Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja cu da otvorim Patreon da mozete da podrzite moj kvazi adminski rad ovde na forumu 😅😅😅
2025 08 10
> Her_Fashion: > Ja cu da otvorim Patreon da mozete da podrzite moj kvazi adminski rad ovde na forumu 😅😅😅 Pogledala sam krpice hr. Tamo admin redovno razgovara sa clanovima za razliku od ovde. Odgovara na pitanja i daje obavestenja. Pitaj ih tamo zasto kod nas to nije slucaj? Je l nasim zabranjeno?
2025 08 10
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Ja cu da otvorim Patreon da mozete da podrzite moj kvazi adminski rad ovde na forumu 😅😅😅 > Pogledala sam krpice hr. Tamo admin redovno razgovara sa clanovima za razliku od ovde. Odgovara na pitanja i daje obavestenja. Pitaj ih tamo zasto kod nas to nije slucaj? Je l nasim zabranjeno? Ne smem 😅
2025 08 10
Pitala bih ja nego ne dolazi email da potvrdim nalog pa ga imam samo na papiru
2025 08 10
može li starter + blok opcija za 250, šta vam teško?
2025 08 10
> EsBeBe: > može li starter + blok opcija za 250, šta vam teško? Znaš da sam razmišljala danas kako mi nedostaješ na forumu sa najjačim "one liner" ikad 🤣 Manifestovala sam te
2025 08 10
Edit: Kad kažem danas, bukvalno pre pola sata 🤔🤔
2025 08 10
> Her_Fashion: > > EsBeBe: > > može li starter + blok opcija za 250, šta vam teško? > Znaš da sam razmišljala danas kako mi nedostaješ na forumu sa najjačim "one liner" ikad 🤣 > Manifestovala sam te odmarala, čekala inspiraciju :") a, je li već bilo pitanje pitanje mogu li da roknem sad 300 oglasa do oktobra besplatno, u svrhu prilagođavanja i oporavljanja od šoka, kao stari član, a onda da skinem ono što mi preliva preko starter pack-a? 8-)
2025 08 10
Sve moze, bolje rokni odmah 18000 predmeta i plati posle 550 din premium, bar jedan ce da se proda mesecno da pokrije clanarinu
2025 08 10
> Her_Fashion: > Sve moze, bolje rokni odmah 18000 predmeta i plati posle 550 din premium, bar jedan ce da se proda mesecno da pokrije clanarinu Razmisljam se da i ja kupim dzak da se bar isplati ta clanarina, ali znajuci mene i koliko me mrzi da slikam zavrsio bi mi kao lazy bag u sobi
2025 08 10
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Sve moze, bolje rokni odmah 18000 predmeta i plati posle 550 din premium, bar jedan ce da se proda mesecno da pokrije clanarinu > Razmisljam se da i ja kupim dzak da se bar isplati ta clanarina, ali znajuci mene i koliko me mrzi da slikam zavrsio bi mi kao lazy bag u sobi Imaš kod Deana džakove (u gepeku) mislim da su bili oko 4000🤣 Taman ti je jeftinije od lazy baga
2025 08 10
Ne svidja mi se njegova roba, ja ipak volim visu klasu. Imas li neke preporuke gde se moze kupiti top klasa? :')
2025 08 10
> Esprit21: > Ne svidja mi se njegova roba, ja ipak volim visu klasu. Imas li neke preporuke gde se moze kupiti top klasa? :') Na Krpicama ne može sigurno 😄😄
2025 08 10
Opet ja ,kako se plaća preko stripe-a I sta znaci "kredit"?😳
2025 08 11
> Elenahana: > Opet ja ,kako se plaća preko stripe-a Kao što se plaćalo I do sad, tj kao što inače plaćate onilne, otvori se sistem za plaćanje I ukucate podatke sa kartice itd. (Manje više isto kao preko Trustapp, ali je Stripe bolji, tj ne bi trebalo da se dešava da Vam novac "ne legne" na Krpice kao što je to ponekad bio slučaj sa Trustapp) > I sta znaci "kredit"?😳 Kredit je "virtuelna" valuta na Krpicama koju dobijate uz odabranu članarinu, kojom se plaća VIP i promocije artikala Za više saveta, zapratite moj YouTube Kanal Her_Fashion_ Krpice_ Helpline 🤣
2025 08 11
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 116