Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Meni uopšte ne prihvata unete podatke iako su ispravni.
2025 10 09
> slikarka: > Broj postavljenih predmeta bas opada. Ranije kada uđem u zeljenu kategoriju ( npr haljine) listam i listam i dobar deo vremena utrosim, sada po par novih predmeta za 24h.. zao mi je zbog toga > Mislim da bi trebalo preduzeti nesto da se taj broj ne smanjuje dalje i na kraju nestane...potpuno... ✔️ Za sad,za ovaj vrlo kratak period, bar 3x manje dodatih predmeta.
2025 10 10
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Recite mi gde uplaćujemo?
2025 10 10
> Aleksis94: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Recite mi gde uplaćujemo? https:// mojekrpice.rs/forum/t/631665/uplata-clanarine
2025 10 10
> slikarka: > Broj postavljenih predmeta bas opada. Ranije kada uđem u zeljenu kategoriju ( npr haljine) listam i listam i dobar deo vremena utrosim, sada po par novih predmeta za 24h.. zao mi je zbog toga > Mislim da bi trebalo preduzeti nesto da se taj broj ne smanjuje dalje i na kraju nestane...potpuno... Zato su se na limundu duplirali artikli,,mnogi presli tamo.
2025 10 10
Meni je prihvacen premium plan, ali i dalje ne mogu aktivirati neaktivne oglase,kaze da sam dostigla limit, nudi nadogradnju, kad tu kliknem, onda samo nudi opciju da otkaze mpretlatu. I nemam nikakve vip oznake na profilu.
2025 10 10
Ja sam uplatila pre preksinoć i radi normalno. (Znam da mnogima ne radi, samo kažem) 😅 Pište Vandi a možda i AdminRS u inbox.
2025 10 11
> Bowie777: > Hvalaaa puno. Meni je automatski juce skinuto sa kartice 550din, a ne secam se da sam sacuvala podatke... Totalno bezveze... A moja drugarica hoce da predje na manji paket, otkazala je ovaj premium, medjutim nema opciju da odabere manji paket... Sad nakon što sam uplatila, rekla bih da je svakako automatski, i da je u pitanju pretplata, nevezano za to da li se štiklira "sačuvaj podatke". Ne znam zašto Admini govore da je jednokratna uplata, možda ni njima nije lepo objašnjeno? Svakako na dnu kad uplaćujemo piše "subscription active until you cancel" - parafraziram, ali suština je ista. Na kompu uopšte nisam ni imala opciju da označim "save my information", a rekla bih da je to dugme samo vezano sa "Link" opcijom (da ne ulazim u to šta je Link, nebitno je). Posle ću da dodam screenshotove da vidite o čemu pričam. Za promenu na jeftiniji plan, mislim da samo treba da ode na opciju "upravljanja pretplatom" i da izabere manji, pa bi od sledećeg meseca trebalo da naplati manje i aktivira taj plan koji je izabrala. (Sigurno ne može u toku tekućeg meseca da se predje na manji plan, već nakon isteka - na veći može jer samo naplate razliku u ceni).
2025 10 11
.
upload
2025 10 11
.
upload
2025 10 11
Sve znam, HF, i pisala juce i adminu i Vandi, bez odgovora jos...
2025 10 11
Evo i meni automatski skinuli sa racuna, a nisam oznacila da sacuvam podatke. Kako ukloniti ovo da mi ne skinu i sledeci mesec tako?
2025 10 11
> TaniaMani: > Evo i meni automatski skinuli sa racuna, a nisam oznacila da sacuvam podatke. Kako ukloniti ovo da mi ne skinu i sledeci mesec tako? Kad ne budete više hteli članarinu, idete na opciju "otkaži pretplatu", na slici je gore. Kad otkažete, imaćete trenutni "plan" dok ne istekne taj period za koji je uplaćen, a neće naplatiti za sledeći mesec i nećete imati više članarinu (barem bi tako trebalo da bude).
2025 10 11
Ja sam uplatila, uoravo mi je skinuto 150din i ne mogu da postavim oglas?!
2025 10 12
Pise kredita 0,a pretplata je vidljiva
upload
2025 10 12
1 2 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 116