Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Hvala! > VandaF: > > Anja0404: > > Na ovo sam mislila… > > > Anja0404: > > > A kada uplacujemo clanarinu, tamo na drugom-trecem koraku, da li treba da kliknemo na ono zeleno dugme, ili samo popunjavamo ona polja ispod? > Ispunite polja i skrolajte niže, ispod svega je gumbić za uplatu i pretplatu, ali pretplata se aktivira samo ako označite da ju želite.
2025 09 09
> mila75: > > AdminMK: > > ČESTA PITANJA > > 1. Moram li odmah odabrati paket? > > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > > bez reklama, 20 kredita mesečno > > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > > U bilo kojem trenutku možete: > > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na VIP za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > > - Imati uvid u svoj trenutni paket > > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > > - Ažurirati podatke za plaćanje > > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa > uplatila sam članstvo od 150 dinara, ne da mi mogucnost postavljanja oglasa!!!? Mozete postaviti oglas, ali taj novi oglas prvo ide u stvaku "neaktivni", onda udjete u to polje i odaberete opciju "da"...videcete
2025 09 09
To je greška jer su dva gumbića, jedan gumbić je uploadaj artikl a drugi je spremi kao nacrt, dakle trebali bi raditi dvije različite stvari. Bit će popravljeno.
2025 09 09
> JKmodamia: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Cao, zasto mi kad promenim cenu artikla jer sam samo htela da snizim cenu, artikal nestao? 🥹 Nije nestao, vec je otpremljen u " neaktivne artikle". Tu udjite i aktivirajte artikal pritiskom na opciju "da", videcete
2025 09 09
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima Nadam se da pri svakoj naplati prikazujete fiskalni racun ...Prosto da bi vi nesto naplatili morate da budete registrovani ...
2025 09 09
Dobijete potvrdu o uplati na mail ili na telefon.
2025 09 09
> JKmodamia: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Cao, zasto mi kad promenim cenu artikla jer sam samo htela da snizim cenu, artikal nestao? 🥹 Sada je u nacrtu, aktivirajte ga klikom na,, da"
2025 09 09
> VandaF: > Dobijete potvrdu o uplati na mail na telefon. Da li vi zaista mislite da je normalno da se ostavljaju podaci sa kartice....Clan sam na druga 2 jaca sajta od vaseg uplate idu na njihov racun ..koji je u Srbiji ...Registrovani u nasoj zemlji u nasem gradu ....Ni jedan sajt ovog tipa ne trazi te podatke koje vi trazite pri uplati novca ....Kako cete da nas zastitite od prevara ...da li cete nadoknaditi stetu ako neko uplati novac drugome a ne dobije robu ???? Zasto ne uzimate proviziju od prodatih stvari ...i da ne nabrajam dalje ...Sajt vam je pun kopija ...prevara..a vi krecete sa placanjem i to kakvim placanjem ...a sami ste upozoravali svojevremeno da se brojevi sa kartica ne salju nikome a sada to sami trazite ?...ZAMOLILA BIH BRISANJE MOG PROFILA JER NE VIDIM SMISAO OVAKVOG POSLOVANJA
2025 09 09
Ne morate dati vlastitu karticu, možete koristiti Revolut jer Stripe dozvoljava taj oblik plaćanja, ali ne dozvoljava aircash i njihove uplate blokira. Obrisati profil doista nije problem, nama je to dva klika.
2025 09 09
Molim sve korisnike da obrišu većinu posta koji citiraju i ostave samo onaj dio na koji odgovaraju kako bi nam svima bilo lakše pratiti. 🫣😇🫶
2025 09 09
> VandaF: > Ne morate dati vlastitu karticu, možete koristiti Revolut jer Stripe dozvoljava taj oblik plaćanja, ali ne dozvoljava aircash i njihove uplate blokira. > Obrisati profil doista nije problem, nama je to dva klika. Odlicno izbrisite ...Naravno da ovakav vid placanja nije preporucljiv ja ne narucujem robu sa neta da bih vam davala brojeve kartica ...ja sam na sajtu moje krpice ...tako ovo ne pije vodu
2025 09 09
1. Zasto se krenulo sa naplatom, a da se nisu uzeli u obzir korisnici koji se ne sluze karticom pri on line placanju? 2. Da li postoji mogucnost da se poveca broj besplatnih oglasa, ili da ocekujemo da nakon probnog perioda ne bude ni 3?
2025 09 09
Koji je rok za placanje clanarine za postojece korisnike , koji imaju vise od 30 oglasa ?
2025 09 09
Samo se nadam da će ova promena uticati na brzinu otvaranja stranica. Za sada utiče ali negativno, otvaranje bilo koje stranice sa mojim predmetima traje beskonačno dugo, imam onaj brojač u browseru koji u proseku odbroji 50+ sekundi, pa ili otvori ili pukne greška 502. Probala kući na Orion optici najveće brzine i na poslu na Mts optici takođe najveće brzine za pravna lica, ista priča, mladost mi prođe dok mi otvori neki predmet koji bih da izmenim. Ranije sajt jeste štucao i davio sa reklamama, ali je kad je radio bio baš brz. Ako ovako ostane i nakon 30 dana zaista nemam nameru da nastavim članstvo, nego kao što je članica Lepica rekla sajonara...
2025 09 09
Sve sporo otvara.
2025 09 09
1 2 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 116