Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 20
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Na koji nacin uplacujemo?
2025 09 20
> kiki28: Ja sam jedan artikal prodala nakon 5 godina za 4000 din stajanja na krpicama ali uspelo je…po toj logici ako bih morala da placam min 150 din 5x12 meseci dala bih vama 9000 din i bila i debelom minusu jer i inace imam po par krpica za prodaju jer su moje licne. Losa vam je strategija. Ako za mesec dana ne budem prodala novo sto budem stavljala nalog cu ugasiti. Dakle ni prodavati ni kupovati i preci na kupujem prodajem ili limundo. Da ste uveli proviziju na svaku prodatu stvar recimo 5% to bi vam sasvim dovoljno bilo, i zadrzali biste klijente. Ovo je put u vasu propast. Poz Pa gde bas sada ovo da napisete kada je drug clan malo pre vas napisala da smo nezahvalni i da joj je muka od nas i ovakvih komentara. Ili neki pre nje da je ovo simbolicna cifra koju dajete na cigare ili kafu. Odreknite se jednog kafenisanja ili paklica cigara i pokazite svoju zahvalnost, recimo zbog toga sto postoje dvostruki arsini. Komercijalna prodaja nije dozvoljena, ali je opet dozvoljena. Nekima. Evo, ova clanica vesna koja se bavi komercijalnom prodajom i koja je komentarisala na temi nije dobila ban. Nevidljiva stonoga =D Ja cekam da Vanda vidi ovo i odgovori. Necu odustati
2025 09 20
Pa Vesni su Krpice posao, pa je tako i cena simbolična. Zamisli da mora da plaća lokal, knjigovodju i porez državi kao i svaki drugi second hand shop, tj. da ne radi na crno. Ovako za 550 din, laganica 😅
2025 09 20
Da li neki mesec moze da se plati po potrebi, a neki ne ili mora svaki mesec da se placa clanarina? Nama koji prodajemo povremeno licne stvari i ne pravimo posao od ovog sajta se realno ne isplati
2025 09 21
Zasto pri promeni cene starog oglasa postavljenog pre 2 meseca on odleti u "NEAKTIVAN" i za aktiviranje trazi nadogradnju? Ko je smislio tu genijalnost? Zamislite da na kupindu ili kupujemprodajem kada menjate cenu oglasa od pre mesec dana sajt trazi da mu platite? Ovaj sajt je ravan pljacki...
2025 09 21
Redovno pretim temu i verovatno se ne bih ni oglasavala da malo pre nisam naletela na sledecu situaciju. Naime, na jednom profilu popularne drustvene mreze, prodat je polovan sako, jeftinijeg brenda, za 2000 dinara. Isti takav sako, cak i iste velicine, 2 puta nosen, na MK sam prodala za 900 dinara. Isti profil sve veoma brzo rasproda i to po visokim cenama za polovnu garderobu tog ranga. Cesto se pitam da li su ti kupci svesni sta rade. Placaju nekome za polovne stvari skuplje nego sto one kostaju na originalnim sajtovima. Sa druge strane, na MK se i preskupi brendovi objavljuju po poprilicno niskim cenama i ne mogu da se prodaju. Konkretno ja, brendove koji kostaju oko 100- 200 eura, u odlicnom stanju, ne mogu da prodam ni za 1000-1500 dinara. Sta hocu da kazem. Nije problem u placanju clanarine, vec u podizanju prodaje na sajtu. Ukoliko se to ne dogodi, oni koji prodaju samo svoje stvari nece ostati na MK. Ja trenutno cekam karticu za internet placanje, pa cu uplatiti clanarinu od 550 dinara. Potom, videcu da li ce se nesto znacajnije promeniti.
2025 09 21
> marijaqms: Ja trenutno cekam karticu za internet placanje, pa cu uplatiti clanarinu od 550 dinara. Potom, videcu da li ce se nesto znacajnije promeniti. Ako možete da podelite koju karticu ste uzeli i u kojoj banci? I ja sam u potrazi, hvala
2025 09 21
U Postanskoj stedionici, neka kartica za dinarsko internet placanje. Ceka se oko 2 nedelje.
2025 09 21
Hvala 😊
2025 09 21
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Da li je placanje clanarina stupilo na snagu ? Kako da se uclanim ?
2025 09 21
Treba da se uvede provizija ako se proda neki predmet da se naplati…kao sto je bilo na lumundu i kupindu, nisam dugo tamo ulazila…ali ovo je bzvz skroz smisljeno 😶👎🏼 Toliko je sajt lose uradjen od pre, kao da je skolarac neki pravio, stara verzija je bila bolja, cesto ne moze da se udje…poboljsajte nesto da biste naplacivali..👋👋
2025 09 21
Uplata od 550 din je izvršena i primljena je potvrda o uplati, ali piše da je potrebno nadgraditi pretplatu kako bi se aktivirali oglasi. Molim za objašnjenje.
2025 09 21
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK
2025 09 22
Kako uplatiti
2025 09 22
1 2 ... 51 52 53 54 55 56 57 ... 116