Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Muka mi je od pojedinih clanica koje uvek sve najbolje znaju, od onih koje teatralno odlaze sa sajta bar jednom mesecno i uvek dramaticno, ali nekim cudom nikada ne odu, od tuznih prica da hrane macke novcem zaradjenim na sajtu, od ovih sto neumorno pljuju po adminima, dok istovremeno pune dzepove zaradjujuci na tom istom sajtu koji tako ne valja, onih koje glume admina i zaprske su u svakoj corbi, onih koje se slihtaju sa "draga" Vanda, onih koje mrzi da citaju vec bi info preko reda, clanica koje pisu tek da nesto napisu... Pricu ste razvukle na 50 strana, kao da je u pitanju sapunica, a ne jasna odluka. Umesto da podrzimo promene i pokazemo minimum zahvalnosti za 14 godina besplatnog koriscenja sajta, gde smo manje-vise sve zaradjivale, digle ste bunu kao da vas je neko licno opljackao. Clanarine su uvedene s razlogom. To je vise puta objasnjeno. Postoji tim ljudi koji odrzava ovaj sajt da bismo mogle da diskutujemo, zaradjujemo, filozofiramo i po negde pisemo. Ako to nije dovoljno - pa sta da vam kazem? Potrazite sajt gde je sve dzabe, admini nemi, a vi glavne.
2025 09 17
E konacno neko da kaze nesto pametno! Bravo 👌 Slazem se apsolutno sa svime sto ste napisali !
2025 09 17
> GabiProdaja: > Muka mi je od pojedinih clanica koje uvek sve najbolje znaju, od onih koje teatralno odlaze sa sajta bar jednom mesecno i uvek dramaticno, ali nekim cudom nikada ne odu, od tuznih prica da hrane macke novcem zaradjenim na sajtu, od ovih sto neumorno pljuju po adminima, dok istovremeno pune dzepove zaradjujuci na tom istom sajtu koji tako ne valja, onih koje glume admina i zaprske su u svakoj corbi, onih koje se slihtaju sa "draga" Vanda, onih koje mrzi da citaju vec bi info preko reda, clanica koje pisu tek da nesto napisu... > Pricu ste razvukle na 50 strana, kao da je u pitanju sapunica, a ne jasna odluka. > Umesto da podrzimo promene i pokazemo minimum zahvalnosti za 14 godina besplatnog koriscenja sajta, gde smo manje-vise sve zaradjivale, digle ste bunu kao da vas je neko licno opljackao. > Clanarine su uvedene s razlogom. To je vise puta objasnjeno. Postoji tim ljudi koji odrzava ovaj sajt da bismo mogle da diskutujemo, zaradjujemo, filozofiramo i po negde pisemo. Ako to nije dovoljno - pa sta da vam kazem? Potrazite sajt gde je sve dzabe, admini nemi, a vi glavne. Najzad da procitam mišljenje, koje je razumno i pametno! U pravu ste,neviđena drama zbog uvođenja članarina,koja je moram reci simbolična Pozdrav za Vas!
2025 09 18
Gabi, sve ste u pravu. Usput se zahvaljujem i Vandi na responzivnosti i strpljenju
2025 09 18
> GabiProdaja: > Muka mi je od pojedinih clanica koje uvek sve najbolje znaju, od onih koje teatralno odlaze sa sajta bar jednom mesecno i uvek dramaticno, ali nekim cudom nikada ne odu, od tuznih prica da hrane macke novcem zaradjenim na sajtu, od ovih sto neumorno pljuju po adminima, dok istovremeno pune dzepove zaradjujuci na tom istom sajtu koji tako ne valja, onih koje glume admina i zaprske su u svakoj corbi, onih koje se slihtaju sa "draga" Vanda, onih koje mrzi da citaju vec bi info preko reda, clanica koje pisu tek da nesto napisu... > Pricu ste razvukle na 50 strana, kao da je u pitanju sapunica, a ne jasna odluka. > Umesto da podrzimo promene i pokazemo minimum zahvalnosti za 14 godina besplatnog koriscenja sajta, gde smo manje-vise sve zaradjivale, digle ste bunu kao da vas je neko licno opljackao. > Clanarine su uvedene s razlogom. To je vise puta objasnjeno. Postoji tim ljudi koji odrzava ovaj sajt da bismo mogle da diskutujemo, zaradjujemo, filozofiramo i po negde pisemo. Ako to nije dovoljno - pa sta da vam kazem? Potrazite sajt gde je sve dzabe, admini nemi, a vi glavne. Bravo, vrlo lepo receno. 👏 U potpunosti se slazem sa Vasim misljenjem i zapazanjima. 🫶
2025 09 18
Delovi ispisanog su na mestu, ima i mnogo toga izvucenog iz konteksta, ali je ton agresivan, ima se utisak da vam je prekipelo. Vi ste od onih koje 'glupost' i razmazenost izbacuju iz takta? Nema razloga, zaista. Bilo je ovde slicnih gledista, ispisanih mnogo mirnijim tonom (ne mislim bukvalno na ton-zvucni, moram napomenuti), bez osvrta na bundzije i nije bilo pljeskanja. Valjda je neophodan napad, da bi se dobio pljesak. Da li je moguce da ljudi reaguju pljeskanjem samo na jaku kritiku i prekipelost, a na necije prihvatanje, skromno radovanje, razumevanje, sa istim stavom kroz, takodje, beskrajnu podrsku sajtu, nista??? Zahvalnost, dragoj Vandi, niko normalan nije doziveo kao slihtanje. Osim, mozda, osioni, kriticki nastrojeni, a verovatno krenuvsi iz sopstvenog iskustva - kako oni u slihtanju oslovljavaju nadredjene (ko se prepozna, molim lepo bez odbrane, jer niko ne napada). Ja sam u 'opoziciji' i ovo zaista nema bas nikakve veze sa mnom, posto se i ovaj komentar moze protumaciti pogresno, ili izvuci iz konteksta.
2025 09 18
Cirkus :)
2025 09 18
Danas sam gledala satove na sajtu, postoji bug. Predmeti se prikazuju u pretrazi na stranicama sa satovima ali se ne prikazuju na profilima clanica (profili su kompletno prazni a clanice se nisu logovale nekoliko meseci).
2025 09 18
Evo, ja sam se postidela. Stidim se toga sto neko nije cuo za sterilizaciju i kastraciju macaka, sto ih nekontrolisano mnozi. Stidim se toga sto od prodaje kupujem hranu za macke i sto pisem o tome. Stidim se i sto neko izbacuje macice u nedodjiji(izmedju puta Pancevo/Beograd), ostavlja ih na groblju takodje. Sto sam udomila mace kome treba veterinarska nega koja nije besplatna. Sto nisam bogata I sto smaram time gospodu na forumu.
2025 09 18
> Esprit21: > Mislim da bi ipak morali da ponude nesto pre nego sto krenu sa naplatom, jer mozda cak i oteraju obicne korisnike sa ovim izmenama pa samo naprave sebi medvedju uslugu. Od kako su promenili izgled sajta svi su se zalili na manjak pregleda. Da naprave mobilnu aplikaciju, uvedu blokiranje, ponude bolji kvalitet slika ako se placa clanarina i tako to Tacno tako!
2025 09 18
Ahaha ovaj post me podsetio na Ne volem od Balaševića… Ne volem… pa sve po redu. Al’ MK volem, to je fakat 😊 Bilo je ovde par stvari koje ja ne volem ali opet treba uzeti u obzir da je ovo kao Srbija u malom. Zamislite da imate ovde nekog sa severa (mog lepog) i sa juga. Srednjoškolke i žene koje imaju unučiće. Ove neke gengsta klinke koje odgovaraju članici čije su fotke maznule u fazonu Šta se nerviraš o’ladi do profesorica klavira (upoznala jednu divnu ovde). Od osoba iz Bg-a do nekog ko ima jednu ulicu u mestu gde živi. Velike sociološke razlike. Meni je sve to ok dok neko nije izrazito bezobrazan. Neki dan sam se baš ismejala nekim stvarima sa Krpica. Žena u opis stavila Torba za preko ruke ili OKO VRATA i stavila ručnu torbu lutki oko vrata jer je samo trup u pitanju, lutka nema ruke! Pa u fazonu da uskladi opis i fotke.
2025 09 18
> GabiProdaja: > Muka mi je od pojedinih clanica koje uvek sve najbolje znaju, od onih koje teatralno odlaze sa sajta bar jednom mesecno i uvek dramaticno, ali nekim cudom nikada ne odu, od tuznih prica da hrane macke novcem zaradjenim na sajtu, od ovih sto neumorno pljuju po adminima, dok istovremeno pune dzepove zaradjujuci na tom istom sajtu koji tako ne valja, onih koje glume admina i zaprske su u svakoj corbi, onih koje se slihtaju sa "draga" Vanda, onih koje mrzi da citaju vec bi info preko reda, clanica koje pisu tek da nesto napisu... > Pricu ste razvukle na 50 strana, kao da je u pitanju sapunica, a ne jasna odluka. > Umesto da podrzimo promene i pokazemo minimum zahvalnosti za 14 godina besplatnog koriscenja sajta, gde smo manje-vise sve zaradjivale, digle ste bunu kao da vas je neko licno opljackao. > Clanarine su uvedene s razlogom. To je vise puta objasnjeno. Postoji tim ljudi koji odrzava ovaj sajt da bismo mogle da diskutujemo, zaradjujemo, filozofiramo i po negde pisemo. Ako to nije dovoljno - pa sta da vam kazem? Potrazite sajt gde je sve dzabe, admini nemi, a vi glavne. tagujte se direktno, ja sam "clanice koje pisu tek da nesto napisu", i "sajt gde je sve dzabe", ko je "clanarina uvedena sa razlogom"? 8-)
2025 09 18
Sale koji se javlja ovde u temi da komentariše dramu mogao bi da bude sankcionisan sa tom "uvoz iz Italije" robom
2025 09 18
> EsBeBe: > tagujte se direktno, ja sam "clanice koje pisu tek da nesto napisu", i "sajt gde je sve dzabe", ko je "clanarina uvedena sa razlogom"? 8-) Ja sam zaprška 👋
2025 09 18
A bogami, i sve znam 😅 (ne mogu da editujem post)
2025 09 18
1 2 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 116