Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja sam prva branila ovu priču da treba da se plaća, ali ovo zaista nema smisla. 3 dana sajt maltene ne radi i kad radi bolje da ne radi. Ja razumem da puštaju neke izmene i da to izaziva usporenja ali ako vide da je neka izmena napravila dar-mar neka urade roll-back dok ne reše problem, nego ga ostave satima i satima u takvom stanju. Zaista ne znam kako misle da nas zadrže na sajtu... Zaista ne želim ali sam i ja počela da razmišljam o alternativi- instagram, Delen, nije da nema..
2025 10 04
Ne razumem zašto po koji put mi nestaju oglasi ? Nisu ni premešteni u “neaktivne” već totalno izbrisani. Za sta onda plaćam članarinu ?
2025 10 04
Prodje mesec dana od moje uplate,,svecani VIP korisnik sam kome nisu dostupne usluge ,one najosnovnije,da udjes u svolju listu artikala,,da aktiviras neaktivne,,i sta sad ,,kako da produzim saradnju kada sam razocarana?? Znaju li ti programeri da rese problem ili ne,,ko je u kontaktu sa njima,,ili ce sve ostati vecna MISTERIJA????? SAMI U SVEMIRU KOJI PLACAS.
2025 10 04
3 dana ne funkcionisanja sajta....Sramota. Nismo dobili usluge koje smo platili. Ne zanimaju me izgovori i objašnjenja.
2025 10 04
> JedanVuk: > > h-o-r-u-s: > > > darkacademia: > > > Limundo i Kupindo su konfuzni. Kupujem prodajem je ok za muške stvari. Halo oglasi ne znam gleda li neko sem za kola i opet muške stvari. Ima onaj Delen, ali tamo ne znam da l je iko išta prodao, iako je sajt prost i funkcionalan. Lalafo je nekada davno radio ok i ja sam stalno prodavala, ali sad je samo skupina prevaranata i perverznjaka. > > Da, i mene zanima. Zasto je po vama Limundo konfuzan? > > Za ovaj sajt je savrsenstvo. Pritom je sistem naplate neuoredivo bolji - koliko prodate, toliko ce vam uzeti. > Tako je!! Bas nista nisu konfuzni! > Niti baguju. Moze da se odredi cena od-do,.ane kao ovde. > Takodje, najvaznije,kada obelezis Belo, izlazi Belo, a ne sve moguce boje. > Najvaznije-naplate samo ako nesto prodas-Kupindo,a Limundo neke aukcije naplacuje, neke ne, ali sitbo! > Ovaj sajt je sramota za onog ko ga je osmislio i ko ga vodi! Nikada nije dobro radio, ovo bagovanje nije nista novo,ali zato hocee nesto neisprvno da naplati! > Zar nije posteno da napisu Nece raditi 5 dana i da uopste ne moze da mu se pristupi? Ovaj sajt baguje ovih dana i to strasno, ali uprkos tome mnogo je bolji za prodaju od limunda kada nemas robu na veliko. A limundo, je ugasio sa tom stavkom ''ponudi manje'' koja se automatski ukljuci na svaku fiksnu cenu. Ovde barem nema ponuda od 30-50din. Ne moze nista da se proda iznad 300din. na sve stize ponuda manje, ne vredi ni da crtas da te zaobidju sa tim ponudama.
2025 10 04
Nude i ovde svasta nerealno. Ti sto na Limundu ili KP nude svoje cene, uglavnom su preprodavci i najvise nude za tehniku. Ne morate da im odgovorite na ponudu, mozete da ignorisete. Svaki sajt ima svoje prednost i mane. Ovde je prednost bila besplatno postavljanje bez provizije, a sad ne vidim nikakvu prednost. Mozda to sto postoji forum. Na Limundo nemam zamerke. Uvek odgovaraju na poruke i to vrlo brzo. Tamo sam prodavala vrednije stvari koje ovde nikada ne bih prodala.
2025 10 04
> Esprit21: > Nude i ovde svasta nerealno. Ti sto na Limundu ili KP nude svoje cene, uglavnom su preprodavci i najvise nude za tehniku. Ne morate da im odgovorite na ponudu, mozete da ignorisete. > Svaki sajt ima svoje prednost i mane. Ovde je prednost bila besplatno postavljanje bez provizije, a sad ne vidim nikakvu prednost. Mozda to sto postoji forum. Na Limundo nemam zamerke. Uvek odgovaraju na poruke i to vrlo brzo. Tamo sam prodavala vrednije stvari koje ovde nikada ne bih prodala. Forum je jedna veoma korisna stvar, ovde sam svasta zanimljivo procitala u vezi mnogih stvari. Volim da citam forum uz kafu i to listam god. unazad, a bogami i nasmejala sam se uz temu''biseri mojih krpica''.
2025 10 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Gde da uplatimo i na koji racun ?
2025 10 05
> dusurda: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Gde da uplatimo i na koji racun ? Ja sam isto pitala pre 10 dana i nikakav odgovor nisam dobila i vise mi nista nije jasno na ovom sajtu
2025 10 05
Pratite instrukcije za uplatu na strani 46
2025 10 05
Za sve što treba raspitajte se telefonski, pozovite broj u Litvaniji, podvučeno vam je. Pitanje za admina, da li mi to uplaćujemo broju telefona?
upload
2025 10 05
Nece da zazivi ovo, ima tolike ponude na trzistu a te polovne stvari i ovako je pitanje da li moze nesto da se dobije za njih a sad jos i clsnarinu da im placam, ugasicu profil verovatno
2025 10 05
> srebrna: > Za sve što treba raspitajte se telefonski, pozovite broj u Litvaniji, podvučeno vam je. > Pitanje za admina, da li mi to uplaćujemo broju telefona? Neeee. Ides na svoj nalog, pa imas u info na samom kraju PLAN NADOGRADNJE. Udjes u to, odaberes paket, iskucas potrebno. Meni je odmah bilo aktivno po uplati, oglasi su mi bili parkirani u drugom delu naoga, e tu rucno moras da klikces svaki da se obnovi, ja sam tu malo posizela, ali vratila sam sve i sada ubacujem nove. Ova usluga se ne moze placati kroz novcarku, mora ovako.
2025 10 05
Daaaa. Danas sam ovako platila, karticom, stigao mi je sms sa ovim podacima.
2025 10 05
Sve korake znam, pa nisam ćaci.
2025 10 05
1 2 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 116