Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Her_Fashion: Aha, ok, mislila sam da si htela da kažeš "Teorija zavere je da je sajt podložan hakovanju" 😅 Moja greška. Ma kakvi, pa vidimo da jeste podlozan hakovanju. I ozbiljniji sajtovi koji ulazu u sigurnost su bili meta hakovanja, sto ne bi neke Moje krpice
2025 09 07
> lovesilver: > Her,uvek volim svaku tvoju rec,ali necemo porediti firmu sa obicnim smrtnicima. I da ne zaboravimo da je u Srbiji primarni nacin placanja kes. A cak i da imaju pravo da odrede nacin placanja,promenice plocu kad budu shvatili (ako budu shvatili) koliko ljudi,tj korisnika sajta,nema poverenja u online placanje, pogotovo na neozbiljnim sajtovima podloznim hakeriskim napadima. U pravu si, ali.. Da li si videla koliko njih je pohitalo da plaća i što treba i što ne treba čim im je zatrepereo oglas malo? 😂 Imam utisak da je većina njih u fazonu "samo da prodam po svaku cenu" pa me ne bi iznenadilo i da one koje nemaju baknovne račune i šalju pouzećem pohitaju da iste otvore, samo ne bi li imali iluziju mogućnosti da će nešto prodati.. Poenta je da su svi u fazonu "mene to ne dotiče" i da će nastaviti tako da razmišljaju dok ih ne dotakne. A dok je takvih, Tipro će da zarađuje i da ih savršeno boli uvo za korisnčko iskustvo, kao i do sad Da se ne lažemo, i ja ću vrv platiti jer nemam alternativu, šta da radim sa 200 predmeta - koliko je takvih kao ja? Ipak, tužno je što stranica mora da nas maltene ucenjuje da platimo članarinu, umesto da kao bukvalno sve druge - ponudi neku vrednost za taj novac.
2025 09 07
Da smo ozbiljna zemlja, a ne kolonija sa kolonijalnim upravnicima koji sprovode agende, kes bi bio odavno zasticen nacin placanja i to Ustavom, a sve firme koje posluju ili zele da posluju na teritoriji Srbije bile bi u obavezi da imaju i tu opciju, a na gradjanima je kako ce da placaju, bitno da se ima izbora. Ne radi se o tome da li je neko upoznat sa online placanjem, vecina jeste, vec o izboru i zastiti kesa kao oblika placanja.
2025 09 07
I ja nesto placam online, uglavnom kad narucujem sa stranih sajtova, ali to su firme koje ne posluju u nasoj zemlji
2025 09 07
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da izvrsim uplatu Nalogom za uplatu ???
2025 09 07
Prilikom svake uplate, stize Vam verifikacioni kod na mobilni telefon i to je vid zastite jer bez njega ne moze da se izvrsi placanje sa Vase kartice.
2025 09 07
Sajt radi mali od strica od druga iz detinjstva 🙄
2025 09 07
Dosta ljudi koje ja znam,i imam komunikaciju na sajtu su otisli zbog ovih promena...Sad nekome se svidja nekome ne,da treba da se radi na sajtu treba,stvarno dosta baguje. Mene zanima da li moze da se izvrsi uplata na neki drugi nacin a ne preko kartice?Ima dosta ljudi koji nemaju racune,da li ce biti i tih mogucnosti ili vec postoji a mi ne vidimo na sajtu?
2025 09 07
Za sada se placa samo karticom.
2025 09 07
> Vanesa72: > Prilikom svake uplate, stize Vam verifikacioni kod na mobilni telefon i to je vid zastite jer bez njega ne moze da se izvrsi placanje sa Vase kartice. Meni to nije stiglo a naplaceno mi je
2025 09 07
> lilali: > > Vanesa72: > > Prilikom svake uplate, stize Vam verifikacioni kod na mobilni telefon i to je vid zastite jer bez njega ne moze da se izvrsi placanje sa Vase kartice. > Meni to nije stiglo a naplaceno mi je Nemoguce
2025 09 07
Ništa, pošto je sajt krš odavno i ne cimaju se da išta promene i poboljšaju, zašto bih plaćala??? Vreme je za Instagram stranicu k'o što ljudi rade uveliko Sajonaraaaa
2025 09 07
> Vanesa72: > > lilali: > > > Vanesa72: > > > Prilikom svake uplate, stize Vam verifikacioni kod na mobilni telefon i to je vid zastite jer bez njega ne moze da se izvrsi placanje sa Vase kartice. > > Meni to nije stiglo a naplaceno mi je > Nemoguce ni meni nista nije stiglo i naplaceno je. Nema veze sa MK vec sa bankom.
2025 09 07
Mislim da je ovde najveći problem bezbednost i što su krenule naplate, a da nisu rešene ni najosnovnije stvari, pa čak i nakon iste koliko vidim, članice imaju mnogo više problema nego ranije - recimo nemogućnost da se uđe u poruke. Pored svega javljaju se ljudi iz IT sektora koji tvrde kako je to normalno.. Pa kako onda isti ti ljudi rade na drugim sajtovima za kupoprodaju tipa Limundo i KP, pa nikad nije bilo problema, niti se postavljalo pitanje bezbednosti, već uredno prilikom svih izmena dobiješ poruku u inbox, ne bi li bio blagovremeno obavešten o promenama, a ne da moraš da posećuješ forum kako bi saznao novine. Ovaj sajt mi je bio najomiljeniji i na njemu sam najviše prodala, a i kupila stvari, iako sam na Limundu i KP član mnogo godina ranije. Ovde sam sve tolerisala jer nije bilo članarine, ali da nakon uvođenja iste i striktnih pravila, brisanja oglasa, nemogućnosti da se išta uradi, kontaktira admin, iskreno mislim da je previše. Danas ni ja ne mogu da vidim poruke, tako da imam još jedan problem više. Dakle, ako plaćam uslugu, onda plaćam USLUGU, a ne sajt koji mi trenutno umanjuje mogućnost kupoprodaje i kontakta sa članicama. Ja ću dati šansu krpicama, ali ako nemam nikakvu garanciju bezbednosti i ako ne bude poboljšanja, već bagova više nego ikad i ako admin i dalje ne bude tu da nam blagovremeno da odgovore, nisam sigurna da će naša priča potrajati, ali ajde.. čekamo i IPAK dajemo šansu kao i uvek 😃
2025 09 07
definitivno sam i ja u klubu onih koji na ovom sajtu imaju bojazan za podatke sa kartice ... van pameti je da ne postoji drugi način uplate ...zato , do kraja ovog perioda sve sa mog profila je na rasprodaji, moguć dogovor ili RAZMENE BEOGRAD ...javite se!
2025 09 07
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 116