uplatila danas clanarinu ali na moj profil ne mogu da udjem > niti iko moze da pogleda moje postavljene stvari-Sta se desava? Isto mi se desava vec preko mesec dana
2025 09 08
Ne vredi placati, imam utisak kao da samo zele da kamče lovu, ovaj sajt ce brzo otici u istoriju zivi bili pa videli
2025 09 09
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na VIP za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa uplatila sam članstvo od 150 dinara, ne da mi mogucnost postavljanja oglasa!!!?
2025 09 09
Mene oduševljavate vi koje olako dajete novac za ovaj krš od sajta, bukvalno im trpate na silu novac u džep,a zauzvrat dobijate mućak. Bolje da ste kupile sebi neku novu krpicu,mame mi moje.
2025 09 09
Ovo je uzasno! Uplatila sam prvo 350 pa pise da sam prekoracila ogranicenje pa 200 ajde da dodam takodje nece i reko ajde da promenim paket na Vip uplatim i to i sve mi skine sa racuna i dalje nista ne mogu da postavljam. I otkazala sam sve pretplate necu ni koristiti vise sajt. Ako cita ovo neko ko je odgovoran za ovo treba da vas bude sramota!!!
2025 09 09
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 116