Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Uplatila sam, skinut mi je novac sa kartice, a nista dobila nisam, ne mogu vise od 3 artikla da ubacim...moze li neko da mi objasni sta se desava, i da li ima neko isti problem?
2025 09 09
> VandaF: > Drage korisnice, > 1. kupci mogu stranicu koristiti bez uplate paketa, a ako požele prodati, mogu staviti tri artikla besplatno > 2. inbox je bio privremeno nedostupan zbog greške koja je nastala među bazama podataka, ali je ta greška sad otklonjena > 3. artikli koji su puno stariji od 180 dana su obrisani iz sistema > 4. kolege rade na popravcima profila članica koje se mogu ulogirati, ali ne mogu pristupiti svom dućanu > 5. greška s novim predmetima je prijavljena, prikazuju se u najnovijim predmetima, ali ne i u dućanima Kako sam već napisala, uplatila sam članarinu juče, ali danas na profili ne mogu dodavati predmeti i imam reklamu, kao da nemam plana uopšte, onda uđem u postavke i piše da imam taj plan za 350 rsd sto sam platila. Da li radite na otklanjanju ovoj grešce?
2025 09 09
Stranica je spora jer trenutno vrti promjene i ovdje i na cro stranici. Radit će uobičajenom brzinom kad se sve promjene provedu do kraja. Nakon pokretanja su se pokazali bugovi kojih u testnoj verziji nije bilo, ali kolege će sve greške otkloniti u što skorijem roku.
2025 09 09
> VandaF: > Ispunite polja i skrolajte niže, ispod svega je gumbić za uplatu i pretplatu, ali pretplata se aktivira samo ako označite da ju želite. Ja ne vidim nijednu drugu opciju osim pretplate, tj "subscribe"?
upload
2025 09 09
Da li ćemo da dobijemo produženje trajanje članarine za taj period sto smo uplatili a nismo mogli da koristimo normalno? Ili još bolje, da dobijemo makar mesec besplatno zbog toga. Meni i dalje stoji “nabaviti plan” a već sam ga nabavila i platila.
2025 09 09
Meni piše ovako na gumbiću, ali vidite da ima rubrika pretplate koju trebam označiti da bi mi sistem zapamtio podatke. Ako ju ne kliknem neću biti pretplaćena nego će skinuti iznos za mjesec dana, dobit ću obavijest kad mi ističe članstvo i onda moram ponovno unijeti podatke u trenutkku kad ću ga obnavljati.
upload
2025 09 09
> VandaF: > Meni piše ovako na gumbiću, ali vidite da ima rubrika pretplate koju trebam označiti da bi mi sistem zapamtio podatke. Ako ju ne kliknem neću biti pretplaćena nego će skinuti iznos za mjesec dana, dobit ću obavijest kad mi ističe članstvo i onda moram ponovno unijeti podatke u trenutkku kad ću ga obnavljati. Vidim, ja to nemam, ne znam kako je kod drugih? 🤔🤔
2025 09 09
> coolfam3: > > Her_Fashion: > > > coolfam3: > > > Ovo je srpski sajt, ne mojekrpice HR. Nemamo mi revolut. A nemamo ni air cash. > > Imamo, nego Vi niste upućeni. > Pitala si AI. Bas si mi upucena :') > Ponavljam, nemamo revolut u srbiji. Nisam pitala AI nego Google a AI je integrisan u isti 😊 Ok, nemaju svi u Srbiji, moja greška, stranci koji žive u Srbiji imaju i mogu da ga koriste, ali građani Srbije ne mogu da se registruju. Svakako Vam je komentar bezvezan, još taj deo "ovo nisu Krpice HR", treba Vandi da se zahvalite što uopšte troši vreme da nam nešto ovde odgovori/pomogne jer Admini sa Krpice RS neće sigurno.
2025 09 09
Ok, nemate revolut, ne možete karticu, onda Vam ostaju tri besplatna artikla mjesečno. Ne mogu izmisliti drugo rješenje. 😇 Profili koji su prijavili uplatu bez mogućnosti dodavanja novih artikala i dojma da nisu uplatili ništa su proslijeđeni kolegama na pregled i detekciju problema.
2025 09 09
> Jelena127: > Koji je rok za placanje clanarine za postojece korisnike , koji imaju vise od 30 oglasa ? Piše Vam u neaktivnim oglasima nakon koliko će biti obrisani pa bi to bio neki rok uplate ako želite zadržati artikle iz nacrta.
2025 09 09
> zvezdara123: > 1. Zasto se krenulo sa naplatom, a da se nisu uzeli u obzir korisnici koji se ne sluze karticom pri on line placanju? > 2. Da li postoji mogucnost da se poveca broj besplatnih oglasa, ili da ocekujemo da nakon probnog perioda ne bude ni 3? 1. Ti su korisnici u debeloj manjini, a želimo se prilagoditi prosječnoj korisnici koja je zaposlena i ima pristup online uplatama jer je to sad ipak neki standard u poslovanju. 2. Broj besplatnih oglasa se neće povećavati, ostaju 3 besplatna oglasa mjesečno.
2025 09 09
> VandaF: > > zvezdara123: > > 1. Zasto se krenulo sa naplatom, a da se nisu uzeli u obzir korisnici koji se ne sluze karticom pri on line placanju? > > 2. Da li postoji mogucnost da se poveca broj besplatnih oglasa, ili da ocekujemo da nakon probnog perioda ne bude ni 3? > 1. Ti su korisnici u debeloj manjini, a želimo se prilagoditi prosječnoj korisnici koja je zaposlena i ima pristup online uplatama jer je to sad ipak neki standard u poslovanju. > 2. Broj besplatnih oglasa se neće povećavati, ostaju 3 besplatna oglasa mjesečno. Ja se vama izvinjavam ali ovaj sajt traje vise od 20 godina ..I sluzio je tome da se razmenjuju krpice...kupe i prodaju po malim cenama ..mogu slobodmo da kazem buvljak preko kompa ..To sto vi zelite od ovog sajta da napravite komercijalnu prodaju ..jer to je ocigledno po vasem komentaru POD BROJ 1...To je druga stvar ..Devojka vam je postavila logicno pitanje a dobila je odgovor koji ne pije vodu...Ovo je Srbija drage moje damice nemamo REVOLT kao sto rece jedna od korisnica sajta ..Napravite ..izmislite program da funkcionise ovde jer ne zive svi u inostranstvu a i zasto bi ...Mnogo nelogicnosti ...Kao sto sam vec rekla ugledajte se na KP...na Limundo ..Ugledajte se na ozbiljne sajtove koji rade godinama onako kako treba i kako odgovara nekome ko zivi u SRBIJI ..Cemu ovakvo placanje ..Zelite nesto da promenite ..da poboljsate ...Postavljaju vam se logicna pitanja ..dajete odgovore koji nemaju nikakvog smisla ...
2025 09 10
Logično je da se uplati i preko obične uplatnice na Vaš ručun u pošti ... iako u komentaru kažete (Admin) da smo mi manjina !!! Ili uplata i na ovaj način: Detalji uplate • 1. Na šalteru bilo koje pošte kažete da želite da izvršite dopunu Limundo računa. • 2. Službenik će vam tražiti vaš korisnički broj sa Limunda i iznos uplate • 3. Izdiktirate svoj korisnički broj: xxxxxxx • 4. Službenik prima uplatu i izdaje vam potvrdu. • 5. Uplata je uspešno izvršena i stiže vam besplatna SMS potvrda. Ne znam zašto bežite od toga, jer i besprekorni sajtovi koji rade ozbiljno i odgovaraju klijentima UVEK na poruke, imaju opciju i za nas MANJINU IZ "KAMENOG DOBA" .... koja bi želela da izbegne plaćanje preko kartice !!!
2025 09 10
Ovo je Srbija, korumpirana drzava gde sva prava imaju samo privilegovani. Tako je na svim poljima, pa cak i ovde na sajtu.
2025 09 10
Limundo i KupujemProdajem su doo, kompanije registrovane u Srbiji sa racunom u nekoj od nasih banaka. MK su Tipro, Litvanija, zato Stripe, mada kada prodajem na Limundu isto placam online Limundo racun, ne trcim u postu. Ne razumem da trazite takve stvari kao uplatu u banci i posti, sta mislite, kako bi uplatili... na devizni racun ili Western Unionom, pa bi kukali na komplikovano placanje i ogromne provizije. 2025 godina je, prilagodite se, nabavite internet karticu u vasoj banci ako nemate karticu ili vas je strah da dajete podatke sa kartice ili neka vam novac prebaci sestra, drugarica, komsinica, koleginica, decko... sajt se nece prilagoditi vama, prilagodite se njemu ili necete moci prodavati ovde i nema poente zaliti se.
2025 09 10
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 116