Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Her_Fashion: > > EsBeBe: > > ono kad kažeš uplata članarine, a ispadne IQ test. :| :) > Gde se uplaćuje taj IQ, s kim da se dogovorim? gde je legla kinta, ko su individue kojima radi kad nikom ne radi, hoću da platim za septembar, ali da važi do nove godine, klizimo u ponor, bebo, drž' me, crvene mi se bluze pred očima
2025 09 24
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Ja sam sad uplatila 550 din, i dalje mi ne dozvoljava da objavljujem ?
2025 09 24
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Da li se paketi za sledeci mesec automatski azuriraju ili se posebno placa svaki mesec?
2025 09 24
> EsBeBe: > > Her_Fashion: > > > EsBeBe: > > > ono kad kažeš uplata članarine, a ispadne IQ test. :| :) > > Gde se uplaćuje taj IQ, s kim da se dogovorim? > gde je legla kinta, ko su individue kojima radi kad nikom ne radi, hoću da platim za septembar, ali da važi do nove godine, klizimo u ponor, bebo, drž' me, crvene mi se bluze pred očima Čemu tolika doza sarkazma...Na forumu je slobodno komentarisanje...Devojke uplate kintu i ....Sta treba da rade da čekaju da se neko smiluje da im odgovori..
2025 09 24
Ja zelim premium 550 dinara. Na koji macin da uplatim da bih postsvljala oglase hvala lep pozdrav Posaljite mi racun
2025 09 24
Nije mi jasno ko su ljudi iza svega ovoga i kako su uspeli da upropaste ovaj sajt? Imaju toliko primera uspesnog funkcionisanja daleko obimnijih sajtova, limundo, kupujemprodajem, halooglase itd. i umesto da samo preuzmu neki od modela za koje se pokazalo da su godinama efikasni, oni prave ovaj cirkus i bukvalno unistavaju sajt.
2025 09 24
Pa... ovaj sajt je godinama neefikasan ali hajde da se nadamo da ce postati efikasniji, licno cekam da se situacija stabilizuje da bih uplatila clanarinu. Bojim se da clanice nece postati visprenije da citaju temu od pocetka i dobiju odgovore, makar za deo o uplati.
2025 09 24
> srebrna: > Pa... ovaj sajt je godinama neefikasan ali hajde da se nadamo da ce postati efikasniji, licno cekam da se situacija stabilizuje da bih uplatila clanarinu. > Bojim se da clanice nece postati visprenije da citaju temu od pocetka i dobiju odgovore, makar za deo o uplati. Nije samo stvar u uplatama, iako to jeste veliki problem, clanovi su dali novac a ne dobijaju uslugu koja je obecana... to je jako kompromitujuce. Druga stvar je opste funkcionisanje sajta. Npr u pretrazivacu (evo npr pri pretrazivanju torbi) pojavluju se desetine predmeta koji na stranicama prodavaca ne postoje... nema ih, izbrisane su. To je nedopustivo za ozbiljan sajt, a ko zna kakvih jos gluposti tu ima.
2025 09 24
Od super stranice za prodaju viska stvari da se zaradi neki dinar i kupovine lepe odece kako bi bili ecofriendly dosli smo do pola funkcinalnog website-a i cashgrab koji je odvratniji od kupinda.
2025 09 24
> AnjaMagicMoon: > > srebrna: > > Pa... ovaj sajt je godinama neefikasan ali hajde da se nadamo da ce postati efikasniji, licno cekam da se situacija stabilizuje da bih uplatila clanarinu. > > Bojim se da clanice nece postati visprenije da citaju temu od pocetka i dobiju odgovore, makar za deo o uplati. > Nije samo stvar u uplatama, iako to jeste veliki problem, clanovi su dali novac a ne dobijaju uslugu koja je obecana... to je jako kompromitujuce. > Druga stvar je opste funkcionisanje sajta. Npr u pretrazivacu (evo npr pri pretrazivanju torbi) pojavluju se desetine predmeta koji na stranicama prodavaca ne postoje... nema ih, izbrisane su. To je nedopustivo za ozbiljan sajt, a ko zna kakvih jos gluposti tu ima. Da, slazem se, pisala sam o tome pre neki dan ovde u temi, gledala sam satove i nema predmeta na profilima a ima ih u pretrazi. Rasulo je kao i obicno, neozbiljno, neodgovorno, VandiF je prosao vikend a nema je da se javi, mozda se i njoj smucilo da non stop jedno te isto ponavlja. Nadam se da ce resiti te uplate koje se ne priznaju clanicama i bilo bi fer od MK da im se produzi period za onoliko dana koliko nisu mogle da ostvare usluge koje su platile. Dok se sve iole ne ustali ne zelim da uplacujem ili cu uplatiti osnovni paket od 10 ako me bas povuce da okacim nesto, predmeti su svakako jos aktivni na profilu do daljnjeg, a cak mi je palo na pamet da tako sve mozemo da uplacujemo a oni samo zapale sa sajta, ugase ga i mozemo da se slikamo svi. Nikakvu sigurnost nemamo.
2025 09 24
I mislim da tih predmeta nema jer se clanice nisu dugo logovale pa ih nisu aktivirale ili su tu ali ne razumeju da trebaju da ih aktiviraju da bi nam bili vidljivi. Drugog objasnjenja nema.
2025 09 24
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 24
Prekomerne reklame vratite se sve vam je oprosteno
2025 09 24
> Her_Fashion: > Pre nego što odem na "počinak" 😅, samo da kažem da ću ja uplatiti članarinu svakako. Već plaćam VIP I nije mi problem da finansijski "podržim" ovaj sajt koji sam vremenom zaista zavolela. > Samo mislim da mnogo toga treba da se uradi, popravi, dodaju nove funckije itd. i jasno mi je zašto smo svi donekle revoltirani ovim. > Mislim da se niko od nas ni u jednom trenutku nije osetio uvaženim od strane onih koji upravljaju ovom stranicom, ostali su gluvi na sve sugestije, ideje, pa čak nisu rešili ni probleme od poslednjeg update-a, prošla je čitava godina od tad. > Ovde ima devojaka/žena koje su se zalagale za Krpice od samog početka, 10+ godina i nisu uspele da se izbore ni za najbanalniju stvar koju su tražile "razvrstavanje utiska na negativne I pozitivne". > I sad se maltene uslovljavaju da plate da bi uopšte ostale na sajtu, a nije im još uvek ponuđena ni neka najosnovnija funkcionalnost i stabilnost istog. Meni niko ne odgovara kako da uplatim. Rekli su mi da moze da se prebaci preko vize ali kako pobogu i gde je uopste objasnjenje za to? Hvala unaprrd.
2025 09 24
Citam komentare i ljudi se uglavnom zale zbog placanja. Meni je ok i nije problem, problem je sto uopste ne znam gde da uplatim kredit kako jbt? Nala sam ko ima vizu ali kako? Ne vredi ni ovima sto kukaju a ni nama koji imamo dobru volju da platimo.
2025 09 24
1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 116