Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Molim vas uplacujem paket 550 tj oglasi bez ogranicenja .. dajte mi racun za uplatu pozz themila
2025 10 05
> srebrna: > Sve korake znam, pa nisam ćaci. Suvisan komentar za kupoprodajni sajt, ali ok.
2025 10 05
> Her_Fashion: > > darkacademia: > > Sećate li se pokušaja promene boje u plavo? Hahaha > Nije to bio pokušaj promene boje, nego je nov "dizajn" bukvalno gotov template koji su koristili, pa je tako i ostala default plava boja dok nisu skapirali kako da je promene 🤣 Izvinjavam se, da li znate kako preci sa premium paketa na manji? I kako se obnavlja clanarina- automatski ilj ponovo ukucavamo podatke sa kartice, i placamo kao i prvi put? Pitam Vas, jer ste najupuceniji ovde na forumu, a sve je konfuzno. Hvalaaa unapred, srdacan, Iva
2025 10 06
> Bowie777: > > Her_Fashion: > > > darkacademia: > > > Sećate li se pokušaja promene boje u plavo? Hahaha > > Nije to bio pokušaj promene boje, nego je nov "dizajn" bukvalno gotov template koji su koristili, pa je tako i ostala default plava boja dok nisu skapirali kako da je promene 🤣 > Izvinjavam se, da li znate kako preci sa premium paketa na manji? I kako se obnavlja clanarina- automatski ilj ponovo ukucavamo podatke sa kartice, i placamo kao i prvi put? Pitam Vas, jer ste najupuceniji ovde na forumu, a sve je konfuzno. > Hvalaaa unapred, srdacan, Iva Ja nisam još uvek uplatila pa nemam sve opcije da vidim. Negde sam pročitala da imate u postavkama (kad uplatite) "pretplata" I da tu može da se izmeni. Rečeno je da ukoliko ne kliknete "sačuvaj podatke", nije automatski već mora ponovo sledećeg meseca. Moja pretpostavka je da idete na tu opciju pretplata I da ćete tu videti I opcije da predjete na manji paket. Nažalost, samo toliko mogu da Vam kažem dok I sama ne uplatim jer ne vidim te opcije, ali možda neko ko je već uplatio može više da pomogne.
2025 10 06
Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? Kod mene je to nemoguca misija.
2025 10 06
> CokaPozarevac: > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > Kod mene je to nemoguca misija. Da, mogu. Nemam problema u vezi sa ubacivanjem.
2025 10 06
> Noubliezjamais: > > CokaPozarevac: > > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > > Kod mene je to nemoguca misija. > Da, mogu. Nemam problema u vezi sa ubacivanjem. Hvala puno na odgovoru. Kod mene to ide uzasno sporo, i na kraju pokaze gresku 520. Mora da se refresuje sto puta, i ostalo. Internet konekcija mi je ok, sto bi znacilo da je nesto do sajta.
2025 10 06
> CokaPozarevac: > > Noubliezjamais: > > > CokaPozarevac: > > > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > > > Kod mene je to nemoguca misija. > > Da, mogu. Nemam problema u vezi sa ubacivanjem. > Hvala puno na odgovoru. Kod mene to ide uzasno sporo, i na kraju pokaze gresku 520. Mora da se refresuje sto puta, i ostalo. Internet konekcija mi je ok, sto bi znacilo da je nesto do sajta. To nema veza sa članarinom, već sajt baguje jer nešto rade.
2025 10 06
Evo ja sam uplatila paket i hocu da aktiviram neaktivne oglase , kaze da ne moze i da se pretplatim na neki paket… a ja jesam 😤😤 jutros … pise mi na profilu u kom sam paketu, dakle evidentirano je … nisam jos probala da ubacim predmet , ne bih da se i tu sad iznerviram….
2025 10 06
Ijaooo pazi ovo, ja uplatim za 30 oglasa , jer planiram 15ak oglasa da ubacim…. Uplatim, hocu da ubacim oglas kaze ne moze…. Za vas paket prekoracujete broj oglasa , nadogradite. ON MENI RACUNA I POSTOJECE OGLASE. Znaci nista ne mogu da ubacim a jutros uplatila paket za 30 oglasa mesecno. Jer imam preko 60 postojecih oglasa vec , odavno ubacenih. Jel to koguce?? Jel koze admin da se javi da pojasni.. sad koram da uplatim 550 a ovih 350 sto sam vec uplatila nikom nista. Nema opcija da doplatim , samo ima da uplatim nov paket.
2025 10 06
> CokaPozarevac: > > Noubliezjamais: > > > CokaPozarevac: > > > Devojke koje su uplatite plan od 550din, da li mozete da ubacujete oglase? > > > Kod mene je to nemoguca misija. > > Da, mogu. Nemam problema u vezi sa ubacivanjem. > Hvala puno na odgovoru. Kod mene to ide uzasno sporo, i na kraju pokaze gresku 520. Mora da se refresuje sto puta, i ostalo. Internet konekcija mi je ok, sto bi znacilo da je nesto do sajta. Nema na čemu. Onaj jedan dan nisam mogla uopšte pristupitu sajtu, kao ni svi ostali. Medjutim sada je ok i pre toga je bilo u redu.
2025 10 06
> EnaElena: > Imam pitanje. Sta sa nama koji kupujemo ali ne prodajemo na sajtu? I mene to zanima. Nema odgovora...
2025 10 06
> divlop: > Ijaooo pazi ovo, ja uplatim za 30 oglasa , jer planiram 15ak oglasa da ubacim…. Uplatim, hocu da ubacim oglas kaze ne moze…. Za vas paket prekoracujete broj oglasa , nadogradite. ON MENI RACUNA I POSTOJECE OGLASE. Znaci nista ne mogu da ubacim a jutros uplatila paket za 30 oglasa mesecno. Jer imam preko 60 postojecih oglasa vec , odavno ubacenih. Jel to koguce?? Jel koze admin da se javi da pojasni.. sad koram da uplatim 550 a ovih 350 sto sam vec uplatila nikom nista. Nema opcija da doplatim , samo ima da uplatim nov paket. Admin vam je non stop aktivan ali izgleda da nema nameru da ni jednoj od vas odgovori ...
2025 10 06
> Her_Fashion: > > Bowie777: > > > Her_Fashion: > > > > darkacademia: > > > > Sećate li se pokušaja promene boje u plavo? Hahaha > > > Nije to bio pokušaj promene boje, nego je nov "dizajn" bukvalno gotov template koji su koristili, pa je tako i ostala default plava boja dok nisu skapirali kako da je promene 🤣 > > Izvinjavam se, da li znate kako preci sa premium paketa na manji? I kako se obnavlja clanarina- automatski ilj ponovo ukucavamo podatke sa kartice, i placamo kao i prvi put? Pitam Vas, jer ste najupuceniji ovde na forumu, a sve je konfuzno. > > Hvalaaa unapred, srdacan, Iva > Ja nisam još uvek uplatila pa nemam sve opcije da vidim. > Negde sam pročitala da imate u postavkama (kad uplatite) "pretplata" I da tu može da se izmeni. > Rečeno je da ukoliko ne kliknete "sačuvaj podatke", nije automatski već mora ponovo sledećeg meseca. > Moja pretpostavka je da idete na tu opciju pretplata I da ćete tu videti I opcije da predjete na manji paket. > Nažalost, samo toliko mogu da Vam kažem dok I sama ne uplatim jer ne vidim te opcije, ali možda neko ko je već uplatio može više da pomogne. Hvalaaa puno. Meni je automatski juce skinuto sa kartice 550din, a ne secam se da sam sacuvala podatke... Totalno bezveze... A moja drugarica hoce da predje na manji paket, otkazala je ovaj premium, medjutim nema opciju da odabere manji paket...
2025 10 06
Može manuelno da se otkaže pretplata tj. subscription, imate u planovima sitnim slovima dole sve, predmeti ostaju automatski aktivni tj. vaš plan do uplaćenog datuma.
upload
2025 10 06
1 2 ... 63 64 65 66 67 68 69 ... 116