Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> EsBeBe: > > Her_Fashion: > > > EsBeBe: > > > predlažem da kvotamo ovaj post dok ne dobijemo objašnjenje, javno, ili da nam branka prenese odgovor admina iz svog inboksa. > > Meni uopšte nije jasno kako to može da se desi🤣 > > Zona sumraka > e, a pazi iznos - nije 350,00 no 346, 62 prvi, pa 346. 33 drugi put, ono, pošteni lopov, ravna se po kursu evra. 8-) Videla sam😅 Ja sam uplatila pre 10ak dana i sve je normalno i funkcionalno (osim sajta). Ali mi nije jasno kako su uspeli ovakve bugove da naprave, da nekima radi, drugima ne, pa onda neki imaju VIP, drugi nemaju, trećima skida 5 puta novac. Strašan IT tim, ja i dalje čekam da poprave paragrafe u opisu predmeta, evo prodje godina.
2025 10 20
Bezdusno uzimanje novca, kao i kod velikog broja clanica sa ovog sajta koje prodaju krs, uvaljuju, a kada im se obratite sa reklamacijom, tu se komunikacija zavrsava, ili kazu resice, pa nestanu, ili se ograde u opisu sa 'ne radim povracaj novca i robe'. I, niti se blokiraju, niti se sankcionisu, haraju kao na Divljem zapadu. Cini se da mu ovo dodje na isto - nudi se usluga, platite je, a nakon sto se javite sa reklamacijom, resenje levitira negde izmedju neba i zemlje, u tisini i bez stida. Utisak je, citajuci sve probleme clanica sa placenim clanarinama, da samo naplata funkcionice bez greske digitalno - tacno kao sat, a usluge, reklo bi se, analogno - dobro mlatni uredjaj, ako je potrebno i vise puta, mozda i proradi.... Bas tuzno!
2025 10 20
@zvezdara123, lepo ste sve rekli. Za skoro deset godina koliko sam ovde nisam bila prevarena ni od jedne clanice, ali se sada osecam prevareno od strane sajta. Platis, a ne dobijes uslugu...
2025 10 20
Admini jel vama to ok da prijavljujem da sam uplatila paket, da imam 0 kredita i 6 oglasa i ne mogi ni odgovor od vas da dobijem zasto mi se krediti nisu ocitali a prosle je nedelju dana??
2025 10 20
nova strana, ponavljamo pitanje
upload
2025 10 20
Dobro vece i od mene 😄 Bila bih zahvalna kada bi mi neko od admina pomogao 😂 Uplatila sam pretplatu putem iphone walleta pre mesec dana, danas je pretplata istekla i naravno sajt ne moze da naplati ovomesecnu clanarinu. Medjutiiiim, nema opcije ni da to sama ucinim 😂 Kada idem na svoj plan, imam opciju samo nadogradi pretplatu koja vodi na otkazi pretplatu, kada istu otkazem onda dobijam opciju da vratim pretplatu 😂 Btw, opcija azurirajte nacin placanja takodje ne radi 😊
2025 10 20
Sada sam pokusala da uplatim manji plan ovaj od 350 din… Kaze:Uspesno ste smanjili pretplatu, naplatili mi dinar pa ponistena transakcija automatski 😂 Dakle sajt je dao dozvolu placanja preko walleta, sacuvali su payment token koji je apsolutno beskorisan za sajt, a nema opcije da se unesu podaci za placanje opet. Pa ovo je hit 😂
2025 10 20
> KristinaKikiBg: > Sada sam pokusala da uplatim manji plan ovaj od 350 din… Kaze:Uspesno ste smanjili pretplatu, naplatili mi dinar pa ponistena transakcija automatski 😂 Dakle sajt je dao dozvolu placanja preko walleta, sacuvali su payment token koji je apsolutno beskorisan za sajt, a nema opcije da se unesu podaci za placanje opet. > Pa ovo je hit 😂
upload
2025 10 20
Evo majke mi, kao deca da su se igrala sa ovim sajtom 😂 Ovo je prejako 😂 Pisala sam na podrsku, pisala ovde na par admina, zivo me zanima hocu li dobiti odgovor 😂 Ne znam da li je jos neko ovde placao preko walleta?
2025 10 20
Pozdrav svima, Da li je ovde neko platio članarinu virtuelnom karticom ?
2025 10 20
Jesam ja
2025 10 20
Auuu, ja nisam bila aktivna par meseci i vidim da ima velikih promena. Najpre, sa placanjem clanarina ovaj sajt gubi svoju prvobitnu namenu. Imalo bi smisla da prodavci komisione robe jedino placaju i prijave se kao neka virtuelna prodavnica. Osobe koje su tu da bi prodale neku svoju krpicu ne bi trebale da imaju trosak. Ja npr. prodajem stvari za dz jeftinije su u vecini slucajeva od ptt-a i uz to sam uvek i poklanjala nesto uz prodatu stvar. Samo luda bih pristala da povecam cenu istih a jos ludja bih bila ako bih za iste placala neku clanarinu. Sto se tice duplog, nicim izazvanog skidanja novca sa vasih racuna, sve kojima se to desilo treba da se udruze i sastave mejl inspekciji, odeljenju za sajber kriminal i stave efektivu u CC. Svasta, da vam se uzima novac bez obavestenja o transakciji... pa tako moze u nedogled da rade. Takodje,smatram da su prijavu zasluzili jer pored obavstenja o uvodjenju clanarina i naplati istih kada je sistem postao aktivan niko vam ne odgovara na pitanja, sto je strasno za videti da korisnicka podrska na sajtu koji naplacuje usluge ne pistoji.
2025 10 20
Da li može neko da me kontaktira sa sajta krpica , jer imam problem , skida mi se dupla obnova za članarinu, a na kraju ne mogu ništa novo da okacim a .
2025 10 20
> DOBAR-UKUS: > Pozdrav svima, > Da li je ovde neko platio članarinu virtuelnom karticom ? Da,ja sam platila preko virtuelne kartice
2025 10 21
Da li je neko ovde ikada dobio odgovor od podrske? Ja sam platila preko wallet-a, isla sam na opciju revoke da bih dobila ponovo opciju da platim s obzirom da ne mogu automatski da mi skidaju novac putem starog payment tokena, poslala sam im mail da mi oslobode nalog za ponovno placanje ali odgovora nema.
2025 10 21
1 2 ... 72 73 74 75 76 77 78 ... 116