Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Da li moze uplata da se izvrši na žiro račun bez unošenja br kartice ?mislim ko garantuje kada dam br da neće biti skinute pare koje imam na njoj
2025 09 15
Ovaj potez je očajan.... mi koji prodajemo svoje licne stvari ovde vise nemamo sta da trazimo, prodam nekoliko stvari godisnje....vise bih platila clanarinu nego sto bih uspela da zaradim... Da ste stavili bar 10ak gratis oglasa za clanove koji prodaju svoje stvari i bilo bi ok... Ovako posle 10ak godina aktivnog koriscenja sajta....napustam. Obrisali ste mi sve oglase osim 1...a rekli mogu 3. Ovde ce ostati samo preprodavci
2025 09 15
Ja sam nadogradila prosle nedelje..platila 550 din.. sve je ok bilo ali od sinoc mi ne radi..traži da opet uplatim i nadogradim? Neda mi više ni jedan oglas da izbacim
2025 09 15
Gde nestadose Administratori ??? VandaF bila aktivna pre 3 sata ..Zasto ne odgovorite devojkama
2025 09 15
Nije mi jasno xasto sajt uopste ne funkcionise. Danima ne mogu da menjam cene na POSTOJECIM oglasima, postavljenim pre nekoliko meseci, a NE DA UBACUJEM nove, trazi nadogradnju i ZA PROMENU CENR STAROG OGLASA. Kakav je ovo sada sajt? Takvi sajtovi ne postoje... To je cist bezobrazluk. Onda uplatim najjeftiniji plan (srecom) I PISE MI NA PROFILU DA JE UPLACEN, ali i dalje ne mogu nista da radim na stranici, niti da menjam npr. cenu OGLASIMA OD PRE 6 MESECI. Da li je ovo neka velika kradja? Ko stoji iza ove prevare?
2025 09 15
Devojke, planirala sam danas da uplatim paket, ali pošto vidim da se dosta članica žali da ipak ne funkcioniše, da li je onda pametnije da se sačeka? Pošto vidim da nam admini, ili Vanda više ne daju nikakve info. Makar da znamo da će proraditi kroz neko vreme i da je to sada bug jer su veliki radovi na sajtu. Ima li članica kojima radi? Ja sam mislila srednji paket da uplatim dok nemam potrebe za Premium ovaj najskuplji jer ne znam ni da li ću kačiti nove stvari ili šta će biti sa sajtom uopšte ,:)
2025 09 15
Zadovoljna sam novim funkcijama ovog sajta. Ovo je veliki iskorak unapred. Od mene pohvala
2025 09 15
I ja sam zadovoljna. Funkcionise mi sve normalno a reklama vise nema uopste. Pohvale i od mene. :")
2025 09 15
> ninanica: > Gde nestadose Administratori ??? > VandaF bila aktivna pre 3 sata ..Zasto ne odgovorite devojkama Zato jer radi popis korisnica kojima uslugu treba uključiti ručno ;) nisam bila aktivna preko vikenda jer je bio vikend uglavnom, napravila sam popis korisnica s tim problemom nepovezane baze članarine i profila s foruma i s maila pa sam ih proslijedila kolegama Došlo je do problema pri uplati za članarinu i otkazivanju članarine pa se taj neki protokol mora podesiti ručno, ne znam točno jer nisam u tom tehničkom dijelu stranice. Administratori stranice su za sad isti kao i prije. LP svima
2025 09 15
> Vanesa72: > Dalje popunjavajte polja koja Vam se prikazu🤗 > Nista komplikovano zaista… Pozdrav❤ ja sam sve to uradila 8 Septembra..isto tako i sajt mi je radio lepo..bez reklama i do sinoc sam ubacivala garderobu i onda odjedmom više mi neda...piše ponovo nadogradite..ne razumem ? Trebam opet da platim 550 din? Dva puta da platim u jednom mesecu
2025 09 15
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 15
Zelim uplatiti Premium-550 rsd mesecno
2025 09 15
Ja sam juce uplatila 550 dinara,ali ne mogu da ubacim nove artikle,ne mogu ništa da postavljam!
2025 09 16
Nekako vec vidim pocetak kraja krpica... >:(
2025 09 16
Nj meni ne funkcionise,trazi opet uplatu iako je aktivirano. Ispod oglasa pise da istice za mesec dana ali kad kacim oglas ode u neaktivne i pise da nadogradim
2025 09 16
1 2 ... 45 46 47 48 49 50 51 ... 116