Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> cici_bg: > Uplata od 550 din je izvršena i primljena je potvrda o uplati, ali piše da je potrebno nadgraditi pretplatu kako bi se aktivirali oglasi. Molim za objašnjenje. Mislim da u neaktivnim oglasima piše da ako se u navedenom roku ne aktiviraju treba da se nadogradi (plati) ili se brišu. Klikom na DA oni se aktiviraju, prelaze u aktivne.
2025 09 22
meni ovo preglupo iz razloga sto su i postarine nenormalno poskupele, odeca u buticima nikad jeftinija, pa je svakako prodaja ovde dosta opala ovo ce samo jos vise demotivisate devojke koje prodaju 10-20 max na profilu da ista vise okace takodje ne kapiram, recimo haljina koja mi je izbrisana sa profila je i dalje vidljiva kada ukucam njen naziv u pretrazi, sta je onda poenta? je l izbrisana ili nije? nisam bas u toku sta se do sad desavalo ali je trebalo raditi na tome da se sajt rastereti pre svega oglasa koji su stari, da npr. oglas traje 2 meseca i nakon toga se brise ali da se moze opet postaviti. Tako bi ljudi bili aktivniji na sajtu a sajt azuriran samo odecom koja se aktualno prodaje a ne nekom od pre 5 godina gde se prodavac nije ulogovao isto toliko ja okacim predmet danas on za 2 dana bude pretrpan gomilom svega i bude na 20oj strani, to ranije nije bilo tako, nije cudo sto vam se sajt raspada i baguje
2025 09 22
> Esprit21: > > kiki28: > Ja sam jedan artikal prodala nakon 5 godina za 4000 din stajanja na krpicama ali uspelo je…po toj logici ako bih morala da placam min 150 din 5x12 meseci dala bih vama 9000 din i bila i debelom minusu jer i inace imam po par krpica za prodaju jer su moje licne. Losa vam je strategija. Ako za mesec dana ne budem prodala novo sto budem stavljala nalog cu ugasiti. Dakle ni prodavati ni kupovati i preci na kupujem prodajem ili limundo. Da ste uveli proviziju na svaku prodatu stvar recimo 5% to bi vam sasvim dovoljno bilo, i zadrzali biste klijente. Ovo je put u vasu propast. Poz > Pa gde bas sada ovo da napisete kada je drug clan malo pre vas napisala da smo nezahvalni i da joj je muka od nas i ovakvih komentara. Ili neki pre nje da je ovo simbolicna cifra koju dajete na cigare ili kafu. Odreknite se jednog kafenisanja ili paklica cigara i pokazite svoju zahvalnost, recimo zbog toga sto postoje dvostruki arsini. Komercijalna prodaja nije dozvoljena, ali je opet dozvoljena. Nekima. Evo, ova clanica vesna koja se bavi komercijalnom prodajom i koja je komentarisala na temi nije dobila ban. Nevidljiva stonoga =D > Ja cekam da Vanda vidi ovo i odgovori. Necu odustati Eto mene cisto zanima, da li i ovi profili koji prodaju''robu iz uvoza'' i ''kolekcionari'' spadaju u komercionalne prodavce ili ne? Gde je ta granica? Jer za njih tih 550din. nije nista, dok za male prodavce je vec nesto. Covek ima prava da se buni, ako nesto nije fer.
2025 09 22
Pozdrav svima, imam jos nekih desetak stvari koje zelim da postavim za prodaju, razmisljam da uplatim ovaj premium od 550 din, pa me interesuje sledece, jel to moram da uplacujem svaki mesec ili jednom pa postavim artikle i oni ostaju tu iako dalje na uplacujem clanarinu?
2025 09 22
> Vanjuskica123: > Pozdrav svima, imam jos nekih desetak stvari koje zelim da postavim za prodaju, razmisljam da uplatim ovaj premium od 550 din, pa me interesuje sledece, jel to moram da uplacujem svaki mesec ili jednom pa postavim artikle i oni ostaju tu iako dalje na uplacujem clanarinu? Svaki mesec.
2025 09 22
Na koji nacin se uplacuje ...nista mi nije jasno I mislim da racuni nam nisu bezbedni obzirom na cesta hakiranja
2025 09 22
Ono sto mi nije odmah bilo jasno - uplatom basic paketa imate pravo na 10 *aktivnih* oglasa. Dakle, ukoliko nesto prodate, pa ih sad imate 9, imate pravo u okviru istog meseca da postavite jos jedan? Znaci, mogu se postavljati neograniceno, samo je poenta da ih je u svakom trenutku *aktivno* maksimalno 10? To je onda ok cena za nekog ko ima *neku* prodaju, a nije komercijalni prodavac, a da opet postoji protok i da se eliminisu oglasi stari po pet godina na nalozima na koje niko nije ni usao isto toliko. Time se isto regulisu i oni oglasi sto prodaju precenjene dust bag-ove i tome slicni, oglasi sa nerealnim ocekivanjima. Malo mi je nerealno kad vidim da neki oglas stoji po dve godine, a nije fazon nesto prevredno u pitanju. Znaci da ili cena nije realna ili prosto nema interesenata. Mene licno bi smaralo da mi cuci u prostoru. Ili bih prilagodila cenu, ili bih ga frknula. Vidim donekle logiku u tome da se time podstice protok na sajtu. Cak kapiram i premium paket u tom smislu. Za one koji bi da drze sve u beskraj, pa ti plati ako bi da drzis. Ali. Imalo bi smisla jedino kad bi se zaista pridrzavalo pravila o komercijalnoj prodaji. Ovako zaista deluje da se ide tragom komercijale i tjt.
2025 09 22
> Stanka86: Malo mi je nerealno kad vidim da neki oglas stoji po dve godine, a nije fazon nesto prevredno u pitanju. Znaci da ili cena nije realna ili prosto nema interesenata. Mene licno bi smaralo da mi cuci u prostoru. Ili bih prilagodila cenu, ili bih ga frknula. Vidim donekle logiku u tome da se time podstice protok na sajtu. Pisale neke clanice vise puta da su im profili na instagramu prodavali robu po nekoliko puta vecim cenama. Npr. one ovde ne mogu za 500 ili 1000 da prodaju, profil na instagramu proda za nekoliko hiljada. Ili da su prodavale jeftino pa su videle da to neko preproda za mnogo veci iznos. To znaci da nije do toga da roba nema kupca, nego do drugih faktora. Mozda sajtu fale posetioci? I od onih sto dodju na sajt, reklame ce ih spreciti da listaju stranice i potencijalno vide robu. I onda je logicnije postaviti robu na instagram gde je besplatno nego platiti sajtu koji nema toliki domet publike, a i one koji se zateknu ce spreciti reklamama da listaju i mozda nadju i kupe nesto. Drugi faktor je kvalitet samih fotografija i kako ih sajt prikazuje. Ovde se to pogorsalo u odnosu na ranije. Cak i ako imas dobru fotografiju, sajt ce je prikazati u mnogo losijem izdanju, a uz to imas i ogranicenje u broju istih. Na instagramu i drugim sajtovima toga nema, a kvalitet je odlican. Skoro sam prodala za preko 10k nesto sto mi je stajalo dugo i za sta su preprodavci slali ponude 50%-70% da kupe pa da preprodaju posto se ja i ne trudim oko prezentacija niti kacim na sve strane kao oni. Ipak se prodalo i misljenja sam da skoro svaka roba ima svog kupca, samo treba vremena da je kupac vidi.
2025 09 22
Sve je to ok, ali pominjes stvar koja vredi 10k. I ona ce zaista u nekom trenutku naci svog kupca, vrlo verovatno. Ako pricamo o dzemperu za 800 dinara, ako nije za dve godine - pa tesko ce i tad.
2025 09 22
Jedna clanica je lepo primetila i jako je frustrirajuce - prodati artikli jos uvek izlaze u pretrazi, ali njihovi vlasnici ne mogu da pristupe i obrisu ih?!! Znaci to tu bleji zauvek, ali ja sopstvenom oglasu ne mogu vise da pristupim?
2025 09 22
da, ili neki predmet mi u omiljenim, zainteresovana sam da kupim, udjem u profil clanice, njoj tog predmeta nema, i obrnuto ne kapiram sta ste dobili ovim onda, sajt nije rasterecen, sve stvari ikad okacene su i dalje vidljive u pretrazi, iako ih na profilu nema ne znam, meni mozda najgore da podatke kartice ostvaljam ovde na sajtu koji se raspada mislim da je recimo kupujem prodajem sajt cak nedavno u inbox poslao clanovima da ne dele podatke platnih kartica na sajtu
2025 09 23
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Mogu li dobiti broj tekuceg racuna na koji se uplacuje? Imam puno garderobe moram se pretplatiti za postavljanje oglasa. Poslala sam vec dva e maila ali mi niste odg
2025 09 23
ZAŠTO NE MOŽEMO BIRATI NAČIN UPLATE? Kao na ostalim prodajnim sajtovima....
upload
2025 09 23
Ja imam para na mk racun u ali ne mogu da prebacim na npr ovaj novi nacin placanje nego samo na vip, podovi vidljivost oglasa, ako zelim premijum moram opet da uplatim, odnosno da prvo oznaci premijum pa tek onda uplata...
2025 09 23
> jelenauu: > ZAŠTO NE MOŽEMO BIRATI NAČIN UPLATE? Kao na ostalim prodajnim sajtovima.... I ja se pitam. Ja na ovaj nacin koji traze ne mogu, a ovde sam 5, 6 godina
2025 09 23
1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 116