Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Pozdrav uplatila sam 350 din aktivirala sam uslugu i slucajno je deaktivirala ali mi pare nisu vracene a usluga je iskljucena. Da li mozete da mi vratite uslugu ili pare? Hvala
2025 09 17
Uplaćena članarina će ostati aktivna do kad i vip status, a profili korisnika koji su uplatili i otkazali će biti pregledani večeras i bit će im uključena članarina do kraja uplaćenog razdoblja.
2025 09 17
Nista, selimo se na drugu platformu, posto je ovde pobelila pohlepa za parama sa pricom da se "nama popravi iskustvo". LOL. Hvala dovidjenja.
2025 09 17
Pobijedila je nemogućnost održavanja portala besplatnim, dakle ili članarina ili gašenje. Vi ste slobodni prodavati tamo gdje Vam najviše odgovara, ali pročitajte iskustva korisnica koje su zadovoljne - stranica je brza, nema ni jednu google reklamu pa je pregledna, a i u novčanik su dodani krediti za promociju artikala. Želimo da članice budu zadovoljne promjenama koje smo uveli i da se vidi da su financije prikupljene članarinama ponovno usmjerene u kvalitetu stranice.
2025 09 17
> VandaF: > Pobijedila je nemogućnost održavanja portala besplatnim, dakle ili članarina ili gašenje. Vi ste slobodni prodavati tamo gdje Vam najviše odgovara, ali pročitajte iskustva korisnica koje su zadovoljne - stranica je brza, nema ni jednu google reklamu pa je pregledna, a i u novčanik su dodani krediti za promociju artikala. > Želimo da članice budu zadovoljne promjenama koje smo uveli i da se vidi da su financije prikupljene članarinama ponovno usmjerene u kvalitetu stranice. Reklame se lako rese uz blokere ili browser koji default blokira reklame. Kako se portal odrzavao do sada pa odjednom ne moze? Hoce li se menjati ime sajta jer je izgubio prvobitnu svrhu i vise nije samo za krpice? Sta ce biti sa komercijalnim profilima koji su banovani? Banovani su samo pojedini u vreme kada se odredjenim komercijalciam tolerisala komercijala. A posto je sada komercijala zvanicno dopustena hoce li im ban biti uklonjen?
2025 09 17
Imam i inače uključen adblock već godinama i to nevezano uz Krpice, ali nisu mi blokirane sve reklame. Ima jedna posebno dosadna koja govori i nakon što ugasim tab. 🥲 No dobro, ne znam kako se održavao portal, valjda nekim kreditom. To pitanje mi se čak ne čini primjerenim, kao da ja Vas pitam čime vi financirate svoje račune i zašto baš tako, a ne onako. 🤷‍♀️ Ime sajta se neće promijeniti. Zašto bi? -je li npr facebook mijenjao ime sa svakom svojm verzijom? Komercijalna prodaja nije dozvoljena.
2025 09 17
> VandaF: Imam i inače uključen adblock već godinama i to nevezano uz Krpice, ali nisu mi blokirane sve reklame. Ima jedna posebno dosadna koja govori i nakon što ugasim tab. 🥲 I to se resi tako sto se instalira vise razlicitih pa se upale i blokiraju sve. Ono sto promakne jednom nece drugom. Licno ih imam 3 > VandaF: No dobro, ne znam kako se održavao portal, valjda nekim kreditom. To pitanje mi se čak ne čini primjerenim, kao da ja Vas pitam čime vi financirate svoje račune i zašto baš tako, a ne onako. 🤷‍♀️ Zbog cega bi pitanje bilo neprimerno ako smo dobili informaciju da se vise ne moze odrzavati, zanima nas sta se to promenilo ako je do sada mogao da radi besplatno i samo odjednom ne moze? Pitanje je sasvim na mestu. Ne trazim ja od sajta clanarine vec sajt trazi od nas. > VandaF: Ime sajta se neće promijeniti. Zašto bi? -je li npr facebook mijenjao ime sa svakom svojm verzijom? Zato sto se desila promena pa valjda uz to ide i rebrendiranje. Facebook domen je ostao isti, ali je kompanija promenila ime u Meta. > VandaF: Komercijalna prodaja nije dozvoljena. Eh, izgleda da niste u toku draga Vanda. Ovde je komercijalna prodaja bila dozvoljena pojedinim profilima.
2025 09 17
Da li se ti paketi autimatski obnavljaju svakog meseca? Svaki mesec uplacujem odredjeni paket ta odredjeni br oglasa? Ili recimo za ovaj mesec platim ta 10 oglasa i s tim sam zavrsila placanje za te krpice?????
2025 09 17
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Gde je uputstvo za uplatu paketa?
2025 09 17
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno kako ubiti platformu u tri koraka
2025 09 17
lele
upload
2025 09 17
😂
2025 09 17
> VandaF: > Imam i inače uključen adblock već godinama i to nevezano uz Krpice, ali nisu mi blokirane sve reklame. Ima jedna posebno dosadna koja govori i nakon što ugasim tab. 🥲 > No dobro, ne znam kako se održavao portal, valjda nekim kreditom. To pitanje mi se čak ne čini primjerenim, kao da ja Vas pitam čime vi financirate svoje račune i zašto baš tako, a ne onako. 🤷‍♀️ > Ime sajta se neće promijeniti. Zašto bi? -je li npr facebook mijenjao ime sa svakom svojm verzijom? > Komercijalna prodaja nije dozvoljena. Kako nije dozvoljena zena prodaje Zaru u svim velicinama i bojama ..Komercijalna prodaja je sve sa etiketom i plus svi brojevi i sve boje to je komercijala i to u fulu
2025 09 17
Nevezano za ovu temu, ali šta je problem sa logovanjem preko fb? Moguće da ste negde i pisali o tome, ali nisam videla. Već dugo ne radi logovanjem preko fb, a sada neće ni da me ulogujte sa mailom i šifrom, pa se logujem preko Google naloga. Znači sada opet imam novi nalog. *Inače za reklame meni je odličan AdGuard, ali mislim da se on ne instalira preko play-a, nego se mora skinuti instalacija.
2025 09 17
Kad je već Vanda tu 😅 1. Da li ćemo ikada dobiti opciju sortiranja utisaka na pozitivne I negativne (koju tražimo već godinama) ? 2. Da li može bar da se razmotri opcija blokiranja - da možemo da blokramo druge korisnike, tj da nemaju pristup našem profilu (slanje poruka/želim itd)?
2025 09 17
1 2 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 116