Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ovo je definitivno pocetak kraja rada ovog sajta. Malopre sam saznala o novim pravilima, nisu se udostojili ni jedan jedini e-mail da posalju za sve ovo vreme. Sada vidim da su mi svi artikli obrisani, i nisam mogla da dodam novi. Mozda je nekome ko prodaje na 1000 artikla u redu da placa clanarinu za bagovit sajt, bez ikakve zastite, ali meni nije. Ja u proseku imam 10-15 artikala (sopstveni visak), a godisnje prodam mozda 3. I sada ako budem placala jos i clanarinu, bukvalno bi mi cela prodaja isla samo na otplatu te godisnje clanarine. Smesno. Znaci u startu, ja se povlacim sa ovog sajta kao prodavac. Preostaje mi da ostanem jedino kao kupac, ali tu je onda ponuda drasticno smanjena, jer ako sam se povkla ja, povuklo se jos 70% malih prodavaca... A da listam oglase za precenjeni buvljak na veliko, stvarno nemam zivaca. Tako da se verovatno vidimo na nekom drugom sajtu.
2025 09 09
Nabavila sam plan juce i sve je radilo, danas ne da mi nista da okacim i pise na profilu kao da nemam plana uopste?? Onda udem u postavke i kao ipak da imam plan, ali ne radi. Sta se desava?
2025 09 09
Da li Administratori ovog sajta mogu da uđu malo u konverziju sa nama ili će samo biti nemi čitači?... Osnovno je posto vec imate želju da naplacujete da malo i prozborite po koju sa nama koje bi trebalo da vam pune džepove. Pošto neuspesno kopirate ostale sajtove bar se udostojite da razgovarate pošto ovo sto ste smislili ne pije vodu ....
2025 09 09
> Nefertitina11: > Mene oduševljavate vi koje olako dajete novac za ovaj krš od sajta, bukvalno im trpate na silu novac u džep,a zauzvrat dobijate mućak. > Bolje da ste kupile sebi neku novu krpicu,mame mi moje. Bukvalno 😂😂😂
2025 09 09
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Cao, zasto mi kad promenim cenu artikla jer sam samo htela da snizim cenu, artikal nestao? 🥹
2025 09 09
Da li možemo da uplatimo kredit na neki drugi način ili moramo da ostavimo podatke sa kartice pa da nam skidate svakog meseca novac i ako ne koristimo sajt? Politika vam je glupa. Ja koristim sajt da se rešim viska stvari i eventualno kupim nešto… suludo je da mi naplacujete svakog meseca
2025 09 09
> Saki82: > Ja sam se zeznula i dopunila sinoć novčanik sa 1100 rsd. > Ne mogu da aktiviram Premijum plan sa tim novcem. > Moram opet da platim. > Šou! > Bačene pare ,:) I ja :) ,, nemaju opciju jednog novcanika kojim baratas paketima,,,,,uzas.
2025 09 09
Drage korisnice, 1. kupci mogu stranicu koristiti bez uplate paketa, a ako požele prodati, mogu staviti tri artikla besplatno 2. inbox je bio privremeno nedostupan zbog greške koja je nastala među bazama podataka, ali je ta greška sad otklonjena 3. artikli koji su puno stariji od 180 dana su obrisani iz sistema 4. kolege rade na popravcima profila članica koje se mogu ulogirati, ali ne mogu pristupiti svom dućanu 5. greška s novim predmetima je prijavljena, prikazuju se u najnovijim predmetima, ali ne i u dućanima
2025 09 09
> ljilja70: > > Saki82: > > Ja sam se zeznula i dopunila sinoć novčanik sa 1100 rsd. > > Ne mogu da aktiviram Premijum plan sa tim novcem. > > Moram opet da platim. > > Šou! > > Bačene pare ,:) > I ja :) ,, nemaju opciju jednog novcanika kojim baratas paketima,,,,,uzas. Ti iznosi će ostati u novčanicima i mogu biti korišteni za ostale promocije, a nadam se da će u budućnosti postojati mogućnost uplate članstva iz novčanika.
2025 09 09
A kada uplacujemo clanarinu, tamo na drugom-trecem koraku, da li treba da kliknemo na ono zeleno dugme, ili samo popunjavamo ona polja ispod?
2025 09 09
Ja sam platila 350 i slučajno kliknula odjavi se i nestalo je sve kao da nisam uplatila želim novac nazad!!
2025 09 09
> VandaF: > Drage korisnice, > 1. kupci mogu stranicu koristiti bez uplate paketa, a ako požele prodati, mogu staviti tri artikla besplatno > 2. inbox je bio privremeno nedostupan zbog greške koja je nastala među bazama podataka, ali je ta greška sad otklonjena > 3. artikli koji su puno stariji od 180 dana su obrisani iz sistema > 4. kolege rade na popravcima profila članica koje se mogu ulogirati, ali ne mogu pristupiti svom dućanu > 5. greška s novim predmetima je prijavljena, prikazuju se u najnovijim predmetima, ali ne i u dućanima Da li je moguće da su mi Admini obrisali temu za prijavu bugova? Bukvalno je bio poziv članicama da prijave greške koje su primetili (sa napomenom da ne kukaju o promenama) i ja sam napisala nekoliko problema koje sam uočila, da bih sad videla da je tema nestala?? Ne razumem zaista. Izmedju ostalog, problem sa kategorijama gde se predmeti prikazuju meni kad sam ulogovana, ali ih drugi ne vide na mom profilu. Ja plaćam taj VIP upravo zbog kategorija već 3 godine, sad ne rade i umesto da mi Admin odgovori nešto tipa "Radi se na otklanjanju greške" oni mi obrišu temu.
upload
2025 09 09
Na ovo sam mislila… > Anja0404: > A kada uplacujemo clanarinu, tamo na drugom-trecem koraku, da li treba da kliknemo na ono zeleno dugme, ili samo popunjavamo ona polja ispod?
upload
2025 09 09
> Her_Fashion: > Da li je moguće da su mi Admini obrisali temu za prijavu bugova? > Bukvalno je bio poziv članicama da prijave greške koje su primetili (sa napomenom da ne kukaju o promenama) i ja sam napisala nekoliko problema koje sam uočila, da bih sad videla da je tema nestala?? > Ne razumem zaista. > Izmedju ostalog, problem sa kategorijama gde se predmeti prikazuju meni kad sam ulogovana, ali ih drugi ne vide na mom profilu. > Ja plaćam taj VIP upravo zbog kategorija već 3 godine, sad ne rade i umesto da mi Admin odgovori nešto tipa Nije nitko brisao temu za prijave bugova.
2025 09 09
> Anja0404: > Na ovo sam mislila… > > Anja0404: > > A kada uplacujemo clanarinu, tamo na drugom-trecem koraku, da li treba da kliknemo na ono zeleno dugme, ili samo popunjavamo ona polja ispod? Ispunite polja i skrolajte niže, ispod svega je gumbić za uplatu i pretplatu, ali pretplata se aktivira samo ako označite da ju želite.
2025 09 09
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 116