Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja sam uplatila pocetni plan i ne mogu da postavim nista.
2025 09 10
> VandaF: > Obrisat ću Vam nalog kad me to opet pitate za tjedan dana nakon što se odljutite. > Ja nisam donijela ova pravila, samo vam ih prenosim. Razumijem da vas to sve fustrira i žao mi je zbog toga. Ne frustrira mene nista i nisam ljuta ...Poenta konkretno mog piskaranja sa vama je samo očekivanje normalnog odgovora od vas Ne želim da plaćam strancima ja sam u SRBIJI Prilagodite se nama registrujte se u APR-U dajte racun za plaćanje i sve će biti u savršenom redu...Sredjujete sajt godinama unazad u tom sređivanju KOLIKO JE ZENA PREVARENO...skinute im pare sa računa..Da ja sam od 2011 na sajtu ovako nije bilo nikada ...nikada niko nije bio ojadjen za kintu..kao u poslednjih godinu do dve..Sajt konstantno blagoje godinu dana i jače.. Žene su vam uplatile novac III? Zašto ne radi sve kako treba ..Prosto promenite način poslovanja i svi srećni..
2025 09 10
Zvezdara, drago mi je da imate pozitivna iskustva u Pošti, kod nas je to baš nekako sporo i teško i gospođama na šalteru i preuzimateljima. Moja kćer ima 12 godina i već mi fali ta beba. Za sad još nikad nije kročila u Poštu, sretnica. :") Mi platimo da nam poštar donese paket na vrata, pa taj isti paket moramo pokupiti u poslovnici i platiti preuzimanje. Ko mi ca. Da, s Krpicama moramo naprijed inače ih gasimo, nema tu prevelike filozofije. Ne možemo plaćati sve obaveze samo financiranjem iz google reklama i zbog toga uvodimo članarine. Uvodimo i još jednu novost - reklamiranje artikala na početnoj stranici. To će vam možda biti interesantno. o:)
2025 09 10
> ninanica: > Ne frustrira mene nista i nisam ljuta ...Poenta konkretno mog piskaranja sa vama je samo očekivanje normalnog odgovora od vas. Koji bi vas odgovor zadovoljio? Druge vrste uplata neće biti omogućene. To što su vlasnici svega ili stranci ili mafija ni ja ni Vi ne možemo promijeniti. Prevare ne mogu biti spriječene u potpunosti, ima ih na svim stranicama. Na nama je da profiltriramo što više takvih profila, a na korisnicima je da paze i provjere sve prije uplate nekome nepoznatom na račun. Treba paziti na sve detalje.
2025 09 10
> VandaF: > > ninanica: > > > Ne frustrira mene nista i nisam ljuta ...Poenta konkretno mog piskaranja sa vama je samo očekivanje normalnog odgovora od vas. > Koji bi vas odgovor zadovoljio? Druge vrste uplata neće biti omogućene. > To što su vlasnici svega ili stranci ili mafija ni ja ni Vi ne možemo promijeniti. > Prevare ne mogu biti spriječene u potpunosti, ima ih na svim stranicama. Na nama je da profiltriramo što više takvih profila, a na korisnicima je da paze i provjere sve prije uplate nekome nepoznatom na račun. Treba paziti na sve detalje. Zamolila sam brisanje profila ..Prosto mnogo nas se ne uklapa u trenutnu situaciju ..Ostatku tima želim puno sreće..Od mene posle 14 godina toliko
2025 09 10
Upravo iz Poste na Limanu u Novom Sadu! Ko mi kaze da sve zavrsi brzo - ja mu zavidim ! Sve ide na iste saltere , i paketi, i placanja, i penzije… Guzva je jos veca na podizanju paketa za koje sam uredno platila da mi se dostave na kucnu adresu. Jos da dodam da placam parking koji trazim 15 minuta minimum! Kada stanes na kraj reda, treba ti sat vremena zivota dok stignes do saltera ………!!!
upload
2025 09 10
😩
upload
2025 09 10
Inace u redu sam vec oko 20 minuta!
2025 09 10
Aahahaaaaaa, pa ne mozemo svet posmatrati iz sopstvenog balona!!! I ovde, u Bg-u je neka mozda puna, ali ova moja, mala, sa divnim radnicama je uglavom prazna. I znam da to nije pravilo, da je mozda retkost, ali to znam, ne insistiram na tome da drugi ne znaju sta govore, kada je kod njih drugo stanje stvari. Osvestimo da su nam 'baloni' u kojima zivimo drugaciji, veci, manji, u drugim bojama, sa drugim ljudima...
2025 09 10
Mislim da su neki stavovi sasvim nerazumni. Očekuje se od online stranica da posluju kao fizičke radnje. Koliko ljudi iz Srbije koristi Netflix, Spotify, razne aplikacije sa Google apps pa čak i dok je bilo popularno (ne znam da li je još uvek) kupovali su na FB premium za one igrice i čuda. Da ne pričam o osobama koje su u nekom gaming svetu, pa je tu Steam i ostalo. Da li se od tih firmi očekuje da otvore DOO i da im se plaća na račun iz Pošte? Malo je bezvezno što uvodite "granice" na Internetu. Složiću se da su Krpice i Tipro daleko od pomenutih firmi što se tiče kvaliteta, korisničke podrške, pa i bezbednosti. Ali u srži, to je inostrana kompanija kao i recimo Spotify koja posluje u više zemalja iako je registrovana u nekoj tamo X Zemlji i plaćanje se vrši isključivo online. Fokus na činjenicu da se plaća isključivo online sa pričom "ja nemam karticu" je malo bezveze, vi kaskate za svetom a ne obrnuto. S druge strane, realan problem je što su članarine preduslov za korišćenje sajta koji ne garantuje bezbednost, korisničku podršku pa čak ni funkcionalnost. S obzirom da je bezbednost na prvom mestu, slažem se da bi druge opcije plaćanja bile i više nego poželjne, ali ako ne može tako, šta može da se uradi? Mene konkretno zanima - pitanje za Admina- Kako možemo da očekujemo pravilnu integraciju Stripe-a na Krpice ako godinama vidimo razne probleme i bagove, pa čak I sada u toku promena pola funkcija sajta ne radi kako treba? Lično, mene koči to što nemam poverenja u sposobnost IT tima da zaštite podatke korisnika.
2025 09 10
Integracija Stripe-a se radi u suradnji s njihovim stručnim timom, a riječ je o globalno priznatom sustavu plaćanja. Ona je neovisna od ostalih procesa i ima najviše standarde zaštite podataka i sigurnosti transakcija. Tehničke poteškoće jesu nezgodne na stranici, no većinom se radi o sporosti stizanja poruka i postavljanja predmeta. Do toga dolazi zbog preopterećenosti sistema ako su pokrenuti pozadinski radovi. Drugim riječima, čim vam se sajt uspori, znajte da se nešto na njemu radi.
2025 09 10
> Vanesa72: > Upravo iz Poste na Limanu u Novom Sadu! Sretno!
2025 09 10
> ninanica: > Zamolila sam brisanje profila ..Prosto mnogo nas se ne uklapa u trenutnu situaciju ..Ostatku tima želim puno sreće..Od mene posle 14 godina toliko. 2011. sam pala na ovakvu foru i nikad više. Molim Vas da mi se javite za tjedan dana.
2025 09 10
I dalje imam istu gresku na svom profilu
upload
2025 09 10
Imam plan a ne mogu da ga koristim
upload
2025 09 10
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 116