Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

kako da placamo kad adminima niti odgovaraju na poruke o preveranata niti mozemo da udjemo u porukama ili nesto drugo bey unapred da nam jave i pojasne,nista ne radi od jutros,aporucila sam nekoliko stvari i sada kako da znam i kontaktirati clanice?
2025 09 06
> KristinaKikiBg: > Koliko je sigurno ostavljati ovom sajtu podatke o kartici da bi uplatili clanarinu? Gde ima vise info o tome koji se sistemi zastite koriste? Ovo je jedan od razloga zašto neću plaćati.
2025 09 06
> KristinaKikiBg: > Poruke se ne vide 😂 pakao majke mi… Ne uplacujem nista dok ne bude radilo kako treba. Ni ja celo jutro pokusavam,ne znam o čemu je reč...ne mogu da otvorim poruke i da li neko zna kada ce moci da se udje u poruke i sajt normalno radi ?Da li neko moze da mi objasni gde se to uplacuje ,bas mi nije jasno ?Hvala
2025 09 06
> Coccocabana: > Moze li neko da mi kaže zbog čega nikako ne uspevam da udjem na profil članice da ostavim utisak nakon saradnje? > Da li to ima veze sa izmenama i činjenicom da ona nema trenutno nijedan predmet u garderoberu,pa se MOŽDA profil vodi kao neaktivan? > Hvala,pozdrav🙂 Isto se desava i meni Uđite u predmet ako ga još uvek imate u listi želja pa na njen profil i onda ostavite utisak Ili ukucajte na Google njen profil ...pa moje krpice pa onda uđite u njen profil ja sam maločas tako...
2025 09 06
Zašto nakon sto sam platila uslugu (reklamu) nisam je dobila ? a skinulo mi je novas sa kartice ???
2025 09 06
> skeletonsync: > Zašto nakon sto sam platila uslugu (reklamu) nisam je dobila ? a skinulo mi je novas sa kartice ??? Ja nemam kredita vise pise 0 i sada ne mogu u poruke da udjem ..da li neko moze da kaze o čemu se radi ?Htela bih da platim uslugu od 350 mesečno ali se sada bojim da je to mozda prevara neka I hoce libse nego oglasiti i reci nesto ..Hvala
2025 09 06
Poruke se ne vide na profilu. . Možete da uđete i pročitate poruku kada vam stigne emil i uđete u emil i kliknete na pročitaj poruku...
2025 09 06
Nista nisam uplatila i poruke mi se otvaraju normalno, ali nema nijedne. Pocinjem sa 3 oglasa aktivna(kad krene ovo novo), a za posle cu videti. Ili cu preci na KP. mozda tamo i bude nesto ako budem imala vise oglasa od 10 kojih sad imam, a tamo postoji i neka zastita.
2025 09 06
> MarianneMary: > Nista nisam uplatila i poruke mi se otvaraju normalno, ali nema nijedne. Pocinjem sa 3 oglasa aktivna(kad krene ovo novo), a za posle cu videti. Ili cu preci na KP. mozda tamo i bude nesto ako budem imala vise oglasa od 10 kojih sad imam, a tamo postoji i neka zastita. Ja ne mogu da otvorim poruke a ima ih pise na onom koverticu ..gde sada idem na planove ili usluge da uplatim 350 mesečno ili ono gde su usluge ?Ako moze neko tačno da mi objasni kako da uplatim jer neće da mi otvori poruke pa pretpostavljam da je do toga jer pise da nemam kredit 0
2025 09 06
> KristinaKikiBg: > Koliko je sigurno ostavljati ovom sajtu podatke o kartici da bi uplatili clanarinu? Gde ima vise info o tome koji se sistemi zastite koriste? Koristimo Stripe za uplate članarina, a oni su najsigurnija opcija.
2025 09 06
Ja još nisam uplatila - razumela sam da imamo 14 dana da se odlučimo za plan - ali mi polako nestaju oglasi (obrisano je 5+ bez ikakvog razloga), zašto nestaju oglasi? Takođe ne mogu da uđem u poruke...
2025 09 06
> sakikrpice: > > MarianneMary: > > Nista nisam uplatila i poruke mi se otvaraju normalno, ali nema nijedne. Pocinjem sa 3 oglasa aktivna(kad krene ovo novo), a za posle cu videti. Ili cu preci na KP. mozda tamo i bude nesto ako budem imala vise oglasa od 10 kojih sad imam, a tamo postoji i neka zastita. > Ja ne mogu da otvorim poruke a ima ih pise na onom koverticu ..gde sada idem na planove ili usluge da uplatim 350 mesečno ili ono gde su usluge ?Ako moze neko tačno da mi objasni kako da uplatim jer neće da mi otvori poruke pa pretpostavljam da je do toga jer pise da nemam kredit 0 Ja sam uplatila premium paket i ne mogu da otvorim prispele poruke
2025 09 06
> VandaF: > > KristinaKikiBg: > > Koliko je sigurno ostavljati ovom sajtu podatke o kartici da bi uplatili clanarinu? Gde ima vise info o tome koji se sistemi zastite koriste? > Koristimo Stripe za uplate članarina, a oni su najsigurnija opcija. Zasto su mi nedostupne usluge koje sam platila pitam?
2025 09 06
Takođe uplaćeno premium članstvo i ne otvara mi poruke, ali mislim da će sve to doći na svoje, samo nam treba strpljenja. Kao neko ko radi u IT-u znam iz iskustva da treba vremena bagovi da se reše, pa taman rešiš 3 baga a pojavi se novi, treba par dana da se sve dovede u vinklu😊.
2025 09 06
Nisam sigurna koje ste usluge uplatili i što je nedostupno, ako mislite na promocije artikala, one se nalaze isto u postavkama profila pod Moje usluge i tamo uslugu pridružujete predmetu. Molim da mi pošaljete sliku ekrana u inbox ako se javlja greška kako bih detalje mogla proslijediti informatičkoj službi.
2025 09 06
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 116