Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ćao, ja bih se odlučila za Premium paket, samo ćete mi objasniti kako ga uplaćujem-aktiviram. I od kog meseca počinje promena?
2025 09 03
> Anja0404: > Meni je vecina oglasa jos aktivna, barem tako pise… i naznaceni su kao datumi do kojih je svaki oglas aktivan… Jel tako i vama? Mislim da to nema veze sa članarinom. U pitanju su vremenski ograničeni oglasi (180 dana). Nakon tog perioda mogu da se obnove (rok 30 dana) nakon čega se brišu. To su uveli na Krpice HR pre godinu dana, a ovde izgleda tek sada. Ne mogu da tvrdim 100%, ali bih rekla da je to u pitanju. Msm bilo bi lepo kad bi nas neko obavestio o bilo čemu. Što se tiče ovih članarina, sve je to super, ali kad misle da porade na bezbednosti ovog sajta? Ovaj sajt je toliko loše urađen i nesiguran da je smešno polemisati o bilo čemu drugom. Biće zabavno kad krenemo da plaćamo, uložimo novac u svoje profile i onda nas hakuju a Admin samo blokira naloge i nikad ih ne dobijemo nazad, kao npr Danka koja već evo preko mesec dana čeka da dobije odgovor Admina i pristup svom nalogu.
2025 09 03
@Her_Fashion E, baš tako! Dobila sam preksinoć poruku od admina i uputstvo šta da uradim, ali ne može na taj način. Pitala sam šta dalje, pa sada čekam. Videla sam da moj nalog više nije blokiran i da su obrisane negativne ocene, ali i dalje nemam pristup. Inače, nemam ga od 22. jula. :( A gledajte ovo: mojekrpice.rs/forum/t/630979/hakovan-profil
2025 09 03
Ovo je strasno, ovim naplcivanjem bukvalno ste uništili jedini razlog zasto smo mnoge od nas ovde! Sta ste umislil, da ste ETSY? 🤣🤣🤣🤣🤣
2025 09 04
> Danka123456789: > A gledajte ovo: mojekrpice.rs/forum/t/630979/hakovan-profil Voimja oca...
2025 09 04
Ima rešenja,bar za mene: nema zadovoljavajućih uslova i bezbednosti,ja samo ugasim profil. Jeste da imam tonu stvari,ali neću više da zamajavam svoju glavu i nerve. Imam prečih stvari za koje moram da trošim nerve.
2025 09 04
Kako i gde se uplaćuje,aplikacija mi često blokira i jedva da je otvorim?
2025 09 04
Trenutno su uključeni samo predmeti koji ističu nakon 180 dana, a članarine još nisu aktivirane. Ne morate brisati predmete jer će sami prijeći u nacrt kad kolege aktiviraju članstvo, a moći ćete ga aktivirati u postavkama profila (tamo gdje su rubrike za statistiku i promjenu lozinke). Što se goriva tiče, to si objašnjavam razlikom u sjevernjačkom i južnjačkom načinu života gdje oni već dva tjedna griju jer im je cijeli osmi mjesec kišovit, a mi ovdje ne brinemo te brige još neko vrijeme. Spada u domaćinstvo o:) 8-)
2025 09 04
> Anja0404: > Aaa, pa bilo je i toga… 😂 Samo sto nije bila zivina u pitanju, vec konji, poniji i jeleni… 😂😂😂 Na svu srecu, brzo su sklonili to… Niste vidjeli verziju sa ovcama i kozama. :')
2025 09 04
> emilyy: > > lovesilver: > > Molila bih admine da podele informaciju sta ce se desiti sa vec okacenim predmetima?? Da li ce se stari oglasi oglasi od par godina takodje brisati?? Ja imam bas veliku listu omiljenih i posle odmora planiram dosta toga da uzmem i sad se plasim da ce sve to nestati?? > I mene ovo plaši….😰A članice sporo odgovaraju, jer još uvek postoji i problem sa mail-ovima…😩 Meni su obrisali većinu oglasa bez ikakvog obrazozenja, cizme koje sam stavila prošlu zimu su mi obrisale pre par dana.
2025 09 04
Cao devojke, da li je neko uopste uplatio tu taksu. Meni se oglasi brisu, uopste nemam opciju "nacrt".
2025 09 05
Mene zivo zanima da li ce sajt raditi besprekorno u momentu kada krene placanje clanarina. Jer prva necu placati dok ne vidim sta nude. I ako ne promene politiku kacenja slika sa neta. Treba da placam clanarinu i jos da gubim vreme na oblacenje i slikanje predmeta koji bih prodala po ceni clanarine, dok mi sajt na svaki klik izbacuje gresku o nedostupnosti ili vrti milion godina?! Plus, nije mi jasna ni politika brisanja oglasa iz vremena pre uvodjenja clanarina i rokova aktivnosti oglasa?! Sad treba 300 komada garderobe opet da vadim, slikam i pisem opise? Pa bolje onda lepo ugasite sajt i kreirajte novi. I hoce li biti app i kada? Meni sve ovo lici na izvolte placajte, pa cemo mi videti kad cemo odvojiti novac za unapredjenje performansi sajta a do tada mucite se i gubite zivce. 275 oglasa sam prvog septembra prebacivala iz neaktivnih, trebalo mi je 6 sati za to! Van svake pameti.
2025 09 05
> VandaF: > > Anja0404: > > Aaa, pa bilo je i toga… 😂 Samo sto nije bila zivina u pitanju, vec konji, poniji i jeleni… 😂😂😂 Na svu srecu, brzo su sklonili to… > Niste vidjeli verziju sa ovcama i kozama. :') 😂😂😂👌 Postaje zanimljivo, do sada sam samo citala komentare a vidim da jos uvek bane neka clanica koja kao da je pala sa Marsa i ocigledno nije nista od novina sa razumevanjem procitala a sve je veoma lepo napisano…! Pa eto, Ja kao po obicaju zelim da pozdravim novine na Sajtu i po meni je to skroz korektno - sto se tice cena paketa. Verujem da ce se sa tim srdstvima i poraditi na poboljsanju rada Sajta . Eto , ja volim Krpice i ostajem naravno. Ovde sam i kupac i prodavac i to bi svi trebali da budu jer drugacije ova zajednica ne moze opstati🤗 Secam se kada je menjan izgled Sajta, sve one clanice koje su najavile svoj odlazak onako maestralno … Naravno da su i dalje tu! Tako ce biti i sada🤗 Svima puno srece i puno lepih i uspesnih kupovina i prodaja zelim🤗🎀💕🌺 Srdacno Vanesa
2025 09 05
Nemam ja nista protiv clanarine, bas naprotiv. Ali imam protiv ako cu da platim nesto, a necu dobiti uslugu na nivou. Jel moze neko da mi kaze da li cu uplatom clanarine obezbediti NEbrisanje svih starih oglasa?
2025 09 05
> Saki82: > Čekam već 2 dana da proradi ta usluga kako bih uplatila novac i pokrenula predmete. > Ne želim da uplaćujem za VIP usluge. > Čuj nekom proradi,pa nestane :) > Kako tako ne nestanu reklame koje iskaču ?Zamalo da obrišem poruke sa kupcem kada ih gasim 8-) > Uprostite način uplate,jer nemaju svi mogućnost plaćanja online. Time ćete zaista izgubiti dosta članova. > Šta u ovoj poruci ima napisano što je zabranjeno ( navedevno kao davanje linka )? > Kako me to nervira!Pa u svakoj rečenici moram da razdvajam tačke i zareze. Da - proradi pa nestane, ništa ja ne izmišljam. Tako i danas čim sam se ulogovala, međutim dok sam pročitala poruke i vratila se na početnu stranicu, opet nema ove novine. Evo i dokaza
2025 09 05
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 116