Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ne želim da ostavljam podatke kartice to je moj lični stav zbog lošeg iskustva! Da li postoji mogućnost generisanja opšte uplatnice kao na svim ostalim platformama za prodaju, ili se uveli a niste uzeli u ozbir sve načine plaćanja! Neprofesionalno i jednostrano sa Vaše strane uvek je bilo i biće da prednost ima korisnik usluge ako Vam je u cilju zadržati korisnike i dobiti nove aplikacije što se ne vidi iz prloženog.
2025 09 16
Uplatila premium paket i ne mogu nista postaviti. Ispunim sve, postavim i onda nema nicega na profilu
2025 09 16
Pozdrav svima Ja sam sad mislila da uplatim.. ali mozda bolje da sačekam Da li ima neka članica koja je uplatila i moze da postavi nove predmete.. Čitam da je problem većini da i nakon uplate, sajt uplatu ne vidi i traži novu.. I jesu li se oglasili admini povodom problema?
2025 09 16
Moj neki stav je da ne uplacujem nista,dok ne profunkcionise?Mene zanima sta se desava i kako Vam ide prodaja? Da li je opalo interesovanje? Konkretno ja sam uvek lepo prodavala i kupovala,ali sam kao da gubim zelju da trzim uopste nesto? Mk su mi bile omiljen sajt ,imam osecaj da odlaze u proslost..
2025 09 16
Funkcionise sada super, samo malo dok covek pohvata gde, sta, kako… sto se interesovanja tice cini mi se da ima mnogo manje oglasa nego pre, kao i kupaca
2025 09 16
Ako platim, da li se oglasi brisu nakon sto istekne mesec a ja ne produzim paket?
2025 09 16
Cim se smanji ponuda (jer logicno da mnoge clanice nece placati 500 dinara ukoliko prodaju jednu stvar na mesec dana maksimalno - jer jelte prodju svoje stvari i nije im to primarni posao) a onda ce se smanjiti i potraznja. Prva sam koja de odustati od sajta u ovoj prici
2025 09 16
Ja sam juče uplatila, sve okej, radi mi izmena oglasa (s tim što ne ide odmah u aktivne, pa moraju ponovo da se aktiviraju). Pisalo mi je isto da mora da se nadogradi plan baner obaveštenje iznad ali je oglas aktiviran. Ali imam pitanje, ako je neka to pohvatala, sada kada prodamo predmet i označimo da je prodat, on se automatski briše? Članica mi je uplatila novac na račun, označila sam da je prodato jer je novac več na računu, oglas je automatski obrisan. Obično sam čekala preuzimanje, potvrdu da je sve okej, pa onda definitivno brisala oglas. Kako to funkcioniše kod vas? Mislim da je neko već pisao, ali da li je to bag ili će uvek tako funkcionisati? ,:(
2025 09 16
> Stanitslava22: > Ja sam juče uplatila, sve okej, radi mi izmena oglasa (s tim što ne ide odmah u aktivne, pa moraju ponovo da se aktiviraju). Pisalo mi je isto da mora da se nadogradi plan baner obaveštenje iznad ali je oglas aktiviran. > Ali imam pitanje, ako je neka to pohvatala, sada kada prodamo predmet i označimo da je prodat, on se automatski briše? Članica mi je uplatila novac na račun, označila sam da je prodato jer je novac več na računu, oglas je automatski obrisan. Obično sam čekala preuzimanje, potvrdu da je sve okej, pa onda definitivno brisala oglas. Kako to funkcioniše kod vas? Mislim da je neko već pisao, ali da li je to bag ili će uvek tako funkcionisati? ,:( Jeste , Vanda je odgovorila vec na to pitanje… bice promenjeno da bude kao pre i nece se automatski odmah brisati predmet. Sada Vam je moj savet da oznacite kao rezervisano dok ne bude potpuno realizovana kupoprodaja.
2025 09 16
Imam premium clanarinu. Kod mene sve funkcionise sasvim normalno. Nema reklama, nista nije usporeno, poruke rade, na mejl stizu obavestenja o porukama, oglase menjam, brisem, postavljem, cini mi se da ima vise pregleda, sve u najboljem redu. Za sad sam zadovoljna.
2025 09 16
Zanima me sta se desava ako pokusavam da postavim predmet a dostigla sam limit? Da li mogu biti sigurna da mi nece skidati nista drugo sa racuna osim onog paketa sto vec placam mesecno? Takodje, zanima me zasto na oglasima koje placam ne mogu uvek da menjam cenu? Ja ne ubacujem novi oglas, vec redukujem postojeci.
2025 09 16
Ja sam uplatila paket od 350 din i sve besprekorno funkcioniše.
2025 09 17
Problem je nastao kod korisnika koji su uplatili članarinu i onda ju otkazali. Sistem je automatski otkazao članarinu, no vip status je ostao aktivan do kraja uplaćenog razdoblja i nije dozvolio nikakve aktivnosti osim tri besplatna predmeta. Kolege su sinoć pustili u popravke rješenje tog problema, a uz to su popravili prikazivanje artikala u vip kategorijama dućana. Uplaćena članarina će ostati aktivna do kad i vip status, a profili korisnika koji su uplatili i otkazali će biti pregledani večeras i bit će im uključena članarina do kraja uplaćenog razdoblja.
2025 09 17
> VekiBre0808: > Zanima me sta se desava ako pokusavam da postavim predmet a dostigla sam limit? Da li mogu biti sigurna da mi nece skidati nista drugo sa racuna osim onog paketa sto vec placam mesecno? Takodje, zanima me zasto na oglasima koje placam ne mogu uvek da menjam cenu? Ja ne ubacujem novi oglas, vec redukujem postojeci. Ako ste dosegli limit, predmet će se spremiti u neaktivne i pojavit će se poruka o limitu, sistem neće sam skidati s računa nikakva sredstva jer barata podacima samo tijekom prijenosa sredstava. Ako niste označili da se podaci zapamte, oni neće ostati u sistemu. Editiranje artikala trenutno ne radi u nekim kategorijama, prijavljeno je.
2025 09 17
> La_buena_ena: > Moj neki stav je da ne uplacujem > nista,dok ne profunkcionise? Sve sad radi kako spada, za nove uplatitelje su greške otklonjene, a stari s problemima će biti riješeni večeras.
2025 09 17
1 2 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 116