Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja već razmatram druge opcije prodaje,kao što je Najlon pijaca,Urban buvljak,KP,pa kako bude
2025 10 16
sve u svemu,
upload
2025 10 16
Sajt i dalje baguje, lopovi i dalje kradu clanice, skoro svaki dan neki profil je hakovan. Divota!
2025 10 16
Sramotaaaaaa...em je sajt u uzasnom stanju i plus ne mogu nikako da uplatim ,jer koristim dina card a član sam 10 god,od samog otvaranja...treba da vas je sramota a admin se ne oglašava,samo znate da naplaćujete i skidate predmete ako se slučajno okači pored moje slika slika sa nekog sajta ,čisto da bi se video model kako stoji...a prevaranti kače i varaju narod po krpicama....UŽAS!!!!!!!!
2025 10 16
i ja isto ne mogu da placam sa dina card...pa sam uzela od brata karticu da probam ovaj najjeftiniji paket od 150din skinuli su pare a ja opet ne mogu da okacim stvari...strasnooo...uzaaas
2025 10 16
> sanymojekrpice: > i ja isto ne mogu da placam sa dina card...pa sam uzela od brata karticu da probam ovaj najjeftiniji paket od 150din skinuli su pare a ja opet ne mogu da okacim stvari...strasnooo...uzaaas Uplatili ste paket za 10 predmeta, a vec imate 21 predmet. Kako mislite da kacite jos?
2025 10 16
> Her_Fashion: > > uvedu blokiranje > Hahah, evo javno kazem, placam 2000 mesecno i neka idem u minus samo da mogu da blokiram smarace iz inboxa > (Ok mozda ne bas 2000, ali za tu opciju bih rado platila 😅) А ја ћу да заобиђем овај сајт пошто видим да има оних који једу говна као ти, и лажу на тоне, а нису мали продавци! Збогом и вама и КП дркаџијама, који су некад били ок сајт!
2025 10 17
Ukoliko već uvodite naplatu, onda bi trebalo da se prekine sa ovim dosadnim reklamama koje iskaču svaki čas
2025 10 17
> Ivašik: > > Her_Fashion: > > > uvedu blokiranje > > Hahah, evo javno kazem, placam 2000 mesecno i neka idem u minus samo da mogu da blokiram smarace iz inboxa > > (Ok mozda ne bas 2000, ali za tu opciju bih rado platila 😅) > А ја ћу да заобиђем овај сајт пошто видим да има оних који једу говна као ти, и лажу на тоне, а нису мали продавци! Збогом и вама и КП дркаџијама, који су некад били ок сајт! Velika šteta sa Vaših nula utisaka i nula predmeta i nula svega 😅👋
2025 10 17
Uplatila sam za pretplatu tj onu najmanju 150 din da vidim kako funkcioniše i nista.. Kako aktivirati predmete, lad zelim novi pise da nemam kredit o cemu se radi
2025 10 17
Starter – 150 rsd mesečno • Do 10 aktivnih oglasa Pro – 350 rsd mesečno • Do 30 aktivnih oglasa • Bez reklama • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost Premium – 550 rsd mesečno • Neograničen broj oglasa • Bez reklama • Prilagodjavanje izgleda profila • 100 kredita mesečno U prevodu: - za 150 din mozete imati samo 10 aktivnih oglasa ukupno, ne npr. 25+10 - za 300 din mozete imati samo 30 aktivnih oglasa - za 550 din mozete imati neogranicen broj oglasa (tj za sve preko 30 se uplacuje ovaj paket) *Racunaju se i prethodno objavjeni oglasi, pa ako uplatite 150 dinara a vec imate 10 oglasa na profilu, naravno da ne mozete da dodate jos.
2025 10 17
> Ivašik: > А ја ћу да заобиђем овај сајт пошто видим да има оних који једу говна као ти, и лажу на тоне, а нису мали продавци! Збогом и вама и КП дркаџијама, који су некад били ок сајт! Koje li je stanje uma osobe koja napiše ovakvo nešto nekom nepoznatom... Tačnije, bilo kome.
2025 10 17
> Danka123456789: > > Ivašik: > > А ја ћу да заобиђем овај сајт пошто видим да има оних који једу говна као ти, и лажу на тоне, а нису мали продавци! Збогом и вама и КП дркаџијама, који су некад били ок сајт! > Koje li je stanje uma osobe koja napiše ovakvo nešto nekom nepoznatom... Tačnije, bilo kome. Tuzno.. Nego, je su li Vam odgovorili Admini vezano za hakovan profil?
2025 10 17
Baš tužno... Jesu. Biće mi vraćen profil, ali nisam prioritet. To su, naravno, aktuelni problemi u vezi sa plaćanjem i sve razumem, ali to može da traje i da traje. I, eto, i dalje čekam, čekam...
2025 10 17
Da li administratori shvataju na koliko nivoa je problematicno to sto placam clanarinu a gotovo da ne mogu da postavim predmet koliko sajt ne funkcionise? Sta mi vredi neograniceni broj oglasa ako ne mogu da ih postavim? Da li se planira refundacija sredstava za sve dane u mesecu kada nije bilo moguce postaviti predmet ili uci u inbox, i na koji nacin bi to bilo izvedeno? S obzirom da je usluga placena, mora biti i obezbedjena, u suprotnom imamo sva prava da trazimo nadoknadu, pa cak i pred nadleznim organima. Molim admine za odgovore na moja pitanja.
2025 10 17
1 2 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 116