Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> 3010bgd: > Da li ima nekog ko je uplatio 550 din i da moze normalno da objavljuje oglase i da sve radi..? Sve funkcionise savrseno!
2025 09 29
Pozdrav devojke, moze li mala pomoc? Imam dovoljno novca u novcaniku na sajtu da aktiviram plan, ali kliknom na "RAD" na odabrani plan, pojavi se samo obrazac za popunjavanje i ponovno placanje. Pisala sam Adminu, ali ne odgovara. To ovako izgleda:
upload
2025 09 29
Klikom na planovi:
upload
2025 09 29
Klikom na RED:
upload
2025 09 29
Klikom na DA:
upload
2025 09 29
I tu se sve zavrsava. Da li je potrebno da uplatim opet i subscribujem se, ili kako dalje, ima li neka od vas ideju? Hvala unapred. <3
2025 09 29
Dopunom novčanika ne možete platiti mesečnu članarinu,tako sam i ja pogrešila. Novčanik je za promocije. Plaća se direktno preko plana.
2025 09 29
Ako danas uplatim clanarinu za koji period ce mi ona vaziti posto je kraj meseca? to me malo buni
2025 09 29
> 3010bgd: > Da li ima nekog ko je uplatio 550 din i da moze normalno da objavljuje oglase i da sve radi..? Sa placanjem 550din. mozete postavljati koliko god hocete stvari i da menjate opis ili cenu i to je sve u mom slucaju. Reklame mi nikad nisu bile problem(imam ad blocker), a morala sam da platim zbog postavljanja predmeta. Svaka promena u oglasu broji se kao nov oglas.
2025 09 29
Koji je razlog sto se svaka promena u oglasu broji kao nov oglas, to ne razumem?
2025 09 29
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Dobar dan, Evo ja bih uplatila članarinu ali je dostupan samo jedan model plaćanja a to je da ostavim podatke kartice što sigurno neću uraditi. Da li ćete uvesti neki drugi model plaćanja? Molim za odgovor, unapred zahvalna.
2025 09 29
Neće se uvoditi drugi model plaćanja,pisano je o tome na "100 strana".
2025 09 29
> Saki82: > Dopunom novčanika ne možete platiti mesečnu članarinu,tako sam i ja pogrešila. > Novčanik je za promocije. > Plaća se direktno preko plana. Hvala puno! Uspela sam, sada je ok. :") <3
2025 09 29
Nema na čemu,drago mi je da sam Vam pomogla :") <3
2025 09 29
> Vanesa72: > > 3010bgd: > > Da li ima nekog ko je uplatio 550 din i da moze normalno da objavljuje oglase i da sve radi..? > Sve funkcionise savrseno! Ale ne svima,,mnogi smo uplatili i nemamo pristup svojim artiklima.
2025 09 29
1 2 ... 58 59 60 61 62 63 64 ... 116