Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Drage dame, sad bi navodno svi planovi trebali raditi, osim desetak profila koji će dobiti refund. Nemam dodatnih informacija za sad. Nekoliko korisnica na oba sajta ne mogu do svojih garderobi i taj problem još nije detektiran jer se u sistemu vide uplaćeni planovi i profil je vidljiv normalno. Još čekamo neko rješenje za te korisnike, ali sve nove uplate idu prema podešenim parametrima i s njima nema problema. Negativne su nekad bile vidljive jednim klikom, ali je to onemogućeno u nekom trenu i ne vjerujem da će opet biti omogućeno. Blokiranje korisnika isto ne vjerujem da će biti omogućeno da ne bi svi blokirali admin profile i radili svoje po željama. 🫠
2025 09 18
E Bog me ubio, otici ce ova tema na na 100 strana…😂 I sad kad opet bane neka sa pitanjem “ kako da uplatim? “
2025 09 18
Pretpostavljam da je i mogućnost da ponovo imamo paragrafe u opisu predmeta takođe u reonu naučne fantastike?😅 Pitala sam takođe pre par nedelja za 2FA (kada smo ulogovani na profil I menjamo lozinku/email), pa čisto da vidim da li je bilo govora o tome sa IT kolegama?
2025 09 18
Nemam drugih novih informacija, napisat ću kad bude nešto.
2025 09 18
> Vesnagm1: Najzad da procitam mišljenje, koje je razumno i pametno! U pravu ste,neviđena drama zbog uvođenja članarina,koja je moram reci simbolična Pozdrav za Vas! Cudno da ste propustili i ovo da procitate. Mozda s namerom?
upload
2025 09 18
Ova odluka će biti smrt sajta u nekom momentu, živi bili pa videli. Većina nas je tu da kupuje jeftino i prodaje svojih par stvari za male pare, ipak je ovo second hand sajt. Zadnja stvar koju ću da uradim je da platim pretplatu na ovo. Posebno sada kad je sve tako skupo, baš ću da dam mesečno novac da bih imala svoje stare patike na njemu koje vrede 1500, majicu of 500 i stare lone od 1000. Učinili ste buduće korišćenje sajta za prosečnog korisnika besmislenim. I guess this is a goodbye.
2025 09 18
> Esprit21: > > Vesnagm1: > Najzad da procitam mišljenje, koje je razumno i pametno! > U pravu ste,neviđena drama zbog uvođenja članarina,koja je moram reci simbolična > Pozdrav za Vas! > Cudno da ste propustili i ovo da procitate. Mozda s namerom? Valjda si do sad shvatila da je prodaja iz džakova sasvim ok i nikako komercijalna, a da su tzv džakaroši zaštićena vrata ovde.
2025 09 18
> VandaF: > Nemam drugih novih informacija, napisat ću kad bude nešto. U redu, hvala. Da pojasnim, nije mi cilj da antagonizujem sa pitanjima, jednostavno smatram da je izuzetno bitno da se poradi na bezbednosti I uvede taj 2FA. Npr., kada je Danki hakovan nalog, da je postojao 2FA ne bi mogli da promene mejl adresu vezanu za nalog tek tako i ona bi mogla mnogo lakše da povrati svoj nalog (verujem da još uvek nema pristup 2 meseca kasnije). Za one kojima je muka od teme: Meni je svakodnevna briga ovde da ne izgubim svoj nalog sa 300 pozitivnih, a trebalo bi da brine i vas. Taj mindset "to se dešava drugima a ne meni" je super, dok ne zadesi i vas. U protekle 2 nedelje su se javile 2 devojke sa hakovanim nalozima, jedna od njih je imala 188 pozitivnih.
2025 09 18
> EsBeBe: tagujte se direktno, ja sam "clanice koje pisu tek da nesto napisu", i "sajt gde je sve dzabe", ko je "clanarina uvedena sa razlogom"? 8-) To je nas komesar Gabi, oko i uvo KP MK. Pre dve godine, ostro oko i veliko uvo naseg komesara Gabi me je oznacilo kao prevaranta zbog mojih kontrarevolucionarnih stavova i otislo da me prijavi drugu Adminu licno posto komesar nazalost nije imao mogucnost da licno odlucuje o mom hapsenju i zivotu ili smrti na MK. 😔
2025 09 18
Ne zamerite drugu komesaru sto je nostalgican za jednoumljem, pa ga hvata muka od toliko razlicitih misljenja i stavova. Komesar bi najradije da se svi slozimo sa odlukom KP MK i eventualno da napisemo kako je ovo najbolja odluka u ovoj deceniji, da smo samo to cekali, da cestitamo vrhovnom vodji na ovako mudroj odluci koja ce doneti preporod nasoj stranici i vama drugovi i drugarice. Kako se usudjujete da sumnjate? Ili da napisete SVOJE misljenje, neki svoj stav, slaganje ili neslaganje, da diskutujete, da se naljutite, odljutite, podrzite ili ne? Tome forumi i sluze jos od vremena kada su nastali, ali ne i za naseg nostalgicnog komesara ciji komentar vise lici na slihtanje partiji i vodji nego to "draga Vanda" koje i nije slihtanje vec zahvalnost sto konacno imamo nekog iz administracije ko razgovara i odgovara sa clanovima. Mozda sam je trebala nazvati "drugarica Vanda" da ti vise prija oku i uhu? Tako da komesare, procitaj cemu su sluzili forumi, a i sada tome sluze. I ne promovisi jednoumlje, kult vodje i klimanja glavom. Svako ima pravo da izrazi svoj stav, a narocito sada kada se od nas trazi placanje. To sto neko za svoj novac zeli da dobije adekvatnu uslugu nije nezahvalnost. To sto neko ovo predstavlja kao kutiju cigara ili kafe i govori da je to smesna cifra, to je tako iz njihovog balona. Ima ovde clanova koji ne kafenisu, a i ne puse. Nekom je to mozda rucak, i ako ce da odvoji za sajt, ima pravo da iskaze svoje nezadovoljstvo ili da svoj predlog. Za mucninu probaj Dimigal ili seposavetujsafarmaceutom, a ako ti je muka sto ovde nema jednoumlja, sta da ti kazem. Citaj ove sto ti tapsu, mozda pomogne. I nemoj slucajno da im gledas profile i prijavljujes komercijalnu prodaju, ostaces bez tapsaca.
2025 09 18
> Her_Fashion: Valjda si do sad shvatila da je prodaja iz džakova sasvim ok i nikako komercijalna, a da su tzv džakaroši zaštićena vrata ovde. Secam se da je Vanda ranije htela da banuje te komercijalce, ali ja nisam htela da prijavljujem posto to nije moj posao. Ova se konkretno sama javila na temi sto znaci da cita, ali je "propustila" da vidi deo koji se odnosi na nju, pa sam joj skrinsotovala da se ne muci da trazi. Neki od tih komercijalaca mudro cute, a ova se sama servira. Ili se vodi onim da se ovde sve moze za novac, pa se javlja na sva zvona da je uplatila, sad je glavna. Dobro, nije glavna, glavni je komesar. 🧐
2025 09 18
> Her_Fashion: > Npr., kada je Danki hakovan nalog, da je postojao 2FA ne bi mogli da promene mejl adresu vezanu za nalog tek tako i ona bi mogla mnogo lakše da povrati svoj nalog (verujem da još uvek nema pristup 2 meseca kasnije). Baš tako! Ovako, preko noći izgubih pristup nalogu. I da, tačno je, nemam ga ni dalje (22. septembra će biti ravno dva meseca). Prioritet je haos u vezi sa članarinama i (ne)funkcionisanjem sajta.
2025 09 18
> Her_Fashion: > Neki od tih profila sa džakovima čak imaju i 2 profila - "hint, hint" @AdminMK imate prijavu duplog profila sa komercijalnom prodajom iz džakova u Inboxu 😅 > Uglavnom, Esprit21- plaćanje rešava problem sa reklamama, doduše ne za kupce (ali trenutno skoro svaka platforma ima opciju free+reklame i besplatno bez istih), i realno ako bi se promenio ovaj sistem članstva tako da ti profili sa mnogo robe koji zatrpavaju sajt plaćaju više, možda bi i mogla da se popravi situacija na sajtu. > (Naravno tu je i rad na rešavanju bugova i ostalo) > Ako gledamo neki idealan scenario, to bi bio ovaj sistem koji su uveli sa manjim izmenama - da se naplaćuje proporcionalno broju predmeta, + sajt koji je funkcionalan + proširenje Admin tima + brisanje starih oglasa. > Vezano za stare oglase, imam pitanje za Admina: > Meni su skoro obrisani oglasi od pre 2 godine (20ak komada) što pretpostavljam da je automatski? > Ako jeste, kako je onda moguće da nailazimo na oglase stare 5 godina npr.? I ja sam upravo sada to primetila, moji oglasi opd pre 7 mesci su nestali,a li su zato tu oglasi clabice koej nema bar 2 godine!
2025 09 19
Ovo je bas bezobrazluk, nestdose mi predmeti,a devojke su mi pisale dok sam bila na mru idok su bili tu. Jutros sam se vratila i kako sada da naplarim predte, kada im ne znam cenu?
2025 09 19
Ja cu da se prebacim na Kupujem Prodajm, tamo je z. ste da cu obnavljati na mesec dana, ali enma toliko predmeta, prezivecu. Ovo nema smisla!!!
2025 09 19
1 2 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 116