Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Svratim tako s vremena na vreme da vidim kakve su inovacije, koliko su poboljsali rad sajta....Naravno, mrdnuli prstom nisu, a pare se uzimaju. Na njemu ili rade potpuni amateri, ili ih bas briga za clanove i funkcionalnost. Ili sve zajedno.... Za ovo je zaista sramota uzimati novac od ljudi.
2025 10 17
Dve clanaribe sam uplatila,blizi se i treca,,koliko treba da ih uplatim da konacno dobijem svoj profil kako treba,da ulazim u svoje artikle i koristim sve usluge , Promocije ne mogu da koristim,krediti tako stoje, ?? Cene ne mogu da korigujem,,nista ne mogu,,,mogu samo da placam clanarine ,,,?''' Ako problem nije resiv makar me obavestite!! Ljudi smo ili ne,,na sta ovo lici,ovakvo ignorisanje clanica!
2025 10 17
Juče sam saznala,sasvim slučajno od jedne devojke iz Skoplja da su makedonski MK ugasili pre mesec dana. Da li ćemo imati isti scenario?
2025 10 18
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 10 18
Kako da otvorim racun i uplatim članarinu?
2025 10 18
Nisam dugo bila aktivna.
2025 10 18
> nepobedivi: > Kako da otvorim racun i uplatim članarinu? https:// mojekrpice.rs/forum/t/631665/uplata-clanarine
2025 10 18
> ZeljkaRaskovic: > Juče sam saznala,sasvim slučajno od jedne devojke iz Skoplja da su makedonski MK ugasili pre mesec dana. Da li ćemo imati isti scenario? Rekli su da gase sve osim hrvatskih i srpskih MK
2025 10 18
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Da li ce to automatski da skida mesecno ili mi moramo svakog meseca da ponovno aktiviramo paket? I kako stopirati ako da?
2025 10 18
> h-o-r-u-s: > Svratim tako s vremena na vreme da vidim kakve su inovacije, koliko su poboljsali rad sajta....Naravno, mrdnuli prstom nisu, a pare se uzimaju. > Na njemu ili rade potpuni amateri, ili ih bas briga za clanove i funkcionalnost. Ili sve zajedno.... > Za ovo je zaista sramota uzimati novac od ljudi. Pa slazem se. Nista poboljsano nije. kupujem prodajem barem znas kako funkcionise i apaolutno je fleksibilan sajt. Samo sto je ovaj roze eto i privlaci najvise zena.
2025 10 18
Pitanje za Admine. Jel postoji neki nacin da uplatim na neki racun, meni kartica uopste nece da radi ovde, konstantno pise - declined. Pitala sam bliznje da mi daju njihove podatke ali se niko ne usudjuje jer im na tim karticama lexu plate i ostalo...nwpoverljivi su da ostavljaju podatke. Tako da moje pitanje je postoji li jos neki nacin da uplatim vip clanstvo? Hvala
2025 10 18
Da li i vama kao meni skidaju dva puta u ovomu mesecu 550din,i danas jos 350
2025 10 19
> BrankaBaki: > Da li i vama kao meni skidaju dva puta u ovomu mesecu 550din,i danas jos 350 Opaaaa
2025 10 19
Ja jos uvek nisam uplatila nijedan od modela bas iz razloga sto skoro svakodnevno imam problem sa logovanjem na sajt. Smatram da bi bilo bolje da je uvodjenje clanarina usledilo tek nakon sto se sajt stabilizuje i pravila u potpunosti zazive. U ovom trenutku postoji dosta tehnickih i organizacionih nedoumica koje ce verovatno uticati da veliki broj clanica ode sa sajta sto je velika steta.
2025 10 19
Ja stvarno ne razumem da vi nastavljate da im uplacujete novac..Prestanite sa uplatama i zavrsena prica
2025 10 19
1 2 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 116