Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> jelenicajk90: > Hoću reći bespotrebno vršite etiketiranje. Na to sam mislila. A sad kako su admini odlučili da bude ja plaćam. Ja iskreno verujem da će da bude bolje, jer samo kad me reklame ne smaraju sve je super. Ne vršim ja etiketiranje nikakvo već se Vi sami pronalazite i javljate 🤣
2025 09 11
> MarianneMary: > > jelenicajk90: > > Meni je ovaj sajt pomogao dosta stvari da prodam i rasteretim i uvek sam se pitala kada će krenuti naplaćivanje, ja nemam zamerku. Svesna sam činjenice da je potrebno vreme da se sve usaglasi. 550din je skoro pa kutija cigara. Nisam imala Visa karticu i uplatila sam preko muževljeve. Nadam se da me niko napadati neće, znam da se svi bojite za bezbednost kartice, ja ne. > I koje sve mogucnosti imate prilikom uplate 550din.? Uplaceno je i kod mene, preko moba nema reklama i mogu da postavljam neograniceno predmeta i to je to. Meni je i to ok i što se prodati predmeti brišu. 550din je danas ništa, a meni štedi živce.
2025 09 11
> Her_Fashion: > > jelenicajk90: > > Hoću reći bespotrebno vršite etiketiranje. Na to sam mislila. A sad kako su admini odlučili da bude ja plaćam. Ja iskreno verujem da će da bude bolje, jer samo kad me reklame ne smaraju sve je super. > Ne vršim ja etiketiranje nikakvo već se Vi sami pronalazite i javljate 🤣 Ja se ne pronalazim, generalno briga me, samo sam Vam rekla da vršite generalizaciju 🤣🤣🤣 vama se očigledno svadja i dopisuje, a ja sam pogrešna adresa 😁
2025 09 11
Važi😄
2025 09 11
> Her_Fashion: > Važi😄 ❤️❤️❤️
2025 09 11
> Fashionroom94: > Ja sam uplatila pocetni plan i ne mogu da postavim nista. Početni plan daje postavku 10 oglasa, a Vi ih trenutno imate 59. Znači, imate 49 oglasa preko mogućeg u Starter paketu.
2025 09 11
> Belacokolada: > > AdminMK: > > ČESTA PITANJA > > 1. Moram li odmah odabrati paket? > > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > > bez reklama, 20 kredita mesečno > > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > > U bilo kojem trenutku možete: > > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na VIP za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > > - Imati uvid u svoj trenutni paket > > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > > - Ažurirati podatke za plaćanje > > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa > Poštovani da li mogu da vršim plaćanja i dopunu kredita uplatnicom. Kako mogu da dobijem žiro račun i da izvršim plaćanje u pošti. Hvala. Ana Plaćanje se vrši isključivo platnim karticama preko Stripe-a.
2025 09 11
> jelenicajk90: > > MarianneMary: > > > jelenicajk90: > > > Meni je ovaj sajt pomogao dosta stvari da prodam i rasteretim i uvek sam se pitala kada će krenuti naplaćivanje, ja nemam zamerku. Svesna sam činjenice da je potrebno vreme da se sve usaglasi. 550din je skoro pa kutija cigara. Nisam imala Visa karticu i uplatila sam preko muževljeve. Nadam se da me niko napadati neće, znam da se svi bojite za bezbednost kartice, ja ne. > > I koje sve mogucnosti imate prilikom uplate 550din.? Uplaceno je i kod mene, preko moba nema reklama i mogu da postavljam neograniceno predmeta i to je to. > Meni je i to ok i što se prodati predmeti brišu. 550din je danas ništa, a meni štedi živce. Meni je i to mnogo nemam preko hiljadu predmeta, a ni reklame nisam imala. A vidim kako nije mnogo ovde predmete od 500din. traze za 200-300din. Ovo je jednostavno sajt za velike prodavce/preprodavce i nazovi kolekcionare. Ime sajta mora da se promeni.
2025 09 11
> AdminRS: > > Fashionroom94: > > Ja sam uplatila pocetni plan i ne mogu da postavim nista. > Početni plan daje postavku 10 oglasa, a Vi ih trenutno imate 59. Znači, imate 49 oglasa preko mogućeg u Starter paketu. Uplatila sam premijum i dobila sam postavljanje predmeta i na mob. nema reklama, da li je to sve od premijum usluge?! To nije kompletna usluga kao sto pise.
upload
2025 09 11
> mesecica: > Ajde, koga vi folirate. Ne bojte se konkurencije, zdravo je imati konkurenciju na tržištu. Lalafo je i dalje besplatan sajt za kupoprodaju, samo sam htela da kažem kako niste jedini izbor svima nama i da postoje još uredjeniji,a besplatni sajtovi za nas koji prodajemo svoj višak. Zbog ove prve rečenice postane odmah nakon mog upozorenja na ophođenje u komunikaciji ste zaslužili blokadu s foruma. Ne smatramo da smo jedini izbor i pozdravljamo pluralizam tržišta, međutim, nemamo više sredstava kojima bismo financirali moderatore, servere i sve ostalo što ide uz rad ovakvog sajta. Mjesečno ovaj sajt od trenutnih usluga zaradi otprilike pola plaće jedne moderatorice i to je neodrživo. Ako članice žele svoj promet prebaciti na drugo mjesto, mi ćemo se s time pomiriti. Izbor je vaš kao što i sami navodite.
2025 09 11
> VandaF: > > mesecica: > > Ajde, koga vi folirate. Ne bojte se konkurencije, zdravo je imati konkurenciju na tržištu. Lalafo je i dalje besplatan sajt za kupoprodaju, samo sam htela da kažem kako niste jedini izbor svima nama i da postoje još uredjeniji,a besplatni sajtovi za nas koji prodajemo svoj višak. > Zbog ove prve rečenice postane odmah nakon mog upozorenja na ophođenje u komunikaciji ste zaslužili blokadu s foruma. > Ne smatramo da smo jedini izbor i pozdravljamo pluralizam tržišta, međutim, nemamo više sredstava kojima bismo financirali moderatore, servere i sve ostalo što ide uz rad ovakvog sajta. Mjesečno ovaj sajt od trenutnih usluga zaradi pola plaće jedne moderatorice i to je neodrživo. > Ako članice žele svoj promet prebaciti na drugo mjesto, mi ćemo se s time pomiriti. Izbor je vaš kao što i sami navodite. Platila sam uslugu i nisam je dobila, da li se vi ovde salite sa nama?! Ili samo hocete pare, a ne da nas sve udostojite odgovora?!
2025 09 11
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Uzela sam paket od 550,skinut mi je novac,ali oglas ne mogu da izbacim!
2025 09 11
> MarianneMary: > Sestra mi je uplatila 550din. i sa tim dobila sam mogucnost postavljanja novih predmeta (koji prvo odu u neaktivne, pa moram da aktiviram da se pojave u oglasima) i to je to? Spremanje predmeta u neaktivne s gumbića Objavi je greška, taj gumbić treba objaviti artikl u dućanu, a drugi gumbić treba spremiti oglas u Nacrt odnosno neaktivne predmete. Vidim da se na Vašem profilu nije aktivirao VIP pa sam to prijavila kolegama.
2025 09 11
> Backoffice: > Pitanje za admina > Zbog čega i dalje ne stižu mejlovi? Nemam prijava o sporom stizanju mailova, provjerit ću s kolegama.
2025 09 11
> strbactijana780: > Možda nije pravo mesto za pitanje ali moram da pitam.. kako mogu da pronađem određene članice? Da ne pregledam ceo sajt i da ne gubim vreme? Ako neko može neka mi odgovori može i privatno u poruke. Guglajte ime profila ako ga znate + mojekrpice, profil bi se trebao prikazati u rezultatima.
2025 09 11
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 116