Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Esprit21: > Ja bih im zapravo i platila ali uz uslov da primene ono sto korisnici mesecima i godinama traze aplikacija za mobilni, opcija blokiranja, razvrstavanje utisaka na pozitivne i negativne, bolji kvalitet fotografija uz placeni paket, i uz primenu fer opcija placanja, po meni to je provizija za prodati predmet. Zamisli tek kad bi u 2025 premijerno uveli 2 factor authentication 😂 > Zasto da vas finansiraju profili koji ce biti zatrpani i nevidljivi zbog onih koji istresaju nove dzakove skoro svakodnevno? Ovaj sajt ima pravila kojih se sam ne pridrzava. Navodno je zabranjena komercijalna prodaja, a svi smo svedocili kako su se mali komercijalni profili blokirali, dok ste istovremeno stitili druge komercijalce koji su vidljiviji jer im se imena nalaze u top korisnicima, a roba uvek prisutna u odeljku "Nova roba". Kako to da njih niste banovali, a imaju iste stvari u razlicitim velicinama i bojama? Oni vas trebaju finansirati jer im dozvoljavate da zakrce sajt i zatrpaju svakog ko zeli svoje da proda. Ovo uopste nije komercijalna prodaja, ne znam o cemu pricas??
upload
2025 08 08
> lovesilver: > Molila bih admine da podele informaciju sta ce se desiti sa vec okacenim predmetima?? Da li ce se stari oglasi oglasi od par godina takodje brisati?? Ja imam bas veliku listu omiljenih i posle odmora planiram dosta toga da uzmem i sad se plasim da ce sve to nestati?? I mene ovo plaši….😰A članice sporo odgovaraju, jer još uvek postoji i problem sa mail-ovima…😩
2025 08 08
Ruku na srce,mislim da su konacno popravili mail issue! Evo posle duzeg vremena kod mene radi! Bas sam happy! Sto zbog toga da ne moram da ulazim svaki cas i proveravam,vise mi je zbog kad posaljem upit... Ja sam u periodu kad to nije radilo poslala puno upita,i bila sam u strahu sta ce biti kad prorade obavestenja... srecom,jedva mi se troje javilo! Inace bih morala da podignem kredit. Kad smo kod toga.. meni je najveci problem na sajtu nesto sto nema veze sa sajtom vec ljudima. Svako malo se "kuka" da nema kupaca,nema prodaje,upita.. kriza.. prosle godine su radila obavestenja i od 10 upita jedva na 3 dobijem odgovor. Da dodam da smatram da nisam tezak kupac u smislu da ne trazim 300 slika,snimaka, milion dimenzija,precnik dugmeta i poluobim flekice na stikli.. mogu da nabrojim na prste jedne ruke koliko sam puta trazila dodatne slike ili mere. I to mahom prodavac predlozi i ja kazem ako vam nije tesko. Ali kad posaljem jasan upit da kupujem,bez trazenja mera,slika ili popusta,vec samo da se dogovorimo oko slanja i nema odgovora a clan se uredno loguje?? I sad me zanima da li postoji neka mera,sankcija,opomena za to??
2025 08 08
> lovesilver: > Molila bih admine da podele informaciju sta ce se desiti sa vec okacenim predmetima?? Da li ce se stari oglasi oglasi od par godina takodje brisati?? Ja imam bas veliku listu omiljenih i posle odmora planiram dosta toga da uzmem i sad se plasim da ce sve to nestati?? Evo ja ću da podelim, kada uvedu novi sistem članovi koji ne izaberu članarinu će imati 3 aktivna predmeta sve ostalo ide u "draft", ako ostanu na besplatnoj verziji nakon 14 dana, svi oglasi koji su u draftu će biti obrisani. Ako ja npr imam sada 200 predmeta a uplatim članarinu za 30 predmeta, ostalih 170 ide u draft na 14 dana, ako nakon toga ne uplatim opciju "neograničen broj predmeta" tih 170 se briše. Dakle primenjivaće se I na stare, tj već postojeće predmete. U prevodu, vrlo je moguće da će dosta toga u Omiljenim biti obrisano ukoliko članice ne uplate određenu članarinu.
2025 08 08
> lovesilver: > I sad me zanima da li postoji neka mera,sankcija,opomena za to?? Ukratko, ne. Ne bave se ni osnovnim funkcijama sajta, sigurno se neće baviti nečijom kulturom i medjuljudskim odnosima, da to tako sročim. Msm da ne ulazimo sad u kako i zašto jer me mrzi da pišem (idem da spavam😅), ali mislim da ćeš razumeti šta hoću da kažem. Nema sankcija ni za mnogo veće "prekršaje", pa očekivati da nekog sankcionišu vezano za njihovu kulturu, teško.. Ako I odgovore na ovo, odgovor će biti "neutralna ocena" (Znam da nisam Admin, al kad sam već krenula da odgovaram na pitanja, ajde) 🤣
2025 08 08
> Her_Fashion: Ovo uopste nije komercijalna prodaja, ne znam o cemu pricas?? Nemam nista protiv coveka, zaista, ali pravila ako postoje na sajtu onda moraju vaziti za sve. Bas dosta malih profila je banovano zbog komercijale, a ovi koji su ocigledni, popularni i redovno ubacuju robu kako je moguce da njih nisu primetili? Nesto mi tu ne stima
2025 08 09
> Esprit21: > > Her_Fashion: > Ovo uopste nije komercijalna prodaja, ne znam o cemu pricas?? > Nemam nista protiv coveka, zaista, ali pravila ako postoje na sajtu onda moraju vaziti za sve. Bas dosta malih profila je banovano zbog komercijale, a ovi koji su ocigledni, popularni i redovno ubacuju robu kako je moguce da njih nisu primetili? Nesto mi tu ne stima Nemam ni ja, više puta smo pisali o tome, da je zaista jedan "gospodin prodavac" 😅 za razliku od mnogih (što komercijalnih što regularnih) i to stoji. Bila bih licimer da ne kažem da sam i ja 2 puta kupila nešto od njega i oba puta bila zadovoljna. Znam šta hoćeš da kažeš, nema potrebe da se pretvaramo da komercijalna prodaja nije dozvoljena kad očigledno jeste. Problem su dupli standardi. Ali dobro, to nije ni tema sad, iako itekako utiče na celu priču.
2025 08 09
Pre nego što odem na "počinak" 😅, samo da kažem da ću ja uplatiti članarinu svakako. Već plaćam VIP I nije mi problem da finansijski "podržim" ovaj sajt koji sam vremenom zaista zavolela. Samo mislim da mnogo toga treba da se uradi, popravi, dodaju nove funckije itd. i jasno mi je zašto smo svi donekle revoltirani ovim. Mislim da se niko od nas ni u jednom trenutku nije osetio uvaženim od strane onih koji upravljaju ovom stranicom, ostali su gluvi na sve sugestije, ideje, pa čak nisu rešili ni probleme od poslednjeg update-a, prošla je čitava godina od tad. Ovde ima devojaka/žena koje su se zalagale za Krpice od samog početka, 10+ godina i nisu uspele da se izbore ni za najbanalniju stvar koju su tražile "razvrstavanje utiska na negativne I pozitivne". I sad se maltene uslovljavaju da plate da bi uopšte ostale na sajtu, a nije im još uvek ponuđena ni neka najosnovnija funkcionalnost i stabilnost istog.
2025 08 09
Cinjenica je da smo trazili ,u svoje ime bih rekla - predlagali toliko toga svih ovih godina... a od svih zahteva/,predloga dobismo samo clanarinu. Ja i dalje jesam za clanarinu,ali nisam odusevljena kako je formirana. Kad bi mene neko pitao,a nije i nece,al nema veze.. stavila bih mnogo vise opcija za tarifiranje. Vidim da se nije moglo izboriti sa-kako ih svi zovu "dzakarosima" ali ovo ih je tek bacilo u prvi plan. Ispade kontradiktorno. Treba uzeti u obzir jako bitnu stvar,da preprodavci zaradjuju i da su dzakovi klasican biznis, i da pored njih imamo devojke koje zele da izvuku neki dinar od nezeljenog 3 broja veceg kupaceg i od tog novca kupe sebi masku za kosu! Mozda ce nesto razmeniti,pokloniti,dati ispod svake cene... mozda malo citati forum,razmenjivati utiske o vaginalnom herpesu,naci recept za slane mafine i ili proklete sandale koje se ne proizvode vec 8 godina a tamo nekom stajale u kutiji ispod decijeg kreveta s dva prsta prasine odozgo. Ovaj sajt je do juce imao jasnu poentu i jasna pravila a od juce se to potpuno preokrenulo. Od juce to vise nije tako. Do juce su preprodavci bili najveci prekrsaj na sajtu a od juce su dobili pocasno mesto. Za sitne pare dobise lokal u centru grada. Da se razumemo jos jednom,ovde ima divnih "dzakarosa",izuzetno normalnih i profesionalnih koji se prilicno drze pravila sajta. Nikad mi nisu posebno smetali,osim kad uguse sa uzasnim dronjcima. Oduvek sam podrzavala da se placa. Samo smatram da predlog tarifa/paketa nije najsrecnije osmisljen. Ne kazem da je skupo,vec trtmilojkavo.
2025 08 09
> Her_Fashion: > > EnaElena: > > Imam pitanje. Sta sa nama koji kupujemo ali ne prodajemo na sajtu? > Ako sam dobro shvatila, postoji besplatna opcija do 3 oglasa, pa tako kupci ne moraju da plaćaju ništa. Hvala na pojasnjenju.
2025 08 09
Za neke stvari pet slika je malo, dodavanje vise od pet slika to bi mogli da omoguce i blokiranje pod obavezno. Opis predmeta takodje da bude kao sto je bio pre promena, ovako ni na sta ne lici i da se promeni ''o tome'' vec da pise ''opis profila''ili ''o korisniku'', a ne ''o tome''.
2025 08 09
Da li postoji opcija dopune novčanika a da nije uplata preko Trustap-a?
2025 08 10
> Saki82: > Da li postoji opcija dopune novčanika a da nije uplata preko Trustap-a? Prelazi se na Stripe - to je bar jedna pozitivna promena. Pitala sam na Krpice HR (Stripe je bolji od Trustapp-a i neki default sistem za plaćanje na sličnim platformama, u principu, na nivou Paypal-a je, tako da sa te strane ne bi trebalo da bude problema)
2025 08 10
Šta znaci Stripe ?
2025 08 10
> Elenahana: > Šta znaci Stripe ? Sistem za online placanje, tj procesuiranje placanja. Opste priznat kao pouzdan i siguran. Sto se samog nacina placanja tice, trebalo bi da bude isto kao preko Trustapp, samo sto je ovo bolje.
2025 08 10
1 2 3 4 5 6 7 ... 116