Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Imam uplacen Premium, radilo je sve super do prvog u ovom mesecu, pretplata nije istekla
2025 10 08
e, sad, po prvi put ozbiljno, otkad je je ideja o članarinama zaživela. svima koji ste, na bilo koji način, zaduženi za funkcionisanje ovog sajta, bili plaćeni za to ili ne - sram vas bilo. svima koji ste zaduženi sa komunikaciju sa posetiocima/članovima ovog sajta, bili plaćeni za to ili ne - sram vas bilo. toliko.
2025 10 08
Ovo sve kao da rade neki studenti koji se uce programiranju 😣 U svakom slucaju (javila mi se adminka isti dan kada sam jos privatno i pisala) , imala sam uplacen srednji paket a htela da predjem na veci …. Kliknes na nadogradnju paketa i izaberes veci , e sad , ja sam se plasila da mi nece sad skinuti novih 550 din , ali ne, skinuo mi je samo razliku u ceni , dakle 200 din. Da rezimiramo bar nesto, ako imate na stranici bar 30 oglasa od pre morate uplatiti premium paket ako zelite da manipulisete vasim oglasima, da dodajete nove, menjate ili brisete postojece, aktivirate neaktivne i sl… Ja to nigde nisam tako procitala Ima tu jos i tih nejasnoca oko prekida clanarine … necu nista da mi se automatski skida , neko rece da je prekinuo clanstvo a ono opet nesto skinulo…
2025 10 08
Bukvalno, aj programiranje nego sto i vlasnici sajta kao da vode ljudi koji nikada dodirnih tacaka sa delatnoscu pruzanja usluga nisu imali. Kada se nesto koristi na novcanu pretplatu, ocekuje se i da korisnik ima tehnicku podrsku, kao i obavestenje o planiranim radovima. Barem u vidu banera dan unapred da ce koriscenje sajta biti otezano ili u potpunosti onemoguceno u odredjenom vremenskom intervalu. Dok ceo svet gleda da radove i azuriranja obavlja nocu, meni se cini da ovde radovi krecu u jutarnjim casovima.
2025 10 08
Zanima me da li treba clanarina ako nemam nista za prodaju, vec samo kupujem?
2025 10 08
> VesnaKrstic: > Zanima me da li treba clanarina ako nemam nista za prodaju, vec samo kupujem? Ne treba. Clanarina je samo za prodavce, zbog broja odobravanja broja predmeta na nalogu
2025 10 08
> divlop: > Ovo sve kao da rade neki studenti koji se uce programiranju 😣 > U svakom slucaju (javila mi se adminka isti dan kada sam jos privatno i pisala) , imala sam uplacen srednji paket a htela da predjem na veci …. Kliknes na nadogradnju paketa i izaberes veci , e sad , ja sam se plasila da mi nece sad skinuti novih 550 din , ali ne, skinuo mi je samo razliku u ceni , dakle 200 din. > Da rezimiramo bar nesto, ako imate na stranici bar 30 oglasa od pre morate uplatiti premium paket ako zelite da manipulisete vasim oglasima, da dodajete nove, menjate ili brisete postojece, aktivirate neaktivne i sl… > Ja to nigde nisam tako procitala > Ima tu jos i tih nejasnoca oko prekida clanarine … necu nista da mi se automatski skida , neko rece da je prekinuo clanstvo a ono opet nesto skinulo… Javicu kada istekne clanstvo da li je automatski opet skinuto jer sam odjavila pretplatu direktno na Stripe-u, ne na MK. I mene buni poruka clanice coolfam3 da joj je ipak skinuto 150 din. ali ne znam kako je odjavila, da li je ulazila u azuriranje nacina placanja pa direktno na Stripe ili je samo kliknula na Otkazite pretplatu. Moze da se javi ako cita da pojasni. @EsBeBe slazem se ali to je sve ocekivano, nikada ili retko kada smo ovde javno mogli ocekivati informacije i podrsku admin tima. Dobro je ako odgovaraju direktno kada im se posalju poruke, makar nesto. Cirkus.
2025 10 08
@KristinaKikiBG — i ja isto ne mogu ništa da okacim! Ovo je baš krš od sajta
2025 10 08
Sajt vam je toliko los da dva dana ne moze da sastavi da radi normalno. Jos naplacujete.
2025 10 08
Yupp definitivno ne mogu da se ubace nove stvari. Svaka strana se učitava 2min i tako.. Ništa novo
2025 10 08
Ne znam za ostale ali ja imam 2 kupca sa kojima se igram gluvih telefona vec 5dana jer sajt ne radi.. Postaje mucno i neprijatno i meni i njima.. Ideju placanja sajta videla sam kao vid unapredjenje ,vece podrske i smanjenja pretrpanosti.. Takodje reklame i dalje iskacu.. ??Koja je poenta svega??
2025 10 08
> coolfam3: > Nocas mi je skinuto sa racuna 150din iako sam otkazala pretplatu i uklonila karticu sa stripe stranice za placanje. Uvešće nas u dužničko ropstvo????
2025 10 08
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Poštovani zašto ne mogu da dodam artikal? Imam jedan aktivan i nemam mogućnost da dodam još jedan
2025 10 08
Uredno je naplacena meseca naknada,a sajt ne radi? Kada se očekuje da proradi normalno?
2025 10 09
Broj postavljenih predmeta bas opada. Ranije kada uđem u zeljenu kategoriju ( npr haljine) listam i listam i dobar deo vremena utrosim, sada po par novih predmeta za 24h.. zao mi je zbog toga Mislim da bi trebalo preduzeti nesto da se taj broj ne smanjuje dalje i na kraju nestane...potpuno...
2025 10 09
1 2 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 116