Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

A zasto ja onda ne mogu nikako da pristupim mom profilu, na kojem imam oko 60 i nesto samo pozitivnih utisaka? Registrovana sam preko fb stranice i ne mogu vec mesecima da se ulogujem. Molim pomoc. Hvala
2025 10 13
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno 1.
2025 10 13
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Postovani kako da uplatim novac
2025 10 14
> Andjaklot: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Postovani kako da uplatim novac https:// mojekrpice.rs/forum/t/631665/uplata-clanarine
2025 10 14
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK
2025 10 14
Hocete li srediti malo sajt ? Zaista je skoro pa nemoguce koristiti ga
2025 10 14
Izgleda da tu ne postoje ljudi koji su dovoljno kompetentni da srede sajt. Ovo je zaista toliko ponižavajuće za korisnike sajta!
2025 10 14
> Leptiric86_2: > A zasto ja onda ne mogu nikako da pristupim mom profilu, na kojem imam oko 60 i nesto samo pozitivnih utisaka? Registrovana sam preko fb stranice i ne mogu vec mesecima da se ulogujem. Molim pomoc. Hvala Skoro 2 meseca mi je tako,,ima nas dosta sa istim problemom..
2025 10 14
da li sajt baguje i pada i vama koji ste se pretplatili?
2025 10 15
Da.
2025 10 15
Prvo treba slediti sajt pa onda naplaćivati. Druga stvar, nemoguće je uplatiti za nas koji koristimo Dina Card.
2025 10 15
> Gaudi198: > Prvo treba slediti sajt pa onda naplaćivati. Druga stvar, nemoguće je uplatiti za nas koji koristimo Dina Card. Da, sistem ne prepoznaje broj Dina kartice, tako da izgleda da završavam putovanje ovde jer nemam vremena pored bebe da se majem u banku.
2025 10 16
Sajt i dalje baguje,ali zato naplata clanarina ide kao po loju. Ovo je sramota sta radite.
2025 10 16
Iskreno, ovo je katastrofa. Iako sam se pretplatila, iako platim dodatne promocije artikla, sajt ili baguje i ne radi uopšte danima. Jedva uspem da odgovorim na poruke, jedva postavim predmete… 😒
2025 10 16
Ponoviću: ovo je toliko ponižavajuće
2025 10 16
1 2 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 116