Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> srebrna: > Limundo i KupujemProdajem su doo, kompanije registrovane u Srbiji sa racunom u nekoj od nasih banaka. > MK su Tipro, Litvanija, zato Stripe. > Ne razumem da trazite takve stvari kao uplatu u banci i posti, sta mislite, kako bi uplatili... na devizni racun ili Western Unionom, pa bi kukali na komplikovano placanje i ogromne provizije. > 2025 godina je, prilagodite se, nabavite internet karticu u vasoj banci ako nemate karticu ili vas je strah da dajete podatke sa kartice ili neka vam novac prebaci sestra, drugarica, komsinica, koleginica, decko... sajt se nece prilagoditi vama, prilagodite se njemu ili necete moci prodavati ovde i nema poente zaliti se. Ko se žali? O čemu vi pričate zašto bi punili džepove nekome u Litvaniji ili bilo gde..Zaboravljate koliko je prevara upravo na ovom sajtu bilo upravo iz inostranstva...Zašto da se bilo ko odavde prilagođava bilo kome ...Devojke postavljaju normalna pitanja a dobijaju nebulozne odgovore ...Čemu takvi komentari ovde niko nije retardiran da ne vidi o čemu se radi ..Ja kupujem preko neta ..imam posebnu karticu za kupovinu ..Ali u mojoj zemlji na sajtu gde sam preko 20 godina ne želim da plaćam zom karticom i tačka....Oni treba nama da se prilagode a ne mi njima ..Ostaće sacica KOMERCIJALNIH PREPRODAVACA i to je to ..Pošto je to cilj ..Jer kao sto rekoh nemaju svi kartice ...TOLIKO
2025 09 10
Svi odgovoru su takvi kakvi jesu i nije ni vazno, hvala svakako na izdvojenom vremenu. Razumem sve, postujem i neocekujem da onaj ko pruza usluge razume debelu manjinu, jer biznis je biznis. Ali, ako Vi korisnici, na prvom mestu ljudi, koji ulazite u procenat onih koji su u novine uplivali delfin stilom, nemate kapacitet razumeti nase insistiranje za drugi vid uplate, najmanje sto mozete je nekomentarisati 'debelu manjinu', davati strucne savete, kao ni opravdavati buznis plan sajta. Jasno je kao dan da je normalno koristiti karticu, bezbedno - uglavnom, gde se moze izvaditi, da se moze konsultovati sestra, tetka, strina, ali nisu pitanja zbog toga, prestanimo se u svakodnevnoj komunikaciiji igrati sudije i glumiti 'Pobesnelog Maksa' zbog 'glupih pitanja', jer cesto su bas komentari u tom kontekstu upitniji, jer nemaju veze sa pitanjima i insistiranjima na odgovoru. Poenta je da u zemlji Srbiji stranci mogu kako hoce, a u inostranstvu je drzavljanin te zemlje ipak zasticen standardima i pravilima iste. Hajde u Litvaniji da nemaju mogucnost placanja usluga u njihovim institucijama kesom, ili na drugi, njima zeljeni nacin, vec po standardima npr. zemlje Srbije, jer je sajt registrovan u Sr. Ali, budcnost je pred nama, prilagodicemo se mi, slatka mala 'debela manjina' , postacemo silom prilika i mi 'zgodna vecina' , ali nije to poenta. Hvala na odgovorima MK.
2025 09 10
Sta se desava sa već postojanim oglasima za prodaju,ja naprimer ima već 30,koliko bi trebala da uplatim da mi atomi 50
2025 09 10
> SneKo60: > Nije mi jasno....platis odredjen paket i svaki sledeci mesec ti se skida za isti automatski ili moras svaki mesec da uplatis? Ili otkazes ako ne zelis vise? Postavila s pitanje adminu ali naravno nema odgovora Ne skida se automatski Kada uplatite,vidite do kog datuma vazi paket Kada istekne paket,imate mogućnost obnavljanja,naravno ako želite da obnovite paket
2025 09 10
> AnjaAnja10: > Mene zanima da li ce da se ugasi profil ukoliko se ne uplati paket?? Nece Vam ugasiti profil,sajt možete da koristite i dalje uz mogućnost da oglasite 3 predmeta besplatno
2025 09 10
Svjesni smo da određeni broj korisnika neće moći nastaviti biti članovima portala i žao nam je zbog toga. Ne možemo omogućiti druge vidove plaćanja članarine, a uplate putem Stripea su u trenutnom svijetu online uplata najraširenije i najsigurnije pa su zato i odabrane za suradnju. Oprostite moju naivnost u mišljenju da možete koristiti Revolut, sad sam svjesna toga da ne možete. U tom slučaju birate hoćete li uplatiti vlastitom karticom, koristiti stranicu s 3 artikla i ostatak vremena samo kupovati ili ćete naći neko drugo prodajno mjesto. To su mogućnosti i tako stvari stoje. Ako previše korisnika ode, portal će biti zatvoren i to će biti kraj priče koja traje od 2011. godine.
2025 09 10
> VandaF: > Svjesni smo da određeni broj korisnika neće moći nastaviti biti članovima portala i žao nam je zbog toga. > > Ne možemo omogućiti druge vidove plaćanja članarine, a uplate putem Stripea su u trenutnom svijetu online uplata najraširenije i najsigurnije pa su zato i odabrane za suradnju. Oprostite moju naivnost u mišljenju da možete koristiti Revolut, sad sam svjesna toga da ne možete. U tom slučaju birate hoćete li uplatiti vlastitom karticom, koristiti stranicu s 3 artikla i ostatak vremena samo kupovati ili ćete naći neko drugo prodajno mjesto. To su mogućnosti i tako stvari stoje. > Ako previše korisnika ode, portal će biti zatvoren i to će biti kraj priče koja traje od 2011. godine. Kažete traje od 2011!!! Tačno tako...e da se sajt ne bi ugasio presaltajte se na stari sistem rada ili se registrujte kod nas i svi srećni...Niste mi odgovorili na pitanje o ucestalom hakovanju upravo sa stranih sajtova ...o skidanju para sa racuna upravo sa stranih sajtova ..Za obavili ste ..ne ulazim u to kako Hrvatske Krpice funkcionišu ovde se radi o Srbiji
2025 09 10
Odakle odjednom toliki pritisak za ovakav vid plaćanja..Preko noći menjate nešto sto i sami kažete da traje od 2011...Čekam razuman odgovor ..Ja ne moram da budem na ovom sajtu nisam komercijalna.....Ovde se nekad druzilo i menjalo otkako su se doselile preprodavacice sve ode u tri.....
2025 09 10
Svi koji misle da možemo uzimati proviziju od prodaje neka pokušaju zamisliti kako bi taj proces izgledao i što bi sve to obuhvaćalo. Uz to, da mi supermodernim procesom programiranim x vremena uzimamo proviziju na sajtu,a netko mora ćubiti u pošti svaki mjesec sat vremena radi 5 eura...mislim da se to nikome ne isplati, a i suludo je samo po sebi. Kad bi stvarno u nekom paralelnom svemiru uveli uplate na iban putem uplatnice, onda bi morali imati računovotkinju koja bi to sve proknjižavala, povezivala uplatu s računom (kako, na koji način), onda bi to sve morala proslijediti nekome tko bi poklikao svakom pojedinom korisniku poseban gumb za uključivanje članarine, a na dva sajta je otprilike 900 000 korisnika.. Ne. Prekomplicirano je, glomazno, nepraktično i postoje puno bolji i brži načini rješavanja tih problema. Iskreno, ja sam se preporodila kad sam shvatila da postoji bankovna aplikacija i da svaki račun mogu ili skenirati ili samo zapamtiti podatke i ćao đaci, 10 godina mi banka nije oduzimala sate života, a u poštu idem samo po paket kad ga poštar ne donese i to mi je teško 🫡🌹
2025 09 10
Ma meni je super to sa plaćanjem, stvarno prodamo mnogo više. Ja sam se već pretlplatila na paket. Samo što sajt ne radi. Pa me zanima kad ce se to resiti?
2025 09 10
Neće biti prešaltavanja na stari način rada, to je stari način rada, nema regresije. ✌️ Žao mi je da neke korisnice ovakve uplate vide kao nebulozu, ali to vam je sad poslovna stvarnost. Dakle, uplate su preko interneta, vi to možete prihvatiti ili ne. Nema ekstra đokera, žao mi je. 1. Stranica je spora jer sistem provodi popravke. 2. Oglasi koje želite objaviti se greškom spremaju u neaktivne/nacrt pa ih je potrebno objaviti od tamo pritiskom na DA ili na ikonu oka. 3. Neki profili mogu koristiti sve funkcije stranice osim one najbitnije - dućana. Kolege rade na popravcima.
2025 09 10
> VandaF: > Svi koji misle da možemo uzimati proviziju od prodaje neka pokušaju zamisliti kako bi taj proces izgledao i što bi sve to obuhvaćalo. > Uz to, da mi supermodernim procesom programiranim x vremena uzimamo proviziju na sajtu,a netko mora ćubiti u pošti svaki mjesec sat vremena radi 5 eura...mislim da se to nikome ne isplati, a i suludo je samo po sebi. > Kad bi stvarno u nekom paralelnom svemiru uveli uplate na iban putem uplatnice, onda bi morali imati računovotkinju koja bi to sve proknjižavala, povezivala uplatu s računom (kako, na koji način), onda bi to sve morala proslijediti nekome tko bi poklikao svakom pojedinom korisniku poseban gumb za uključivanje članarine, a na dva sajta je otprilike 900 000 korisnika.. Ne. Prekomplicirano je, glomazno, nepraktično i postoje puno bolji i brži načini rješavanja tih problema. > Iskreno, ja sam se preporodila kad sam shvatila da postoji bankovna aplikacija i da svaki račun mogu ili skenirati ili samo zapamtiti podatke i ćao đaci, 10 godina mi banka nije oduzimala sate života, a u poštu idem samo po paket kad ga poštar ne donese i to mi je teško 🫡🌹 Dobro da li vi mislite da smo mi toliko ograničeni..Naravno da svi plaćaju bankovnom aplikacijom..pobogu...Ne mogu u dalju diskusiju zaista ..Obrišite mi nalog ovo je ionako u poslednjih godinu ..dve postala teška smaracina od sajta ovo sto radite je samo šlag na tortu
2025 09 10
Obrisat ću Vam nalog kad me to opet pitate za tjedan dana nakon što se odljutite. Ja nisam donijela ova pravila, samo vam ih prenosim. Razumijem da vas to sve fustrira i žao mi je zbog toga.
2025 09 10
Postovani MK: 1. Ne cekam u Posti '1h' , zavrsim za 10-15 min, a najcesce i brze naravno (mora se naglasiti jer ce se ovih 10-15 min. uzeti kao pravilo). U menjacnici zavrsim za 10-15 sek. 2. Svako 'cubi' , gde mu se 'cubi", valjda? 3. Ja sam se preporodila kada sam se porodila i sada se bavim malim, slatkim bebcem. 4. U Postu idem za svaki paket, jer najcesce trazim slanje sa licnim preuzimanjem u poslovnici. Iz sveg ispisanog mogu zakljuciti da, po vasim standardima, zivim u 'paralelnom svemiru'. Tema za razmisljanje, meni, nama..... Hvala svakko na svim odgovorima.
2025 09 10
Nije problem placati clanarinu za nesto sto funkcionise. Fascinantno je da su 'kolege' u stalnom rezimu popravke,kad god se postavi pitanje rada sajta koji bi trebalo da radi kao sat! Posebno sad kad naplacujete. Kako se opravdava ona visemesecna nefunkcionalnost gmail naloga i koliko je ko izgubio saradnji zbog toga sto nije mogao biti obavesten?
2025 09 10
1 2 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 116