Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Kako da uplatim?
2025 09 05
mojekrpice.rs/forum/t/620418/hakovani-profili?page=20&dt=1757081386176 Toliko o poboljšanju sajta na kom većina nas insistira.
2025 09 05
Gde se to placa?
2025 09 05
Članarine će imati smisla tek kada ne budemo više gledali ovo prozorče. Godina 2025. a učitavanje mk stranice samo što ne prekida telefonsku liniju (ja bukvalno mogu da zamislim zvuk dok gledam u ovu stranicu) 😂
upload
2025 09 05
Hvala, ali ne hvala. Ne dolazi u obzir da plaćamo korišćenje sajta koji je toliko nepouzdan da je prava sreća ako uopšte radi. :') :') :') Razumem da želite da od pretplata ulože u dalji razvoj, ali prvo uložite barem minimum potreban da platforma stabilno očita server, pa tek onda očekujte da vam se taj ulog vrati. Održavanje sajta poput mojekrpice . com košta između 50 i 150 evra mesečno. Nemojmo se blamirati
2025 09 05
> Fashion&Co2: > Gde se to placa? Još uvek nije proradilo. Meni se u par momenata pojavilo na početnoj stranici, ali je jako brzo nestalo. Uglavnom, uspela sam da uđem u opciju za plaćanje "nabavite plan" i tamo su stajali svi paketi koje je admin pomenuo. Još uvek rade na tome, a ja sam uspela danas i da ufotkam kad mi je bila vidljiva opcija, ali čim sam pokušala da uđem u pomenutu, sajt je pukao. Ovako to izgleda
upload
2025 09 05
Koliko je sigurno ostavljati ovom sajtu podatke o kartici da bi uplatili clanarinu? Gde ima vise info o tome koji se sistemi zastite koriste?
2025 09 05
Drage dame, Sad su aktivirane članarine koje možete pronaći u rubrici u postavkama profila. Sajt nije bio dostupan jer su provođene promjene i njihove prilagodbe, a možda će biti sporiji i sljedeći tjedan kad će se te promjene uvoditi na cro stranicu.
2025 09 05
Hvala lepo, što bi se reklo, preskočiću i razdeliću stvari. Sajt nefunkcionalan, preglednost 0, prodaja srednje žalosna. I'll pass.
2025 09 05
> KristinaKikiBg: > Koliko je sigurno ostavljati ovom sajtu podatke o kartici da bi uplatili clanarinu? Gde ima vise info o tome koji se sistemi zastite koriste? Nikako, pun je spamova.
2025 09 05
Cene clanarina su sasvim korektne ali najbitnija stvar za nas koji smo raspolozeni da placamo jeste kako da znamo da je placanje na ovom sajtu bezbedno ?
2025 09 05
Drage clanice, startovali su paketi i upravo sam uplatila🤗 To izgleda ovako
upload
2025 09 05
Ako imate aplikaciju,napravite virtuelnu karticu,jednokratnu,uplatite i imate mogućnost da se kartica upamti,izaberite da ne želite da se zapamti i tako svaki put
2025 09 05
🤗
upload
2025 09 05
🤗
upload
2025 09 05
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 116