Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Hoce mi neko objasniti gde kako i kome da platim? S kim da se dogovorim? Koga da pitam za nejasnoce?
2025 09 23
> bixyni: > Hoce mi neko objasniti gde kako i kome da platim? S kim da se dogovorim? Koga da pitam za nejasnoce? Administratore VandaF..ali nesto ih nema ne oglasavaju se
2025 09 23
GDE STE ADMINKE ???? Zasto ne odgovarate devojkama na postavljena pitanja Na koju foru odredjene osobe rade bez problema a masa ne moze NE DA UBACUJE SVOJE STVARI VEC NI DA PLATI TO STO VI TRAZITE DA SE PLATI ILI AKO SU VEC PLATILE ZENE ZASTO I DALJE NE FUNKCIONISE ...GDE JE KINTA KOJA JE UPLACENA ....Zasto se ne oglasavate dovoljno dana je proslo ..zar nije sajt doveden u red ...zar nije sve besprekorno...Niko ne trazi nista dzabe ali ako je vec nesto placeno a ne funkcionise OSNOVNO JE DA SE OBRATITE DEVOJKAMA I OBJASNITE U CEMU JE PROBLEM Sve ste vi to lepo zamislili ali ...ALI NESTO NE FUNKCIONISE
2025 09 23
Ovaj sajt je pukao skroz! Niko vise ne kupuje,evo za mesec dana kako sam uplatila taj Basic niko se nije javio. Sajt baguje,prepun je nekih glupih reklama i mislim da zato vise i ne ulaze na MK
2025 09 23
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Slobodni brisi moj nalog. I onako Vam sajt nije radio kako valja 😆
2025 09 23
Ne verujem da ću plaćati članstvo, jer zasto bi ja finansirala sajt, a ne znam da li ću nešto prodati? Uvedite proviziju kada se stvari prodaju, ovo plaćanje sajta je van svake pameti, pritom sajt je krš!
2025 09 23
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Postovanje uplatila bih kredit ali mi nedaje opciju plati porukom. Kako bih mogla dopuniti kredit porukom?
2025 09 24
POŠTOVANA ... MOLIM ODGOVOR JER 2 NEDELJE NMG POSTAVLJATI OGLASE A UPLATILA SAM 3X350 DIN I RAČUN MI JE 0 . ZBOG CEGA NMG POSTAVLJATI ? CEKAM ODGOVOR OD VAS VEĆ 2 NEDELJE A NOVAC JE PREBACEN VAMA ( PIOSALA SAM VAM SKRINOVE UPLATA ) MOLIM DA SE OVO OBJASNI . UNAPRED HVALA .
2025 09 24
> Shopping .room: > Ovaj sajt je pukao skroz! Niko vise ne kupuje,evo za mesec dana kako sam uplatila taj Basic niko se nije javio. Sajt baguje,prepun je nekih glupih reklama i mislim da zato vise i ne ulaze na MK Ne dramite, imate fazon tri oglasa. A na sajtu ima 300 pari istih čizmi i patika. Tako da, polako
2025 09 24
ono kad kažeš uplata članarine, a ispadne IQ test. :| :)
2025 09 24
> Olivera2410: > Ne verujem da ću plaćati članstvo, jer zasto bi ja finansirala sajt, a ne znam da li ću nešto prodati? Uvedite proviziju kada se stvari prodaju, ovo plaćanje sajta je van svake pameti, pritom sajt je krš! Ovo je dobra ideja za proviziju.
2025 09 24
Cao devojke :) Mene zanima ako uplatim clanstvo za ovaj mesec da li se automatski obnavlja sledeci mesec ili mogu da biram neki drugi paket ?
2025 09 24
> EsBeBe: > ono kad kažeš uplata članarine, a ispadne IQ test. :| :) Gde se uplaćuje taj IQ, s kim da se dogovorim?
2025 09 24
> darkacademia: > > Shopping .room: > > Ovaj sajt je pukao skroz! Niko vise ne kupuje,evo za mesec dana kako sam uplatila taj Basic niko se nije javio. Sajt baguje,prepun je nekih glupih reklama i mislim da zato vise i ne ulaze na MK > Ne dramite, imate fazon tri oglasa. A na sajtu ima 300 pari istih čizmi i patika. Tako da, polako Dokle ovakvi bezobrazni i bahati odgovori stoje, dotle nista na sajtu nece biti boljw. A vec je skliznuo u ponor...? Ti nemas pojma koliko neko ima oglasa jer ne mzoes ni da ih vidis, kao sto ni ja ne mogu da vidim sve svoje krpice.
2025 09 24
Zasto je bio problem da naplacujete putem provizije, kao Kupindo? Ne mozete da napravite da ako oznacim crvena bluza, da mi izadju samo crvene, a ne sve moguce i da obelezlim da hocu bluze samo do 2000din, ali kada su pare u pitanju, tu je ok da nas derete?
2025 09 24
1 2 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 116