Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

СТР. 46
2025 09 24
> srebrna: ……a cak mi je palo na pamet da tako sve mozemo da uplacujemo a oni samo zapale sa sajta, ugase ga i mozemo da se slikamo svi. Nikakvu sigurnost nemamo. Ovaj scenario i mene najviše plaši…😰
2025 09 24
> VerkaAjduk: > Citam komentare i ljudi se uglavnom zale zbog placanja. Meni je ok i nije problem, problem je sto uopste ne znam gde da uplatim kredit kako jbt? Nala sam ko ima vizu ali kako? Ne vredi ni ovima sto kukaju a ni nama koji imamo dobru volju da platimo. Na početnoj strani profila ima ono Plan nadogradnje, šta li već (vidite da li ima neka opcija koja nije pre tu stajala), kliknete pa vas dalje vodi tj imate opcije koji paket želite. Odaberete i onda treba da izvršite plaćanje karticom. Ja sam visu koristila.
2025 09 24
Zdravo, mozete li mi pomoci? Kako da uplatim novac na racun?
2025 09 25
> VerkaAjduk: > Zdravo, mozete li mi pomoci? Kako da uplatim novac na racun? Procitajte malo, idite na stranu 46, clanica je u slikama objasnila.
2025 09 25
> srebrna: > > VerkaAjduk: > > Zdravo, mozete li mi pomoci? Kako da uplatim novac na racun? > Procitajte malo, idite na stranu 46, clanica je u slikama objasnila. :') :')
2025 09 25
Molim za pomoć. Kada se uplati to clanstvo, kako namestiti da mi sledeći meses ne skinu opet automatski? Hvala unapred
2025 09 25
> naccy90: > Molim za pomoć. Kada se uplati to clanstvo, kako namestiti da mi sledeći meses ne skinu opet automatski? Hvala unapred I mene ovo zanima
2025 09 25
Da li može neko da mi kaže, gde se još mogu prodavati ženske stvari, Limundo, Kupindo, Kupujemprodajem, Halo oglasi .... koji još sajt sem ovih navedenih je dobar....da je dobra posećenost i prodaja ? Hvala unapred ....
2025 09 25
Limundo i Kupindo su konfuzni. Kupujem prodajem je ok za muške stvari. Halo oglasi ne znam gleda li neko sem za kola i opet muške stvari. Ima onaj Delen, ali tamo ne znam da l je iko išta prodao, iako je sajt prost i funkcionalan. Lalafo je nekada davno radio ok i ja sam stalno prodavala, ali sad je samo skupina prevaranata i perverznjaka.
2025 09 25
> darkacademia: > Limundo i Kupindo su konfuzni. Kupujem prodajem je ok za muške stvari. Halo oglasi ne znam gleda li neko sem za kola i opet muške stvari. Ima onaj Delen, ali tamo ne znam da l je iko išta prodao, iako je sajt prost i funkcionalan. Lalafo je nekada davno radio ok i ja sam stalno prodavala, ali sad je samo skupina prevaranata i perverznjaka. A zbog cega mislis da je limundo konfuzan?
2025 09 25
Zasto su mi obrisana 3 placena oglasa?
2025 09 25
ima li ovde neka programerka da napravi časkom novi neki sajt da se svi prebacimo tamo? :D
2025 09 26
> anchi988: > ima li ovde neka programerka da napravi časkom novi neki sajt da se svi prebacimo tamo? :D :')
2025 09 26
Zdravo svima, citam komentare i slusam kritike i mogu reci da admini imaju pune ruke posla kako da podese sajt a da ne izgube mnogo clanova. Neka se pozabave ovom tematikom i neka isprave ili dorade uslove da bude jednako za sve, da niko ne bude zapostavljen a i oni koji mnogo prodaju da srazmerno tome i placaju....tobi bilo po pravdi ali ko o tome razmislja jer svako ima svoje interese i bas zbog toga ili nemarnosti i sebicnosti podesava sto namerno sto slucajno ovaj sajt. Ovo je moje vidjenje situacije, nemam neke koristi od njega ali vidim da mnogima znaci i neki dodatni izvor prihoda ili hobija ili zanimacije tako da razgovarajte jedni sa drugima kao sto radite to je razumno, dajte neke ideje i kritike i neka admini i ko vec brine o sajtu isprave i poprave da radi i bude kako treba za sve mada je to izuzetno tesko jer se trebaju svi podesavati jedni prema drugima ali nije nemoguce. Jedino tako ce svi opstati i oni manji i oni veci jer jedni bez drugih ne mozete, verovali ili ne cinite jednu celinu iako to ne vidite ali tako jeste. Neutralan sam nemam interesa, moguse povuci ali mogu i ostati, ne zavisim od ovog sajta ali zelim da dam doprinos i pomognem da opstanete. Veliki Pozdrav Svima, Budite Ljudi i Postujte se !
upload
2025 09 26
1 2 ... 55 56 57 58 59 60 61 ... 116