Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Marisimo: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Zdravo! Kako mogu uplatiti paket 3 ? Udji u postavke,pa u planove,,i odabers paket,,i uneses podatke sa kartice.
2025 10 03
Pokusavam da nadogradim profil sa onog početnog od 150 na onaj PRO, ali nece. nece vec tri dana. Zna li neko sta treba uraditi? Hvala
2025 10 03
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Meni se ovo ništa ne sviđa. Em prodajem bud zašto, em još i da plaćam to što prodajem. Ja sam volela ovaj sajt i bilo mi je interesantno. Sad mi više ništa nije interesantno i ne slažem se sa sadašnjim okolnostima.
2025 10 03
Em da placas em da ti daju negativne ocene admini kad ne ispostujes jendo od milion pravila
2025 10 03
Totalno bezveze da sajt vec treci dan baguje i tako je svako malo. Razocarana sam.
2025 10 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 10 04
Mogu li uplatiti uplatnicom?
2025 10 04
Ne može preko uplatnice jer gospoda rade na crno, nemaju registrovanu firmu u Srbiji.
2025 10 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 10 04
Da popravite bagovanje koje traje danima, sada, a inace se javlja na 10 dana, ne pada vam na pamet?! Za sta cete da \yimate novac?! Za to da ne mgu nista da nadjem. da ne mogu poruku da posaljem?!!!! Sramotite se!!!! :s
2025 10 04
> h-o-r-u-s: > > darkacademia: > > Limundo i Kupindo su konfuzni. Kupujem prodajem je ok za muške stvari. Halo oglasi ne znam gleda li neko sem za kola i opet muške stvari. Ima onaj Delen, ali tamo ne znam da l je iko išta prodao, iako je sajt prost i funkcionalan. Lalafo je nekada davno radio ok i ja sam stalno prodavala, ali sad je samo skupina prevaranata i perverznjaka. > Da, i mene zanima. Zasto je po vama Limundo konfuzan? > Za ovaj sajt je savrsenstvo. Pritom je sistem naplate neuoredivo bolji - koliko prodate, toliko ce vam uzeti. Tako je!! Bas nista nisu konfuzni! Niti baguju. Moze da se odredi cena od-do,.ane kao ovde. Takodje, najvaznije,kada obelezis Belo, izlazi Belo, a ne sve moguce boje. Najvaznije-naplate samo ako nesto prodas-Kupindo,a Limundo neke aukcije naplacuje, neke ne, ali sitbo! Ovaj sajt je sramota za onog ko ga je osmislio i ko ga vodi! Nikada nije dobro radio, ovo bagovanje nije nista novo,ali zato hocee nesto neisprvno da naplati! Zar nije posteno da napisu Nece raditi 5 dana i da uopste ne moze da mu se pristupi?
2025 10 04
Imam pitanje... stalno mi danas baguje sajt i pojavljuju se neke greske. Ok, placa se sada, nije problem ALI ja sam se upravo pretplatila , skinut mi je iznos sa racuna, medjutim i dalje ne mogu postaviti predmet a i non stop mi izlaze te greske? Sta se desava? Molim za objasnjenje, hvala.
2025 10 04
ovo je smešno! prvo poboljšajte sajt, ništa vam ne funkcioniše , katastrofa ste, ne moze po 5 minta da se otvori bilo šta na sajtu stalno baguje, tuga ste
2025 10 04
Imam pitanje... stalno mi danas baguje sajt i pojavljuju se neke greske. Ok, placa se sada, nije problem ALI ja sam se upravo pretplatila , skinut mi je iznos sa racuna, medjutim i dalje ne mogu postaviti predmet a i non stop mi izlaze te greske? Sta se desava? Molim za objasnjenje, hvala.
2025 10 04
Nije problem da se plati, problem je sto sajt nije funkcionalan 15 od 14h. Bad gateway
2025 10 04
1 2 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 116