Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Uzela sam paket od 550,Ali i dalje oglas ne mogu da izbacim,izlazi mi da se opredelio za neki od paketa!
2025 09 12
Da li moze da se uplati sa Dina card? Ja sam uplatila paket od 150, skinuto mi je sa racuna ali se nista nije desilo
2025 09 12
> Esprit21: > Koja je logika konkretno koriscena pa da neko ko ima svojih 35 stvari placa isto kao neko ko svaki drugi dan ili svake nedelje istresa dzakove robe? > Nije li logicnije da se naplacuje provizija po prodatoj stvari nego ovo? Ili ako ce ostati na ovome, nije li logicnije da posto sajt ne moze biti ziv bez korisnika, da se svim korisnicima dozvoli odredjeni broj besplatnih oglasa (sve ispod jedne stranice je smesna cifra) npr. jedna stranica? A da se malo drugacije naplacuje ostatak, jer nije isto staviti 35 svojih stvari i 3500 stvari iz dzakova, a po vasem sistemu ispada da jeste, jer i onaj sa 35 svojih i onaj sa 3500 iz nekih dzakova plate isto. Neka se uvede da se placa po stranici ili svake 2 dodatne stranice da kostaju 100 dinara, ako vec ne zelite onaj sistem provizije. slažem se
2025 09 12
Imam isti problem kao i dosta devojaka, uplatila sam Pro plan 350 dinara, i ne mogu vise od 3 artikla da ubacim, novac je sinut sa racuna jos pre 4 dana, a meni pise da nabavim plan😂
2025 09 12
Kako mogu da promenim sliku na profilu koja se nalazi iznad imena,na mestu gde su bile Google reklame?
upload
2025 09 13
> VandaF: > Molim vas slike greške ovamo na temu ili u inbox da ih proslijedim kolegama na provjeru. Pozdrav Poslala sam Vam pre dva dana fotografije, uplatila sam Premium paket, nista ne mogu postaviti nista ne funcionise Napisali ste mi da kolege proveravaju Vidim i da druge clanice imaju isti problem, hocemo li u skorije vreme dobiti odgovor? Hvala
2025 09 13
Uplatila sam 150 dinara i skinut mi je novac sa kartice, a i dalje ne mogu da postavim vise od 3 oglasa. Pisala sam i mejl i poruku adminu, ali niko nije odgovorio. Moze li se barem ovde dobiti odgovor?
2025 09 13
Strašno,..
2025 09 13
Uplatila sam pocetnu nadogradnju, 150 din, pise mi na profilu Pocetni plan, ali i dalje NE MOGU NISTA DA RADIM na stranici, cak ni cene da promenim. Stalno me blokira i izlazi obavestenje da uplatim nadogradnju iako JE UPLACENA. ADMIN O CEMU SE RADI?
2025 09 13
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Dobar dan Interesuje me zasto ne mogu da izvrsim postavku a uredno sam platila clanariju malocas. Hvala unapred na odgovoru. Ana Citakovic
2025 09 13
Zdravo drage dame..Bila sam u inostranstvu par meseci i procitala nova pravila ali nije mi jasno sta se tacno desava.. Pise mi da su mi oglasi aktivni do februara ,marta sledece godine. Citajuci idkustva devojki koji du uplatili promocuje i ne funkcionisu zbunjena sam..Nije mi jasno do kad moram da uplatim i od kad krecu samo placeni artikli da budu aktivni( naravno planiram da ima vise od 3 aktivna) Unapred hvala na obajsnjenju?
2025 09 13
Zanima me da li se moze uplatiti sa Dina karticom.... Hvala unapred💙
2025 09 13
Devojke ja vec deset dana skoro imam uplaceno paket od 550 din a ne mogu da pogledam svoj profil tj prodavnicu, poruke mogu da otvorim. Da li se i vama to desava, posti mi je ovo vec zabrinjavajuće, sve sam uradila sta su mi rekli ali nista.
2025 09 13
Ne mogu da verujem, ovi vlasnici sajta, ko god da je, su izgleda odlucili da opljackaju clanice koliko mogu sa ovim clanarinama, i beze, verovatno gase sajt. Tolike uplate su dobili, nikom stranica ne funkcionise. Ja drugo objasnjenje nemam.
2025 09 13
Neke članice kazu da im funkcionišu stranice a ja se vec danima zalm i nista. 😔
2025 09 13
1 2 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 116