Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Opet sve isto kao i do sad, samo što će da bude još gore vrv. Kao prodavac koji već godinama plaća VIP a neretko i promocije, nemam nikakvu vidljivost na sajtu. Kao kupac, već dugo ne mogu ništa da nađem da kupim jer imam osećaj kao da kopam po onim industrijskim otpadima da bih pronašla iglu u tim gomilama. Reklame su takođe problem koji se sad rešava plaćanjem,ali to isključuje mogućnost novih članova/kupaca za koje će sve biti isto kao i do sad - jer sigurno neće napraviti nalog da kupe nešto i platiti 350 din da ugase reklame. Što se tiče funkcionalnosti sajta, videćemo, ali nisam optimistična uopšte, jer do sada ništa nije urađeno po tom pitanju (a neki se ovde žale i zalažu za promene već 10+ godina a ne 3 kao nas dve). To je jako dug period konstantog razočarenja.
2025 08 14
> OlgaHana: > Svakako se nadam da ce situacija biti bolja na sajtu nakon clanarina,i da ce mu biti "posveceniji",mozda se i prijatno iznenadima,ko zna,nije sve tako crno🙂 Živi bili pa videli 🤣🤣 Svakako se slažem, prvo što sam rekla na ovoj temi je da ću platiti. Ne brinem se uopšte za prodavce, platiće svi, koliko god se bunili, evo kako su pohitali sa "Gde da platim" kad su počeli da loaduju predmeti juče 😅 Ono što me brine je kako planiraju da privuku nove članove, pretežno kupce kojih je ovde ustvari najmanje.
2025 08 14
> Her_Fashion: > > OlgaHana: > > Svakako se nadam da ce situacija biti bolja na sajtu nakon clanarina,i da ce mu biti "posveceniji",mozda se i prijatno iznenadima,ko zna,nije sve tako crno🙂 > Živi bili pa videli 🤣🤣 > Svakako se slažem, prvo što sam rekla na ovoj temi je da ću platiti. > Ne brinem se uopšte za prodavce, platiće svi, koliko god se bunili, evo kako su pohitali sa "Gde da platim" kad su počeli da loaduju predmeti juče 😅 > Ono što me brine je kako planiraju da privuku nove članove, pretežno kupce kojih je ovde ustvari najmanje. Mislim da i dalje dosta ljudi ne zna za ovaj sajt,a da je to generalni problem,jer daju duplo vise novca na Fejsu i Instagramu za bukvalno iste stvari,nekad cak i od istih prodavca. Ovde prodaju po duplo nizoj ceni pa im se opet isplati,u slucaju da tamo ne prodaju za duplo skuplje. Po meni,najbolje bi bilo kada bi jos malo "poradili" na ovom sajtu a zatim poceli da ga reklamiraju,mislim da bi tako itekako privukli kupce.. Kada sam ja odredjenim ljudima rekla za ovaj sajt koji kupuju na Fejsu,oni su odmah postali korisnici-uglavnom kupci i za sada su zadovoljni sa njim jer su ustedeli dosta novca. Mislim,ja ne reklamiram nikoga,nisam placema za to😅😅ALI,dugo sam bila korisnik raznih tih sajtova i zaista mi za sada ovde najvise odgovara.
2025 08 14
Cega je sve bilo na ovom sajtu, od prljavih gacica ,polnih organa u gro kadru, spam poruka svaki dan, preprodavaca i prevaranata dok admina nikad nigde nije bilo, al zato su ganjali pojedince sa 2 parfema i slicno. A sada je sajt mrtav i prepun komercijalne prodaje i dzubreta od preko sto donose, al zato evo sada admina i 5 osoba sa genijalnom idejom, e sad ce tek biti mrtav. Slava mu i hvala
2025 08 14
Pa,koliko para-toliko muzike. Mozda bas zato sto nista nismo placali-nismo ni zadovoljni sa njihovim radom. Ja se nadam da ce biti od sada drugacije,kada budemo placali. U svakom slucaju,niko nikoga ne moze da primorava da ostaje tamo gde mu ne odgovara,svako trazi bolje. Kada nadjete to "bolje",mozete i nama da kazete gde je🙂😉
2025 08 14
Mislim da je onima iza ovog sajta bilo nebitno koliko je sajt posećen, jer od toga nisu imali ništa, čak bi možda i bilo bolje da je sve ostalo na nivou od pre 5 godina, da se vrti ista ekipa, oni ubiru kajmak od reklama i ćao. Ali na sreću ili žalost, sajt je sad poznatiji, broj članica je porastao, broj krpica je porastao i sad mora nešto da se menja, bar u smislu resursa (baze i servera gde se ovaj sajt vrti), a to ne može bez dodatne love. Svima od nas se u zadnje vreme baš često dešava da sajt ne radi ili se muči sat-dva pa proradi, to je zbog nedostatka resursa - da ne gnjavim sa tehničkom pozadinom svega toga. A bagove na sajtu mora da reši programer ili front-end developer, a bolje da ne znate koliko košta jedan programer ili front-end developer. Da sam ja, hipotetički, iza ovog sajta, ovo bi sad bila prekretnica, ili da se borim i održim sajt u životu ( a to mora da se plati) ili da dignem ruke i pustim da lagano odumre, pa ako se posmatra iz te perspektive možda ima nade da će se ovim sajtom ipak neko baviti kada bude imao novčana sredstva za to, pogotovo što će ta novčana sredstva dolaziti od svih nas... Ja sam večiti optimista pa se nadam da ćemo svi imati dobrobiti od plaćene članarine, a opet nisam utopista pa da mislim da će od sada biti savršeno, da više neće biti đubreta na sajtu, da će nas svi prevaranti zaobići....
2025 08 14
> DubiTam: > A bagove na sajtu mora da reši programer ili front-end developer, a bolje da ne znate koliko košta jedan programer ili front-end developer. Mislite onaj isti proggramer/front end developer koji ih je i napravio pre godinu dana? Uzeli su da prepravljaju i doradjuju stari kod i napravili haos (znam da je to izuzetno tezak posao, lakse da naprave nov sajt iz pocetka), ali opet to nije izgovor. Tu su da dodaju kategorije za postavljanje plinskih boca, za to ima novca, a za prepravku npr typos kao sto je "Omileni" nema?
2025 08 14
Imam predlog da se tri besplatna oglasa povećaju na npr 10 Ili da se provizija naplaćuje po prodaji kao na limundu npr. Mislim da će ovo pravilo koje uvodite definitno smanjiti broj članica...nažalost Razumem i podrzavam nova pravila ali smatram da trebaju biti manje "radikalna"
2025 08 14
> DarkMagician: > Cega je sve bilo na ovom sajtu, od prljavih gacica ,polnih organa u gro kadru, spam poruka svaki dan, preprodavaca i prevaranata dok admina nikad nigde nije bilo, al zato su ganjali pojedince sa 2 parfema i slicno. A sada je sajt mrtav i prepun komercijalne prodaje i dzubreta od preko sto donose, al zato evo sada admina i 5 osoba sa genijalnom idejom, e sad ce tek biti mrtav. Slava mu i hvala Sve je ovo tačno 👏 ipak nadam se da nećemo biti u pravu 😪
2025 08 14
Meni je malo smesno kad pomislim koliko clanica mi bez problema trazi popust po 500-2000 din za predmet koji prodajem za 3000 ili 2500,i retko kad da sam odbila,makar za tih "500",a sada kada treba da se nesto iz njihovog dzepa plati toliko ili manje,na MESECNOM nivou,sada se maltene zbog toga dize ustanak🤣🤣🤣🤣🤣
2025 08 14
> OlgaHana: > Meni je malo smesno kad pomislim koliko clanica mi bez problema trazi popust po 500-2000 din za predmet koji prodajem za 3000 ili 2500,i retko kad da sam odbila,makar za tih "500",a sada kada treba da se nesto iz njihovog dzepa plati toliko ili manje,na MESECNOM nivou,sada se maltene zbog toga dize ustanak🤣🤣🤣🤣🤣 Nisam primetila takve osobe na ovoj temi uopšte. Većina njih piše o tome kako je sistem članarina nefer jer devojke sa 31 predmetom plaćaju isto kao one sa 200, 500, 2000. Prva se zalažem da mi naplate još više od tih 550, kao i Vama a i onima sa 3000 predmeta - proporcionalno. Druga tema je hronično ignorisanje naših predloga, prijava bugova, hakovanih naloga - da li se radi na zaštiti naših naloga u koje ćemo da uložimo novac itd.? Konstantno pišem o novim članovima i reklamama. Ovaj sajt je trenutno maltene neupotrebljiv na telefonu (ako nemate npr Brave browser, pa blokira reklame). Ljudi odustaju od sajta jer ne mogu ništa ni da vide ni da kupe od reklama, a složićete se da većina njih koristi telefone a ne kompjutere sa Adblockerom. Dakle ako neko ovde želi samo da kupuje, koristi telefon za to, da bi uspeo da normalno funkcioniše, mora da plati 350 din mesečno- pa ovde kupci padaju u nesvest kad treba da plate Poštarinu od 300 din. Mrzi me više I da pišem.. Platićemo svi, ali ajde makar da nam se ponudi nešto osnovno za taj novac.
2025 08 14
Nisu sve clanice iste I nisu svi nalozi isti Postoje clanice koje poklanjaju ili prodaju po smesnim cenama. Neke takve predmete imam i ja. Kod mene je popust skoro pa beskonacan kad neko pita da li moze da platite nesto po 70% manjoj ceni uglavnom tako i dobije 🤣🤣🤣 I naravno da ce jedan deo članica platiti za ostanak na sajtu ali će ostati samo svakodnevno aktivni nalozi oni koji po par meseci i vise ne prodaju nista otići će a samim tim će se i ponuda smanjiti
2025 08 14
Edit ovde posto ne mogu da editujem post (kakav sok da ni to ne radi kako treba): Svi se nadamo da ce taj priliv novca doprineti nekakvom ulaganju u ovaj sajt, tako da nam svima bude bolje, ali tesko je izvesti takav zakljucak iz dosad vidjenog, to je srz svega.
2025 08 14
Her,a sta smo placali do sada da bi to funkcionisalo?Ja nikad nisam uplatila taj VIP ni bilo sta ovde pa sam itekako kupovala i tako ustedela mnooogo vise od 500 din mesecno,kao i kad bih prodala.. Meni je sve na telefonu i ne placam nikakve blockere za reklame,pa udjem,pogledam sta mi treba,odgovorim. Nije bajno-ali funkcionise. Znate sta? Apsolutno se sve na ovom svetu placa,hocete da prodate nesto,ili kupite,a da dobijete ili ustedite neki dinar?? E pa i to se placa Bilo da platite ovde ili na nekom drugom sajtu,SVUDA se placa i apsolutno niko nigde ti nece garantovati nista cak ni kada platis. Koliko sam novca bacila na KP da bi istakla samo jedan oglas,i na kraju ne bi ni prodala jer je PREVELIKA konkurencija. Na nama je da li zelimo da rizikujemo ili ne,ali opet mislim da to nije 5000 din pa da se toliko bunimo,da je toliko-ja prva bih razmislila da batalim sajt. Mislim da niko ne voli kada cuje da treba nesto da plati,sto do sad nije,ali treba da ostavimo sujetu sa strane i budemo realni da cemo platiti u svakom slucaju-ovde ili negde drugde,ako hocemo da koristimo ovakve sajtove. Do sad je bilo besplatno-sada ce da se placa,cica mica gotova prica. Mnogi kukaju ovde koji su po 10 godina,a sto ostaju ovde kad je tako? ZATO STO IM IPAK NAJVISE ODGOVARA
2025 08 14
Ne mogu više stvarno 🤣 Evo čekamo pa ćemo videti kako će da bude
2025 08 14
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 116