Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Imam ideju, posto placamo clanarine, a sajt nije nesto bas posecen. Mogao bi da se reklamira malo po internetu. Mnogi ni ne znaju za ovaj sajt, pa kupuju po instagramu stvari odavde koje se tamo preprodaju po visokim cenama. Reklama bi poboljsala posecenost.
2025 09 26
Da, odlicna ideja: - korisnici placaju clanarine - korisnici reklamiraju sajt Imam jos jednu sjajnu: - korisnici sami od sebe kupuju stvari i ostavljaju utiske za uspesne saradnje. Idemo puni entuzijazma u nove 'radne' pobede!
2025 09 26
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Šta je sa opcijom 'pokloni'? Nema logike da i to ulazi u broj oglasa koji se naplaćuju, jer se od poklanjanja ništa ne zarađuje.
2025 09 26
Sajt je bio najposeceniji i najbolje se prodavalo dok se nije krenulo sa 'novinama' pre par godina - izgled, funkcije itd. Ovo je jagodica na slagu, prevedeno, samar po sred cela..... Valjda se oni sami trebaju reklamirati, da bi imali vise korisnika - uplatilaca. Em se placa, em da im se traze nove zlatne koke, pa za to se dobija procenat, zar ne? Ili je dobra volja jedino smisleno, pa cak i ako ti neki novi uplatioci ne podignu prodaju? Nekako smo svi u ovoj nesigurnosti u kojoj zivimo zaboravili sta su necije obaveze, narocito ako se naplacuju usluge. Odnosno, vecina funkcionise po rupama u zakonu, pa samim tim obaveze prakticno i ne postoje. Onda se mi korisnici dovijajamo kako znamo i umemo, ideja ideju sustize. Ali, nije to sve u redu.
2025 09 26
Nisam napisala da korisnici reklamiraju sajt, vec da reklamiraju oni sto naplacuju clanarine, ili sve treba da se nacrta.
2025 09 26
Sećate li se pokušaja promene boje u plavo? Hahaha
2025 09 26
Nema ljutis, a i crtanje je skroz ok, ako je neophodno...
2025 09 26
> darkacademia: > Sećate li se pokušaja promene boje u plavo? Hahaha Nije to bio pokušaj promene boje, nego je nov "dizajn" bukvalno gotov template koji su koristili, pa je tako i ostala default plava boja dok nisu skapirali kako da je promene 🤣
2025 09 26
dobar dan! dve prigodne brzalice za sve vesele učesnike, a, bogami, i učesnice teme: 1. raskrpičariše li ti se opanci? 2. krpičarkom ću te, krpičkarkom ćeš me
upload
2025 09 26
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno PRO
2025 09 26
> VerkaAjduk: > Citam komentare i ljudi se uglavnom zale zbog placanja. Meni je ok i nije problem, problem je sto uopste ne znam gde da uplatim kredit kako jbt? Nala sam ko ima vizu ali kako? Ne vredi ni ovima sto kukaju a ni nama koji imamo dobru volju da platimo. Strana br 46 Sve sam objasnila i nacrtala! Malo se angazujte, nije tesko, ni nama niko nije nista objasnjavao korak po korak… Ne mogu da verujem da jos ima ovakvih pitanja kako da se uplati😂😂😂😂😂😂😂
2025 09 26
> EsBeBe: > dobar dan! dve prigodne brzalice za sve vesele učesnike, a, bogami, i učesnice teme: > 1. raskrpičariše li ti se opanci? > 2. krpičarkom ću te, > krpičkarkom ćeš me Karticom ću te, računčićem ćeš me❤
2025 09 26
Mozda potencijalni kupci dodju ovde, prelistaju forum, pa pobegnu.
2025 09 26
Mozemo svi da predjemo na sajt Delen, deluje slicno, ali skroz korektno 😁
2025 09 26
> Medianeras: > Mozemo svi da predjemo na sajt Delen, deluje slicno, ali skroz korektno 😁 Delen je super ,jednostavan,brz,,prodavaca ima tamo,ali kupaca nema.
2025 09 26
1 2 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 116