Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Da li moze neko da mi pomogne oko uplate clanarine..ne snalazim se..hvalaaa🫢😁
2025 09 14
> Mirzeta845: > Pozdrav, uplatila sam paket 550 dinara jos pre 7 dana, medjutim ne mogu nista da postavljam ? Zna li neko u cemu moze biti problem ? I ja sam platila uslugu, za istaknute objave, ali jos nistaaaa
2025 09 14
> TeaMVD: > Da li moze neko da mi pomogne oko uplate clanarine..ne snalazim se..hvalaaa🫢😁 Mozda je bolje da sacekate, ne bacajte novac. Vidite koliko je clanica platilo ali ne mogu nista, stranice su im blokirane... ne mogu da postavljaju nista. Ovo je strasno, ako ovo ne proradi, nemam reci kakav skandal...
2025 09 14
Najgori sajt sa najvise reklama i sada kada nije dovoljno novca od toga, krece naplata za korisnike. Ne bih imala problem da platim da sajt funkcionise, ovako doviđenja i vidimo se na nekim drugim sajtovima.
2025 09 14
> TeaMVD: > Da li moze neko da mi pomogne oko uplate clanarine..ne snalazim se..hvalaaa🫢😁
upload
2025 09 14
Sledece
upload
2025 09 14
Sledece
upload
2025 09 14
Dalje popunjavajte polja koja Vam se prikazu🤗 Nista komplikovano zaista…
2025 09 14
Molim drage clanice da procitaju temu , nekoliko puta sam ovo objasnjavala, imam utisak da puno njih samo bane ovde bez da su ista procitale … samo se konstantno pisu ista pitanja a vec hiljadu puta je odgovoreno na njih😂 Stvarno nije tesko procitati prvo😂😂😂😂 Hvala najlepse 🌺
2025 09 14
Ja sam uplatila 8 septembra 550 din...sve je bilo ok do juče...sad mi opet trazi da uplatim jer više nemogu da ubacujem artikle..ne razumem sta se desilo..ako moze pomoc
upload
2025 09 15
Evo
upload
2025 09 15
uplatila clanarinu 550din imam i dokaza za to pitam -Zasto ne mogu da postavljam stvari niti da udjem na moj profil? razgovore i ostalo otvara
2025 09 15
Uplacivanje novca i kupovina plana su dve razlicite stvari.
2025 09 15
Strasno sta rade. Zna li se uopšte ko stoji iza profila ADMINMK?
2025 09 15
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima
2025 09 15
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 116