Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> MarianneMary: > > iskra2019: > > Predlog: > > 0 din- do 5 oglasa > > 150 dinara- jedna stranica do 25 stvari > > 3000 dinara- neogranicen broj stvar- toliko bi kostao mesecni zakup tezge na pijaci, mozda i vise... > Znaci od 26 stvari da se placa 3000din?! Na profilu imam oko 130 stvari i ove nedelje ovde sam prodala sipak, nekad se desi da ne prodam i dve nedelje nista, nekad u mesec dana bude samo 500din. Bez 200 predmeta i dodavanja novih svake nedelje nema nista. Ko ima para i magacin da mesecno kupuje barem po jedan dzak taj moze da prodaje, a mali prodavci mogu da se slikaju. Nemam nista protiv ni da bude opcija 350 dinara za 5 stranica, ali samo da se srazmerno broju oglasa napravi cena clanarine, kako bi sto vise clanica ostalo na sajtu..
2025 08 23
> Μπρανκα: > Devojke, jel razmisljao neko o pokretanju sopstvenog sajta? Ovaj ce uskoro postati beskoristan, zasto ne bismo osnovale nesto drugo? OVO. Sasvim moguće napraviti, ili u najmanju ruku migrirati na neki slični sajt, mislim da ih ima nekoliko ovog tipa. Jako je važno da korisnici razviju svest da su oni ti koji drže sajtove (poslove) u životu, i ako se donosi politika koja nama, korisnicima, ne odgovara, ili razgovor sa adminima (što ih očigledno ne zanima), ili migracija :|
2025 08 23
Okej za prodavce, ali mi koje sa vremena na vreme čistimo ormane to nećemo raditi tako lako tako da će biti manje neobičnih komada :( ali ako se sredi aplikacija ( npr kao zadaa koja je iste svrhe) možda se i neka članarina za sve bude isplatila. Pliz razmislite o tome
2025 08 23
volim moje krpice zbog određenih članica, ali imam osećaj da neko ko vodi ovaj sat uopšte ne razume kako se on koristi i šta može da se poboljša slažem se sa idejom stvaranja nove platforme!
2025 08 23
> bannym: > Meni licno je glupo brisanje predmeta koji su vec okaceni... Pa ja imam 80 stranica u omiljeno, i odatle kupujem sta mi treba... Isto tako. Stavljam sve u omiljeno i kako mi sta zatreba tako kupujem. Na ovom sajtu sam iskljucivo kao kupac,a kupujem bas,bas i ako se obrise sve iz omiljenih ne vidim poentu vise kupovine. Samo nek se ne brisu oglasi koji su vec postavljeni,a novi oglasi koji se postavljaju nek se naplacuju.
2025 08 23
Navedeni i planirani sistem naplate uopste nema smisla i jako je loš, verujem da će mnogi odustati od prodaje na sajtu i preci na neku drugu platformu. Mi koji prodajemo iskljucivo svoje licne stvari, koje stoje duze vreme i nekad se prodaju posle godinu dana ili vise, uopste nam ne odgovara mesecno placanje kad je prodaja mala, ponekad i nepostojeca za ceo mesec. Bolje da ste uveli proviziju 5-10% po prodatom proizvodu i to bi bilo sasvim ok
2025 08 24
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Posaljite racun
2025 08 24
😂
2025 08 24
Sajt baguje godinama, evo ne mogu predmet da okačim i vi imate obraza da tražite članarine. Sajt se r a s p a d a
2025 08 24
> Her_Fashion: > 😂 Sad kad navale prevaranti :') :')
2025 08 24
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > 😂 > Sad kad navale prevaranti :') :') Cini mi se da prevaranti fino zaradjuju. A ima i onih koji muljaju, kao ona iz mog grada kojoj su bezbroj profila blokirali, a blokirana je i na kp.
2025 08 24
> MarianneMary: > > Esprit21: > > > Her_Fashion: > > > 😂 > > Sad kad navale prevaranti :') :') > Cini mi se da prevaranti fino zaradjuju. A ima i onih koji muljaju, kao ona iz mog grada kojoj su bezbroj profila blokirali, a blokirana je i na kp. Nisam u toku, a znam da ih ima koliko hoces. Koja to?
2025 08 24
Već su krenuli sa “čišćenjem” sajta jer su mi obrisani i oglasi koji ništa kršili nisu. Čisto sumnjam da će im trajati sajt :)
2025 08 24
Svaka dobra i iole ozbiljna platforma za oglašavanje daje opciju besplatnog oglašavanja do određenog broja oglasa.
2025 08 25
Dobar dan, kada kreće sa članarinom ? Pozzz
2025 08 25
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 116