Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ajde devojke da doguramo do 100 strana u temi. Mi mozemo to. :)
2025 10 01
Blizi mi se kraj prvog meseca od uplate/nisam zadovoljna jer nemam uvid u svoju listu artikala,ne mogu da vidim koji predmeti su mi neaktivni,ne mogu da menjam cene,,ne mogu da koristim najavljene kredite,,,,itd..losije je nego sto je bilo pre uplata,/...e sada pitanje ,sta ovo znaci:---- Dobićete novu kvotu za stavke i kredite i vaš plan će se automatski obnoviti--------da li ponovo ubacujem podatke sa kartice ili automatski povlace nakon isteka prvog meseca??
2025 10 01
Ja sam okačila 3 besplatna oglasa, oglasi imaju znatno manje pregleda nego ranije, zašto??
2025 10 02
Imam uplacen premium paket, danas je znatno sporije ucitavanje, cak mi je i reklama izasla, takodje imam poteskoca da udjem u poruke, odnosno ne prikazuje ih.
upload
2025 10 02
Greska koja izlazi kada zelim da odem na svoj profil:
upload
2025 10 02
I meni isto to. Pola sata sam pokusavala da se logujem i udjem u poruke. Da ne pricam o tome da uopste ne stize obavestenje da nam je neko poslao poruku? Konkretno kod mene od dve clanice. Jedna koja zeli nesto da kupi i druga kojoj sam greskom poslala nesto sto je bilo za poklon i sva sreca pa sam se logovala i videla na vreme, a takodje sreca moja sto je clanica puna razumevanja i nije odmah napravila histeriju zbog greske, ili paniku. A poruke sam otvarala 10 minuta svaki razgovor, nece da otvori, laguje, vrti se i prikazuje gresku. Radi kao na izdisaju. Ako se vec placa onda mora da radi kako treba.
2025 10 02
> Esprit21: > I meni isto to. Pola sata sam pokusavala da se logujem i udjem u poruke. Da ne pricam o tome da uopste ne stize obavestenje da nam je neko poslao poruku? Konkretno od mene od dve clanice. Jednoj koja zeli nesto da kupi i drugoj kojoj sam greskom poslala nesto sto je bilo za poklon i sva sreca pa sam se logovala i videla i da je clanica puna razumevanja i nije odmah napravila histeriju. > A poruke sam otvarala 10 minuta svaki razgovor, nece da otvori, laguje, vrti se i prikazuje gresku. Radi kao na izdisaju I meni,ne može da učita stranicu,vrti,baguje,izbacuje error 503,u poruke nisam mogla da uđem sat vremena
2025 10 02
Krenuli da naplaćuju korišćenje sajta KOJI NE RADI, ja ne mogu da okačim oglas, jer ne prikazuje nista ponuđeno za stanje predmeta, ako vec naplacujete onda platite poštenog PROGRAMERA!
2025 10 02
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Posaljite mi na koji racun kome se uplacuje. Uzela bih ovaj paket starter od 150 din
2025 10 02
I meni baguje sajt od sinoc,tek sad sam uspela da udjem i opet jako dugo ucitava poruke,a oglasa koliko neces😂
2025 10 02
> Esprit21: Radi kao na izdisaju. Ako se vec placa onda mora da radi kako treba. Danas su sigurno bili neki veći radovi. A radi vama sa paketom kao nekada svima pre uvođenja članarina tj. paketa 😁 Mi bez nismo mogli ni da uđemo, makar ja. Mesec dana prilagođavanja je prošao, hajde da vidimo na dalje, izgleda biće sve kao nekad 😄
2025 10 02
Kakva zbrka opet nastade za samo par dana, ponovo 🥲
2025 10 02
Super radi ovaj sajt što se plaća x-) x-) x-) x-) prekjuče me pitala članica u vezi nekog predmeta da li je dostupan, nakon jučerašnjeg fijaska, verovatno je izgubila interes i odustala kao svako normalno biće. Toliko o tome!
2025 10 03
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da uplatom premijum paket..hvala
2025 10 03
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Zdravo! Kako mogu uplatiti paket 3 ?
2025 10 03
1 2 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 116