Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Evo da podelim i moje iskustvo. Juce sam uplatila karticom premium plan od 550 din. Do malopre je sve funkcionisalo, a sada ne mogu da postavljam oglase. Pise da treba da nadogradim plan. Bacene pare...
upload
2025 10 19
> BrankaBaki: > Da li i vama kao meni skidaju dva puta u ovomu mesecu 550din,i danas jos 350 Stvarno?!
2025 10 19
Upravo su mi skinute sa racuna jos 550 din. Nisam znala da sam se trajno pretplatila na sajt. Kako mogu da prekinem pretplatu?
2025 10 19
> Djina07: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Da li ce to automatski da skida mesecno ili mi moramo svakog meseca da ponovno aktiviramo paket? I kako stopirati ako da? Jel ste saznali kako se prekida predplata jer su meni automatski skinuli novac?
2025 10 19
Da evo
upload
2025 10 19
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 10 20
> Umathurman: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno Postovanje,kupila bih Premium paket,molim instrukcije za uplatu
2025 10 20
Ovo je ziva sramota kako vam funkcionise sajt
2025 10 20
Sramota je da vam sajt ne radi nakon mesec dana od uvodjenja pretplate . Od mesec dana jedva da je pola radilo kako treba, a skidate ljudima novac i niko se ne oglasava . Najmanje sto ste mogli je da date bonus dane clanicama koje su platile pretplatu. Jer nismo mogle da koristimo sajt za period koji smo platile . Evo i danas ne radi .
2025 10 20
meni je strasno ovo sto citam, ovo skidanje clanarina vise puta nicim izazvano, neodgovaranje na poruke, sajt koji se raspada ... oni su zreli za neku prijavu
2025 10 20
Treba bojkotovati i ćao! Pa vidite i sami da ih nije briga. Tako degradirati nečije dostojanstvo i ne oglasiti se sa bilo kakvom rečenicom!!!
2025 10 20
> BrankaBaki: predlažem da kvotamo ovaj post dok ne dobijemo objašnjenje, javno, ili da nam branka prenese odgovor admina iz svog inboksa.
upload
2025 10 20
> EsBeBe: > > BrankaBaki: > predlažem da kvotamo ovaj post dok ne dobijemo objašnjenje, javno, ili da nam branka prenese odgovor admina iz svog inboksa. Meni uopšte nije jasno kako to može da se desi🤣 Zona sumraka
2025 10 20
> MionaAnita: > Upravo su mi skinute sa racuna jos 550 din. Nisam znala da sam se trajno pretplatila na sajt. Kako mogu da prekinem pretplatu? Kad udjete tamo na planove ima negde opcija "Otkažite pretplatu"
2025 10 20
> Her_Fashion: > > EsBeBe: > > predlažem da kvotamo ovaj post dok ne dobijemo objašnjenje, javno, ili da nam branka prenese odgovor admina iz svog inboksa. > Meni uopšte nije jasno kako to može da se desi🤣 > Zona sumraka e, a pazi iznos - nije 350,00 no 346, 62 prvi, pa 346. 33 drugi put, ono, pošteni lopov, ravna se po kursu evra. 8-)
2025 10 20
1 2 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 116