Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> luciana: > > MarianneMary: > > Sestra mi je uplatila 550din. i sa tim dobila sam mogucnost postavljanja novih predmeta (koji prvo odu u neaktivne, pa moram da aktiviram da se pojave u oglasima) i to je to? > Negde sam pročtala da će i tu situaciju sa novim predmetima koji idu u neaktivne rešiti i da je to jedna od stvari na kojoj rade. Inače, prodala sam jedne čizme i označila ih kao prodate, međutim čim sam se ponovo vratila na početni ekran - njih nema?! Artikle brišem tek nakon što razmenimo utiske, ovo mi je bezveze, ali se nadam da će poraditi i na tome. Takođe sam uplatila premium paket i sajt mi radi brže i nema reklama koje su mi mast vadile, za ostalo ćemo videti.. Meni reklame nisu bile problem, jer se logujem putem laptopa(a tamo reklama nikad nije ni bilo), proverila sam na mob. i tamo sad nema reklama. Ako je usluga ta da nemam reklame i da samo postavljam nove predmete sto se tice premjum plana, meni to ne treba.
2025 09 11
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Tražite podatke sa kartica koje ne smeju da se dele. Dajte račun na koji se uplaćuje!
2025 09 11
Pitanje za admina Zbog čega i dalje ne stižu mejlovi?
2025 09 11
> MarianneMary: > > luciana: > > > MarianneMary: > > > Sestra mi je uplatila 550din. i sa tim dobila sam mogucnost postavljanja novih predmeta (koji prvo odu u neaktivne, pa moram da aktiviram da se pojave u oglasima) i to je to? > > Negde sam pročtala da će i tu situaciju sa novim predmetima koji idu u neaktivne rešiti i da je to jedna od stvari na kojoj rade. Inače, prodala sam jedne čizme i označila ih kao prodate, međutim čim sam se ponovo vratila na početni ekran - njih nema?! Artikle brišem tek nakon što razmenimo utiske, ovo mi je bezveze, ali se nadam da će poraditi i na tome. Takođe sam uplatila premium paket i sajt mi radi brže i nema reklama koje su mi mast vadile, za ostalo ćemo videti.. > Meni reklame nisu bile problem, jer se logujem putem laptopa(a tamo reklama nikad nije ni bilo), proverila sam na mob. i tamo sad nema reklama. Ako je usluga ta da nemam reklame i da samo postavljam nove predmete sto se tice premjum plana, meni to ne treba. Svako zna šta mu je činiti, kako oni - tako i mi.
2025 09 11
Eto imam pitanje, da li premijum usluga znaci''nema reklama i postavljanje neograniceno novih predmeta i to je to?
upload
2025 09 11
> mila75: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > dva puta sam aktivirala paket od 150 din, oba puta mi ne daje mogućnost da postavim? opravite sajt pa onda naplacujte a ne da mi se pare skidaju bez mogucnosti postavljanja!! Poštovana, Starter paket omogućava do 10 oglasa, a Vi ih trenutno imate 37. Da bi ste postavljali nove oglase potrebno je da nadogradite paket korišćenja. Jedino ako aktivirate Premium paket ( naplatiće se samo razlika iznosa) možete da postavljate još oglasa.
2025 09 11
> zvezdara123: > Vratimo se na uzrok. > Ovo sada je tako kako je. Uslo se u razmatranje i odluku naplate nakon, kako smo mogli procitati mnogo ranije, silnih predloga revnosnih clanica da se uvedu clanarine radi bolje zastite. Znaci, Mk su se odvazili i odlucili na ovaj korak, nakon, na prvom i najvaznijem mestu, predloga revnosnih clanica... Da samo što je taj predlog nastao kao odgovor na zatrpavanje sajta od strane komercijalnih prodavaca, džakaroša itd. koji imaju na hiljade predmeta, dupliraju predmete, navode lažno stanje predmeta itd, i sve im prolazi jer imaju po 50 stranica pa ko i da primeti kršenje pravila. Na kraju je ispalo da je cena članarina ista za nekog sa 30 predmeta, mene sa 200 i džakaroša sa 3000 predmeta.
2025 09 11
Možda nije pravo mesto za pitanje ali moram da pitam.. kako mogu da pronađem određene članice? Da ne pregledam ceo sajt i da ne gubim vreme? Ako neko može neka mi odgovori može i privatno u poruke.
2025 09 11
> Her_Fashion: > > zvezdara123: > > Vratimo se na uzrok. > > Ovo sada je tako kako je. Uslo se u razmatranje i odluku naplate nakon, kako smo mogli procitati mnogo ranije, silnih predloga revnosnih clanica da se uvedu clanarine radi bolje zastite. Znaci, Mk su se odvazili i odlucili na ovaj korak, nakon, na prvom i najvaznijem mestu, predloga revnosnih clanica... > Da samo što je taj predlog nastao kao odgovor na zatrpavanje sajta od strane komercijalnih prodavaca, džakaroša itd. koji imaju na hiljade predmeta, dupliraju predmete, navode lažno stanje predmeta itd, i sve im prolazi jer imaju po 50 stranica pa ko i da primeti kršenje pravila. > Na kraju je ispalo da je cena članarina ista za nekog sa 30 predmeta, mene sa 200 i džakaroša sa 3000 predmeta. Sad bih ja trebala ovde da se pronadjem, koja je nakačila preko 1000 stvari i to za 2,3 godine, jer sam neko ko stalno kupuje, prodaje svoje, mamine, sestrine i ćerkine stvari, ali na primer nisam džakaroš.
2025 09 11
Meni je ovaj sajt pomogao dosta stvari da prodam i rasteretim i uvek sam se pitala kada će krenuti naplaćivanje, ja nemam zamerku. Svesna sam činjenice da je potrebno vreme da se sve usaglasi. 550din je skoro pa kutija cigara. Nisam imala Visa karticu i uplatila sam preko muževljeve. Nadam se da me niko napadati neće, znam da se svi bojite za bezbednost kartice, ja ne.
2025 09 11
> Her_Fashion: > > VandaF: > > Ispunite polja i skrolajte niže, ispod svega je gumbić za uplatu i pretplatu, ali pretplata se aktivira samo ako označite da ju želite. > Ja ne vidim nijednu drugu opciju osim pretplate, tj "subscribe"? Promenite zemlju. Vama je uneto Montenegro, treba da je Serbia, pa će se promeniti izgled aplikacije za plaćanje.
2025 09 11
> jelenicajk90: > > Her_Fashion: > > Da samo što je taj predlog nastao kao odgovor na zatrpavanje sajta od strane komercijalnih prodavaca, džakaroša itd. koji imaju na hiljade predmeta, dupliraju predmete, navode lažno stanje predmeta itd, i sve im prolazi jer imaju po 50 stranica pa ko i da primeti kršenje pravila. > > Na kraju je ispalo da je cena članarina ista za nekog sa 30 predmeta, mene sa 200 i džakaroša sa 3000 predmeta. > Sad bih ja trebala ovde da se pronadjem, koja je nakačila preko 1000 stvari i to za 2,3 godine, jer sam neko ko stalno kupuje, prodaje svoje, mamine, sestrine i ćerkine stvari, ali na primer nisam džakaroš. Pa to da li se Vi pronalazite ili ne, nema nikakve veze sa bilo čim. Ako pričamo o isključivo cenama članarina, po svakoj zdravorazumskoj logici Vi treba da platite više od mene, a ja treba da platim više od npr. Esprit21 (koja ima 30 predmeta). Poreklo Vaših predmeta je sasvim nebitno u celoj priči.
2025 09 11
> AdminRS: > > Her_Fashion: > > > VandaF: > > > Ispunite polja i skrolajte niže, ispod svega je gumbić za uplatu i pretplatu, ali pretplata se aktivira samo ako označite da ju želite. > > Ja ne vidim nijednu drugu opciju osim pretplate, tj "subscribe"? > Promenite zemlju. Vama je uneto Montenegro, treba da je Serbia, pa će se promeniti izgled aplikacije za plaćanje. Neće, pokušavala sam. Evo probala sam ponovo, i dalje je isto.
upload
2025 09 11
> jelenicajk90: > Meni je ovaj sajt pomogao dosta stvari da prodam i rasteretim i uvek sam se pitala kada će krenuti naplaćivanje, ja nemam zamerku. Svesna sam činjenice da je potrebno vreme da se sve usaglasi. 550din je skoro pa kutija cigara. Nisam imala Visa karticu i uplatila sam preko muževljeve. Nadam se da me niko napadati neće, znam da se svi bojite za bezbednost kartice, ja ne. I koje sve mogucnosti imate prilikom uplate 550din.? Uplaceno je i kod mene, preko moba nema reklama i mogu da postavljam neograniceno predmeta i to je to.
2025 09 11
Hoću reći bespotrebno vršite etiketiranje. Na to sam mislila. A sad kako su admini odlučili da bude ja plaćam. Ja iskreno verujem da će da bude bolje, jer samo kad me reklame ne smaraju sve je super.
2025 09 11
1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 ... 116