Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ju, nisam čitala forum par dana i članarina... Nadam se da ćemo dobiti još info od Admina, ali ne znam da li je sajt trenutno u stanju da može da se naplati upotreba bez neke garancije da će se to srediti. Na sajtu sam stvarno jako dugo, drage su mi MK i nije mi problem da plaćam članarinu, ali baš zato znam kakav je sajt bio pre a kakav je sada. Prodaja je bila veća, pregledi, upiti, naravno i devojke ovde su bile korektnije a sada imamo bukvalno onlajn buvljak koji zatrpava članice koje se ne bave komercijalom nego prosto krče svoj garderober i gledaju da upecaju neki dobar komad. Dosta članica je otišlo sa sajta, što zbog stanja sajta što zbog prevara, dvostrukih aršina itd. Mislim tema je tu, da ne ponavljam sve što je napisano od problema ali definitivno je da nam je potrebno još informacija o samoj članarini, paketima a i o bezbednosti naših podataka s obizrom na sve što se dešava (a ne rešava).
2025 08 12
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK
2025 08 12
> Stanitslava22: > Ju, nisam čitala forum par dana i članarina... Nadam se da ćemo dobiti još info od Admina, ali ne znam da li je sajt trenutno u stanju da može da se naplati upotreba bez neke garancije da će se to srediti. Na sajtu sam stvarno jako dugo, drage su mi MK i nije mi problem da plaćam članarinu, ali baš zato znam kakav je sajt bio pre a kakav je sada. Prodaja je bila veća, pregledi, upiti, naravno i devojke ovde su bile korektnije a sada imamo bukvalno onlajn buvljak koji zatrpava članice koje se ne bave komercijalom nego prosto krče svoj garderober i gledaju da upecaju neki dobar komad. Dosta članica je otišlo sa sajta, što zbog stanja sajta što zbog prevara, dvostrukih aršina itd. Mislim tema je tu, da ne ponavljam sve što je napisano od problema ali definitivno je da nam je potrebno još informacija o samoj članarini, paketima a i o bezbednosti naših podataka s obizrom na sve što se dešava (a ne rešava).
2025 08 12
Može li neko da mi objasni kako da platim članarinu odmah i šta znači to što mi svi postavljeni predmeti danas trepere kao kad postavljam predmete ili vršim izmene?Unapred hvala. Miroslava
2025 08 12
Poštovane članice, Na članarine prelazimo od 01.09.2025. i od tog datuma počinju 2 meseca prilagođavanja. Do tog datuma ćete biti obavešteni o načinu plaćanja. BITNO - Sve potvrđene i zvanične informacije, koje se odnose na mojekrpice.rs, će prenositi isključivo administratori na forumu sajta mojekrpice.rs. Svi objavljeni predmeti su i dalje aktivni (iako su trenutno prikazani kao da se učitavaju). Sajt se prilagođava za najavljene promene, te vam se zahvaljujemo na strpljenju :)
2025 08 12
> AdminJunior: > BITNO - Sve potvrđene i zvanične informacije, koje se odnose na mojekrpice.rs, će prenositi isključivo administratori na forumu sajta mojekrpice.rs. Jel to nešto na moj račun? 😅 Samo mi pojasnite da li to znači da ne smem da pitam Admine na Krpice HR (koji su mi dali pouzdane informacije jer odgovaraju na pitanja I nedoumice korisnika redovno)? Ili znači da te informacije ne smem da delim sa korisnicama ovde? Čisto da znam, ja sam to prenosila iz solidarnosti, jer info svakako imam, a ovde nema ko drugi, ali ako je problem, evo neću više.
2025 08 12
Svaki pokusaj bilo kakve naplate nekog "clanstva" dok je sajtu u ovako skandal stanju, krcat bagovima, nefunkcionalan i malo malo ne radi je blago receno s k a n d a l o z a n. Sramota me umesto onog kome je ova sjajna ideja pala na pamet. Toliko devojaka jw otislo sa sajta. Sajt je krcat prevarantima. Niste u stanju nista, ali nista da drzite pod kontrolom i umesto da se bavite ovim gorucim problemima za koje i te kako znate vi uradite sta? Uvedete clanarinu! Da nije jezivo bilo bi smesno. Ovaj sajt je bukvalno Srbija u malom.
2025 08 12
A zasto admini dodju sa nekim c/p textom umesto da odgovore na pitanja i nedoumice korisnika?
2025 08 12
> Esprit21: > A zasto admini dodju sa nekim c/p textom umesto da odgovore na pitanja i nedoumice korisnika? Zato sto nemaju odgovore i korisnici ih zanimaju dotle dokle ce da plate koriscenje ovog sklepanog sajta. Van toga, dovidjenja. Svoje nedoumice rasavajte sami ali pre toga platite clanarinu.
2025 08 12
Platiću članarinu kad ovaj sajt bude bio vredan toga. Rešite bagove na sajtu. Uvedite rešenje za masovno pravljenje novih profila za prevare. Uvedite opciju blokiranja ili prijave korisnika koji se bave prevarama. Uvedite sortiranje ocena. Omogućite zumiranje slika na oglasima. Sredite opise oglasa. Sredite pretragu. Reagujte na komentare vaših korisnika. Komunicirajte sa vašim korisnicima. Blokirajte sve komercijalne prodavce, bez izuzetaka, sami ste napisali pravila. Napravite limit za broj oglasa, jer, jelte, komercijalna prodaja nije dozvoljena, tako da nema više od 200 oglasa po profilu. Rešite opšti izgled sajta da bude pregledan. Pratite nepravilno postavljene oglase sa netačnim opisima i tagovima i redovno čistite sajt od istih. Budite aktivni na forumu i pratite sugestije članova koji su na ovom sajtu godinama.
2025 08 13
Ja sam nova na sajtu, i kako mi se čini neću se ni zadržavati. Naplaćujete od septemba, a već mi piše da kačim garderobu u nacrt, tj da se ne vidi. Kako odmh primenjujete da se garderoba ne vidi ako naplaćujete od septemba? Svašta
2025 08 13
Nadam se takodje da nece biti brisanja stvari sa profila bez ikakvog razloga. I treba nam Admin koji ce biti uvek tu za nas, nije problem da se plati clanarina.
2025 08 13
Pozdrav, Ostajem na MK uz izbor premium paketa, ali mi ipak nije sve jasno. 1. Šta se dešava sa postojećim oglasima, da li se njihov broj ograničava ( i ako da, na koji broj). Da li se brišu svi oglasi preko dozvoljenog broja ( odnosno mi vršimo selekciju koje oglase ostavljamo) ? 2. Koliko oglasa može da se postavi u toku jednog meseca ( da li je taj broj u ovom paketu neograničen)? 3. Šta se dešava sa svim postojećim oglasima, da li oni ostaju i dalje, prenose se iz meseca u sledeći mesec ili...? 4. Kada je potrebno izvršiti uplatu ( pominje se rok prilagođavanja od dva meseca pod nekim uslovima, nekih 14 dana pa se neki ili svi oglasi brišu) ? Vaše pojašnjenje bi mi značilo na nama ( ili možda samo meni) jednostavniji način. Hvala
2025 08 13
> UltraStore: > Platiću članarinu kad ovaj sajt bude bio vredan toga. > Rešite bagove na sajtu. > Uvedite rešenje za masovno pravljenje novih profila za prevare. > Uvedite opciju blokiranja ili prijave korisnika koji se bave prevarama. > Uvedite sortiranje ocena. > Omogućite zumiranje slika na oglasima. > Sredite opise oglasa. > Sredite pretragu. > Reagujte na komentare vaših korisnika. > Komunicirajte sa vašim korisnicima. > Blokirajte sve komercijalne prodavce, bez izuzetaka, sami ste napisali pravila. > Napravite limit za broj oglasa, jer, jelte, komercijalna prodaja nije dozvoljena, tako da nema više od 200 oglasa po profilu. > Rešite opšti izgled sajta da bude pregledan. > Pratite nepravilno postavljene oglase sa netačnim opisima i tagovima i redovno čistite sajt od istih. > Budite aktivni na forumu i pratite sugestije članova koji su na ovom sajtu godinama. Apsolutno! Sve te stvari more ovu muku od sajta godinama. Clanice su na kraju ovde uprkos sajtu a ne zahvaljujuci njemu.
2025 08 13
> Sani03: > Clanice su na kraju ovde uprkos sajtu a ne zahvaljujuci njemu. Ovo je ogromna istina kao i sve sto si napisala. Logicno je da ako cemo placati sajt bude neuporedivo mnogo bolji. Ako cemo placati 550 din mesecno sto je za vecinu nas realno jer imamo 30+ predmeta to je realnih 6600 din godisnje samo za clanarinu za MK. Za taj novac itekako ocekujem poboljsanje rada sajta u svemu ali ne bi me iznenadilo ni da se ista ne popravi, ovde sam 10+ godina i zaista se na sajtu veoma malo radilo, uvek je bilo vise problema nego poboljsanja, no posto nas nista nije kostao, nista nisam ni ocekivala sve ove godine. Za svoj novac, svaka od nas sada definitivno treba da ocekuje makar ovo sa spiska sto je postavila UltraStore.
2025 08 13
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 116