Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja sam uplatila članarinu i nista ne mogu da izbaci.,izmenim
2025 09 11
Pozdrav, palatila sam novac i skinut mi je sa racuna, ali jos uvek nista ne mogu da okacim. Kako da resim?
2025 09 11
> Kikiriki_11: > Ja sam uplatila članarinu i nista ne mogu da izbaci.,izmenim Takodje
2025 09 11
> VandaF: > > MarianneMary: > > Sestra mi je uplatila 550din. i sa tim dobila sam mogucnost postavljanja novih predmeta (koji prvo odu u neaktivne, pa moram da aktiviram da se pojave u oglasima) i to je to? > Spremanje predmeta u neaktivne s gumbića Objavi je greška, taj gumbić treba objaviti artikl u dućanu, a drugi gumbić treba spremiti oglas u Nacrt odnosno neaktivne predmete. > Vidim da se na Vašem profilu nije aktivirao VIP pa sam to prijavila kolegama. Sad je u redu. Hvala
2025 09 11
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Aktivirala paket,ali oglas ne mogu da izbacim
2025 09 11
Molim vas slike greške ovamo na temu ili u inbox da ih proslijedim kolegama na provjeru.
2025 09 11
Pozdrav, kako se koriste krediti?
2025 09 11
Zašto bi se plaćalo svakog meseca, neka se plati samo 1 mesec za 10 artikala, neki se prodaju neki ne
2025 09 11
Ne morate uzeti mjesečnu pretplatu. Mislim da je problem u neprevedenom zelenom gumbu, ali to rješavaju kolege. Znat ću više o tome uskoro. Kreditima možete plaćati promocije u kategorijama, a uskoro ćemo uvesti i promociju pojedinih predmeta na početnoj stranici. To je nešto o čemu me korisnici pitaju već dugo vremena pa je konačno odobreno.
2025 09 11
Postovana Vandaf,sta ce se desiti sa predmetima koje imamo u omiljenim nakon sto prodavcu istekne oglas? Za sada i dalje stoje u omiljenim,ali da li ce se i to brisati?
2025 09 11
Pre neki dan sam uplatila 550 din i potom unela nekoliko oglasa ali mi se oni ne prikazuju na mom profilu kao ni stotine oglasa od ranije koji su verovatno prebačeni u nacrte, ne mogu ni da udjem u moj profil evo dokaza o uplati mojekrpice.rs Receipt from mojekrpice.rs RSD550 Paid September 10, 2025 invoice illustration Download invoice Download receipt Receipt number 2521-9695 Invoice number F6TAX3U0-0750 Payment method Visa - 8910 Receipt #2521-9695 Sep 10 – Oct 10, 2025 Premijum plan Qty 1 RSD550 Total RSD550 Amount paid RSD550
2025 09 12
Pozdrav, da li ste zabranili izmene na oglasima ili je neka greška u pitanju? Kada hoću da izmenim oglas, konkretno da rotiram slike piše da sam prekoračila limit...... i ne dozvoljava Hvala
upload
2025 09 12
Zadnjih dana smo svi nekako bili fokusirani na negativne stvari, pa ja evo imam potrebu malo i da pohvalim. Od juče sajt radi odlično, baš baš brzo, ulazak na profil je brži nego ranije i sve mi otvara bez greške, tako da samo napred. Ako ovako bude i u budućnosti zadržaću se ovde dokle god sajt bude radio, ne da bih bogatstvo zgrnula na krpicama nego zbog mogućnosti da malo rasteretim svoje plakare tj. da napravim mesta za nove krpice, i zbog svih divnih članica koje sam upoznala tokom ovih godina, od kojih su mi neke danas baš bliske prijateljice, kao i zbog onih koje ću možda tek upoznati.
2025 09 12
Evo i ja da podelim utiske. Juče sam uplatila uslugu i prezadovoljna sam. Nema reklama, brže se učitavaju stranice i predmeti. Realno pretplata je cena jedne kafe, a olakšava dosta 😊
2025 09 12
Fokusirani smo na negativne stvari jer su preovladavale kao sto i sad preovladjuju. Niko ovde ne zeli nista negativno da se desava. Svi zele sajt koji lepo radi i vecini ne smeta da plati da bi se do toga doslo. Ljudi su izasli sa vrlo konkretnim komentarima i prpblemima frustrirani jer su bili godinama ignorisani a bigami dugo i obde na temi. Problem je sto uprkos zeljama mnogo toga nije funkcionisalo a kako niko dugo nije reagovao na primedbe i probleme, naravno da ce se uskovitlati nezadovoljstvo i uzeti prevagu nad svim. Neki smo ovde godinama ovde i zelimo da svi lako koristimo ovaj sajt i da se javljamo sa pozitivnim iskustvima ,pa da ne ispadne da se ljudi fokusiraju na negativno po navici. Inace, ako ukucate samo ime clanice u pretragu izaci ce svi oglasi koje ima i kad se garderober prikazuje kao prazan. Moze da bude korisno ukoliko neko trazi nesto konkretno.
2025 09 12
1 2 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 116