Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> CokaPozarevac: > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > Kod mene je to nemoguca misija. Da, ubacivala sam i juce i dan pre.
2025 10 06
> DzoDzo: > > CokaPozarevac: > > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > > Kod mene je to nemoguca misija. > Da, ubacivala sam i juce i dan pre. Takođe, sve ok
2025 10 06
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno ZANIMA ME KAD KUPIM npr najveci paket 550din i okacim tipa 60 oglasa da li postaju neaktivni posle istekao od 30 dana ako npr ne uplatim sledeci mesec isto paket?
2025 10 06
Da, logicno je da postanu neaktivni jer je istekao period za koji ste uplatili clanstvo.
2025 10 07
Nocas mi je skinuto sa racuna 150din iako sam otkazala pretplatu i uklonila karticu sa stripe stranice za placanje.
2025 10 07
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da izvrsim uplatu clanarine?
2025 10 07
Pratite instrukcije za uplatu na strani 46
2025 10 07
Koliko je sigurno plaćanje sa kartice, tj otktivanje podataka sa iste?
2025 10 07
Jel moze neko jasnije da objasni korak po korak kako se uplacuje ova clanarina?
2025 10 07
> coolfam3: > Nocas mi je skinuto sa racuna 150din iako sam otkazala pretplatu i uklonila karticu sa stripe stranice za placanje. Strasno, da li to znaci da nikad necemo moci da otkazemo clanarinu?
2025 10 07
> Vanesa72: > Pratite instrukcije za uplatu na strani 46 Ja sam pratila ali i dalje mi nije jasno
2025 10 07
Da li mogu da obrisem oglase i stavim samo jedan bez placanja?
2025 10 07
Mozete da postavite 3 oglasa i da ne platite nista.
2025 10 07
Bila bih vam zahvala da mi odgovorite iz kog razloga ne mogu da se prijavim na stari nalog, koji je bio povezan sa fb profilom? Takodje, naplacivati je uredu ali definitivno morate poraditi na sajtu, posto vise ne radi nego sto radi.
2025 10 07
Da li jos nekom ne radi sajt i izbacuje greske konstantno? Ja od prvog oktobra kad god sam nasla slobodnog vremena za postavljanje oglasa, nisam mogla uci. I danas isto, evo iz 55 pokusaja refresa i sl uspevam na ovu temu doci da napisem komentar.
upload
2025 10 08
1 2 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 116