Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

katastrofa sta se desava sa sajtom… dva dana dobro radi pa opet nista ne radi..
2025 09 06
> reamens: > Ja još nisam uplatila - razumela sam da imamo 14 dana da se odlučimo za plan - ali mi polako nestaju oglasi (obrisano je 5+ bez ikakvog razloga), zašto nestaju oglasi? Takođe ne mogu da uđem u poruke... Ni ja ne mogu da udjem u poruke
2025 09 06
Kako da uplatim clanarinu
2025 09 06
Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala
upload
2025 09 06
Da li se editovanje oglasa racuna kao novi oglas? Molim za razjasnjenje.
2025 09 06
> Stanka86: > Da li se editovanje oglasa racuna kao novi oglas? Molim za razjasnjenje. Bez uplate clanarine ne moze da se izmeni oglas.
2025 09 06
> Vladimir42: > Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala Da, dobla sam je na mobilni
2025 09 06
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako moze da se uplati i koristi odmah premium paket?
2025 09 06
> MarianneMary: > > Stanka86: > > Da li se editovanje oglasa racuna kao novi oglas? Molim za razjasnjenje. > Bez uplate clanarine ne moze da se izmeni oglas. Tenkju. Ono sto mi nije jasno - da li se ubuduce editovanje oglasa gleda kao novi oglas?
2025 09 06
> Vanesa72: > > Vladimir42: > > Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala > Da, dobla sam je na mobilni Hvala najlepṣ̌e na odgovoru. Bila mi je nepoznata firma, pristup svom profilu nemam, a nisam dobila mail potvrde, pa da budem sigurna da informacije o kartici ne padnu u pogrešne ruke
2025 09 06
Trenutno je aktualna neka greška koja onemogućava pristup profilu i porukama nakon uplate za premijum. Kolege rade na popravku.
2025 09 06
Da li je moguca uplata iz Poste? Ako nije, molim Vas za otvaranje mogucnosti uplate uplatnicom.
2025 09 06
Pise Vam ranije u temi..Vanda je odgovorila vec na to pitanje da nije moguce uplatiti putem uplatnice.
2025 09 06
Pratite ovo sada
upload
2025 09 06
Pa sledeci korak je
upload
2025 09 06
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 116