Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Steta. Bas mi se dopadao koncept. Nisam procitala sva misljenja, ali se slazem da bi bilo korektnije naplatiti proviziju od prodavca za prodatu robu. Ovako, svi mi 'mali' korisnici, koji pokusavamo da prodamo sopstvene stvari, cesto po simbolicnoj ceni, nemamo interes da budemo ovde. Postoje i drugi sajtovi gde nema clanarine za objavu oglasa, pa verujem da ce se oni obradovati novim korisnicima koji im se budu okrenuli. Bas steta.
2025 09 01
Ne znam da li je neko primetio, ali sajt nam se pretvara u one fush lalafo, sasomange i sl. Kakve su ovo kategorije tehnika, zabava i šta ono beše.. na sajtu koji se zove MOJE KRPICE i roze je boje? Koja je fora? Evo početna strana udžbenici za školu. Šta me briga za udžbenike i tostere, došla sam da kupim haljinu i cipele...
2025 09 02
Pre nego sto odlucite da nesto naplatite redno bi bilo i da nesto pruzite za taj novac….. Bilo bi logicnije da je uz dodatno poboljsanje sajta ili jos bolje aplikacije dosla i clanarina. Sajt je ostao zarobljen u vremenu a pritom da ne pricamo o bagovima,problemima pri logovanju. Od pocetka sam sajt ima super ideju ali da se na poboljsanju nije radilo ( sem sto sto su uvodjena neka pravila) ni jedan dan to je svima jasno.
2025 09 02
Pa hajde da racunamo da ce novac koji ce dobijati od clanarina biti ulozen u bolje vodjenje i odrzavanje sajta… Ipak sve to kosta i evo sada ce imati novac da finansiraju i nema vise izgovora za bagove..
2025 09 02
Pre nego ste dosli do toga da uvodite clanarine,trebalo je da uredite finkcionisanje sajta kao osnovu. Sajt funkcionise kao traktor,slike su jako loseg kvaliteta,mogucnost opisa i tagova ogranicen. Brisete slike clanicama iako su licne,neko je prosto model po zanimanju ,sta znaci obrisati sliku ukoliko je od profesionalnog fotografa. Pojam tagovanja je takodje nejasan adminima u smislu sadrzaja,mogucnost clanica koje su jako nekulturne i proste da ostavljaju komentare i utiske kad im nesto nije po volji a smaraju svakodnevno bez namere kupovine,takodje velika mana. Prvo azurirajte sajt,pada svaki dan,reklame iskacu svake sekunde,pa kad naplacujete clanarinu da znamo zasto i sta placamo. Sajt nekad danima ne radi,mesec dana poruke na mejl nisu stizale nego ih vidimo tek kada udjemo na sajt,moze svako da pise i vredja bez izuzetka. Ja konkretno prodajem samo svoje stvari,nisam kupac na sajtu,svakodnevno dozivljavam frustracije raznih vrsta. Clanice koje mi gube vreme i krajnje su bezobrazne,koliko moze da se vidi,imaju mogucnost da mi ostave lose komentare bez da su ikako uvredjene ili ostecene. Molim admine da prvo regulisu domen funkcionisanja sajta pa da tada znamo sta placamo.
2025 09 02
Aktivni predmeti do februara 🍀🌸✨ bar nesto ...hvalaaa 😊
2025 09 02
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 02
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 09 02
3
2025 09 02
S obzirom ds ce poceti da se naplacuje, mislim da bi bilo sasvim okej da uvedete aplikaciju. Jer non stop sajt blokira, nece nekad poruka da se posalje, itd…
2025 09 02
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Zdravo, mozete mi reci da li postoji opcija da se plati Premium godinu dana unapred i kako se vrsi placanje
2025 09 02
Ok, ako ste vec ograničili na 3 predmeta, promenili staru verziju, zasto je u planovima ono sto bi trebalo odmah da se realizuje. Dakle ako ste postavili uslugu od 550 ili manje dinara, zasto to ne funkcionises nego je i dalje vip i ostale usluge
2025 09 02
Aktivno mi je 29 predmeta. Videla sam da jedna clanica ima 92, a nije uplatila nista. Da li neko zna o cemu se radi? U predmete koji mi nisu aktivni ne mogu da udjem,a receno je da ce biti vidljivi samo nama.
2025 09 02
> divlop: > Pa hajde da racunamo da ce novac koji ce dobijati od clanarina biti ulozen u bolje vodjenje i odrzavanje sajta… > Ipak sve to kosta i evo sada ce imati novac da finansiraju i nema vise izgovora za bagove.. Ja se nesto ne bih previse nadala. Valjda su i do sad imali neke finansije od onolikih agresivnih reklama, pa se nista nije poboljsalo.
2025 09 02
Pa tu smo, praticemo…. Nego, jel ovo krenulo?? Jao kad se probudim ujutru pa vidim da mi je sve neaktivno 😂😂 a polomi se ovih dana da sve okacim i da bude sve lepo i pregledno (nisam ni znala da se sprema sve ovo )
2025 09 02
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 116