Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Pocetkom septembra ili vec prvog, zaboravih sad kad je ovo sve stupilo, imala sam 375 neaktivnih oglasa i svaki pojedinacno sam vracala u aktivne. Sada mi pise 341 aktivan. Gde nestaju oglasi? U neaktivnim je 0
2025 09 19
> VandaF: Negativne su nekad bile vidljive jednim klikom, ali je to onemogućeno u nekom trenu i ne vjerujem da će opet biti omogućeno. Blokiranje korisnika isto ne vjerujem da će biti omogućeno da ne bi svi blokirali admin profile i radili svoje po željama. 🫠 Zamislite neke profile sa preko 1000 ocena i clanove koji moraju da listaju 100 stranica da nadju negativne. Zar nije logicnije omoguciti sortiranje i time skratiti vreme potrage za negativnim? Blokiranje korisnika moze da se resi na nacin kako je Limundo to resio. Ili uvedete sistemska obavestenja. Cak i da korisnik blokira Admina to nema nikakve veze jer nece moci da radi po svojim zeljama jer ga prosto kaznite i obavesite sistemskom notifikacijom o tome.
2025 09 19
> darkacademia: > Sale koji se javlja ovde u temi da komentariše dramu mogao bi da bude sankcionisan sa tom "uvoz iz Italije" robom Ozbiljno?
2025 09 19
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Jos uvek mi nije aktivirana ponuda pro-350din a placeno je uplata je prosla. Molim Vas odg mi na mail
2025 09 19
Zabelezite me u spisak,,prodje skoro mesec dana od moje uplate i svecanog premijum statusa,,ali u svoju listu artikala nemam pristup i gotovo pola od postavljenih mi nije aktivno. Zahvaljujem unapred i sa radoscu cekam ,strpljivo,i cekam,cekam ...
2025 09 19
Meni novac nije jos uvek vracen iako sam otkazala clanarinu odmah tog dana. Mozete li mi reci o cemu se radi? Napisali ste juce da je sve regulisano osim 10ak clanarina koje su otkazane i da ce se to resiti uvece, medjutim evo ni danas nije.
2025 09 19
> ljilja70: > Zabelezite me u spisak,,prodje skoro mesec dana od moje uplate i svecanog premijum statusa,,ali u svoju listu artikala nemam pristup i gotovo pola od postavljenih mi nije aktivno. Zahvaljujem unapred i sa radoscu cekam ,strpljivo,i cekam,cekam ... Takođe vec danima tj 2 nedelje nemam pristup prodavnici, vec danima pokusavaju da mi kao rese problem ali očigledno uvek kao prosledili smo tehničarima vas problem🤔, tako da gomilu oglasa vise ni nemam a kakoo da ih mam pristup da ih neaktivnih prebacim u aktivne. Naravno vec odavno tj 5 septembra uplacen premium paket.
2025 09 19
Takodje uplaceno a i dalje nemam pristup.🤔
2025 09 19
Ja sam malopre aktivirala premium plan i zaista sve radi kako treba! :)
2025 09 20
I ja sam danas uplatila, za sada sve radi. Moze li mi neko reci cemu sluze krediti?
2025 09 20
> KristinaKikiBg: > I ja sam danas uplatila, za sada sve radi. Moze li mi neko reci cemu sluze krediti? Za promotivne artikle :)
2025 09 20
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 20
> Cobainfan: > > KristinaKikiBg: > > I ja sam danas uplatila, za sada sve radi. Moze li mi neko reci cemu sluze krediti? > Za promotivne artikle :) Ima li negde uputstvo kako se to promovisu artikli? Ne snalazim se uopste 😂
2025 09 20
Koliko vidim, to funkcionise kao i pre. :) Idete na postavke - moje usluge - promotivni/specijalni artikli i onda odaberete promociju - kategoriju - datum, pa kliknete na 'dodajte u korpu', stiklirate novcanik i potom na 'plati'. Posle kratkog vremena bi trebalo da se pojavi u 'moje usluge'.
2025 09 20
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ja sam jedan artikal prodala nakon 5 godina za 4000 din stajanja na krpicama ali uspelo je…po toj logici ako bih morala da placam min 150 din 5x12 meseci dala bih vama 9000 din i bila i debelom minusu jer i inace imam po par krpica za prodaju jer su moje licne. Losa vam je strategija. Ako za mesec dana ne budem prodala novo sto budem stavljala nalog cu ugasiti. Dakle ni prodavati ni kupovati i preci na kupujem prodajem ili limundo. Da ste uveli proviziju na svaku prodatu stvar recimo 5% to bi vam sasvim dovoljno bilo, i zadrzali biste klijente. Ovo je put u vasu propast. Poz
2025 09 20
1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 116