Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Vanesa72: > > VerkaAjduk: > > Citam komentare i ljudi se uglavnom zale zbog placanja. Meni je ok i nije problem, problem je sto uopste ne znam gde da uplatim kredit kako jbt? Nala sam ko ima vizu ali kako? Ne vredi ni ovima sto kukaju a ni nama koji imamo dobru volju da platimo. > Strana br 46 > Sve sam objasnila i nacrtala! > Malo se angazujte, nije tesko, ni nama niko nije nista objasnjavao korak po korak… > Ne mogu da verujem da jos ima ovakvih pitanja kako da se uplati😂😂😂😂😂😂😂 Vanesa, nije fer da se sada treći put javljaš sa stranom četresšes nakon 2 dana i celonoćne Verkine agonije pre dve noći, gde si tad bila... ja sam prva brojala, admini gde ste, Vanesa nije feeeer :')
2025 09 26
Uopšte ne treba Vanesa niti bilo ko od nas ovde bilo šta da objašnjava. U početku sam ja odgovarala i objašnjavala dok (mislim na strani 6.) Admin Junior nije došao i rekao da će informacije prenostiti isključivo Admini na forumu kao i da će napisati obaveštenje kad krenu uplate. Evo od tada se uopšte nije oglašavao/la a ni pre toga bogami 2 godine minimum. Svaka čast njoj na dobroj volji, ali da Admini rade svoj posao i da su napisali obaveštenje, ne bi se ovoliko njih javljalo, treba i pročitati 60 stranica i naći gde je objašnjeno. (Znam da većini nas niko nije objasnio i da smo same skapirale šta i kako, ali velika većina očigledno nije sposobna za to, svakako, to je dužnost Admina na forumu)
2025 09 26
Drage dame, Od sljedećeg mjeseca nam ovdje ostaju jedan mod i ja. Rado bih pomoć u moderiranju stranice i foruma u zamjenu za članarinu. ;) Javite mi se pa ćemo se nešto dogovoriti. Molim sve članice koje i dalje imaju problema s članarinama u različitim kombinacijama neka mi se jave u inbox kako bi lakše bilo napraviti popis. Svaki profil treba posebno pregledati.
2025 09 26
Evo savet za dž od mene 🤣 Otvorite novu temu gde samo Admin/Mod mogu da komentarišu, sa objašnjenjem o načinu uplate (i samom procesu) kao i trenutne bugove i updates itd. Bitna stavka - da ne mogu članice da komentarišu - jer će tako ostati pregledno i koncizno, sa bitnim info - umesto da ovde skroluju 60str.
2025 09 26
> srebrna: > > Vanesa72: > > > VerkaAjduk: > > > Citam komentare i ljudi se uglavnom zale zbog placanja. Meni je ok i nije problem, problem je sto uopste ne znam gde da uplatim kredit kako jbt? Nala sam ko ima vizu ali kako? Ne vredi ni ovima sto kukaju a ni nama koji imamo dobru volju da platimo. > > Strana br 46 > > Sve sam objasnila i nacrtala! > > Malo se angazujte, nije tesko, ni nama niko nije nista objasnjavao korak po korak… > > Ne mogu da verujem da jos ima ovakvih pitanja kako da se uplati😂😂😂😂😂😂😂 > Vanesa, nije fer da se sada treći put javljaš sa stranom četresšes nakon 2 dana i celonoćne Verkine agonije pre dve noći, gde si tad bila... ja sam prva brojala, admini gde ste, Vanesa nije feeeer :') Vanesa je na moru u Grckoj🩵🏖️😂
2025 09 27
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno JA SAM SVE SVOJE OGLASE OBRISALA, MOGLI STE NEŠTO PAMETNIJE DA SMISLITE, HVALA NA SARADNJI. KADA BUDETE NEŠTO NORMALNO OSMISLILI VRATIĆU SE ??? POZDRAV
2025 09 27
Sve su domišljatiji i kreativniji.
2025 09 27
Ja nisam bila na sajtu dva meseca (po prvi put za sve ive godine), probam da okacim oglas, iskoci mi informacija da moram da platim. Kako nisam u toku, shvatim da je doslo do nekih promena, obrisem tri jos uvek aktivne stavke i dodam dve nove. I stigne mi ovo. Dakle, ako ne platim, oni ce mi ugasiti profil koliko sam shvatila? Da se zastite od laznih profila?? Ne znam ni sama koliko sam im mailova ranije slala sa skrinsotovima fejk parfema koji su uredno stajali mesecima, pa i prodavali se. Ovaj sistem im je katastrofalan, nikad nisu umeli da odrzavaju sajt kako treba, a admini i kad se nakane da se jave, su uglavnom drski i upitne elokvencije. Sama cu se ugasiti.
upload
2025 09 28
Pre bilo kakvih izmena, prvo izmenite i poboljšajte sajt, desktop i mobilnu verziju. Korisničko iskustvo je nula, očajno. Nađite nekog dobrog developera, sramota je da u doba tehnologije ovako izgleda jedan sajt sa toliko članova.
2025 09 28
> Alexv6s: > Ja nisam bila na sajtu dva meseca (po prvi put za sve ive godine), probam da okacim oglas, iskoci mi informacija da moram da platim. Kako nisam u toku, shvatim da je doslo do nekih promena, obrisem tri jos uvek aktivne stavke i dodam dve nove. I stigne mi ovo. Dakle, ako ne platim, oni ce mi ugasiti profil koliko sam shvatila? Da se zastite od laznih profila?? Ne znam ni sama koliko sam im mailova ranije slala sa skrinsotovima fejk parfema koji su uredno stajali mesecima, pa i prodavali se. Ovaj sistem im je katastrofalan, nikad nisu umeli da odrzavaju sajt kako treba, a admini i kad se nakane da se jave, su uglavnom drski i upitne elokvencije. Sama cu se ugasiti. To što Vam je stiglo, nije poruka od Admina, već očigledno, prevara. Devojka je u postu pre Vašeg isto objavila. Članarine jesu uvedene, kao što je objašnjeno na početku teme, ali nikakve poruke od Admina gde se traže bilo kakvi podaci ne stižu korisnicima. Uplata se vrši direktno preko profila (imate kad se logujete na profil "nabavite plan").
upload
2025 09 28
Da Lu znate jos neki dobar sajt BESPLATAN za prodaju garderobe? Hvala
2025 09 28
> Her_Fashion: > > Alexv6s: > > Ja nisam bila na sajtu dva meseca (po prvi put za sve ive godine), probam da okacim oglas, iskoci mi informacija da moram da platim. Kako nisam u toku, shvatim da je doslo do nekih promena, obrisem tri jos uvek aktivne stavke i dodam dve nove. I stigne mi ovo. Dakle, ako ne platim, oni ce mi ugasiti profil koliko sam shvatila? Da se zastite od laznih profila?? Ne znam ni sama koliko sam im mailova ranije slala sa skrinsotovima fejk parfema koji su uredno stajali mesecima, pa i prodavali se. Ovaj sistem im je katastrofalan, nikad nisu umeli da odrzavaju sajt kako treba, a admini i kad se nakane da se jave, su uglavnom drski i upitne elokvencije. Sama cu se ugasiti. > To što Vam je stiglo, nije poruka od Admina, već očigledno, prevara. Devojka je u postu pre Vašeg isto objavila. > Članarine jesu uvedene, kao što je objašnjeno na početku teme, ali nikakve poruke od Admina gde se traže bilo kakvi podaci ne stižu korisnicima. Uplata se vrši direktno preko profila (imate kad se logujete na profil "nabavite plan"). To sam isto pomislila, naravno da ne bih podatke dala “na izvol’te”, medjutim ja vise nemam zivaca da pisem adminima koji nikada ne odgovaraju, niti reaguju. Hvala Vam ❤️
2025 09 28
> Mika030: > Pre bilo kakvih izmena, prvo izmenite i poboljšajte sajt, desktop i mobilnu verziju. Korisničko iskustvo je nula, očajno. Nađite nekog dobrog developera, sramota je da u doba tehnologije ovako izgleda jedan sajt sa toliko članova. BRAVOO 👏👏👏
2025 09 28
Da li ima nekog ko je uplatio 550 din i da moze normalno da objavljuje oglase i da sve radi..?
2025 09 28
> 3010bgd: > Da li ima nekog ko je uplatio 550 din i da moze normalno da objavljuje oglase i da sve radi..? Ja. Funkcioniše. Stižu obaveštenja na meil o prispelim porukama. Okačila sam par novih stvari…
2025 09 28
1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 116