Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

@srebrna Slazem se ali 550 po osobi su ozbiljne pare kad se pomnozi sve i iskreno sumnjam da ce ista biti izdvojeno za poboljsanje sajta koje je preko potrebno i za koje se moli vec godinama. Da je to pri vrhu liste prioriteta koji su uticali da se uvede ovakva promena to bi bilo jasno iz posta admina. Ali to nije slucaj. Ovako ispada da mi finansiramo plate adminima. Zaista ne razumem sta se desava ni logiku iza ovako besramne odluke ali svakako iz principa vise nista necu u buducnosti postaviti na ovaj "sajt". Svakako bi bilo lepo da objasne jos nesto podjednako detaljno kao sto su objasnili kako ce se sve naplacivati ubuduce.
2025 08 13
Postavila sam pitanje u ovoj temi, odgovor nisam dobila. Smatram da svako od nas zasluzuje odgovor, ma koliko pitanje za mnoge deluje cudno, jer ne znamo svi sve.
2025 08 13
> MarianneMary: > Postavila sam pitanje u ovoj temi, odgovor nisam dobila. Smatram da svako od nas zasluzuje odgovor, ma koliko pitanje za mnoge deluje cudno, jer ne znamo svi sve. I ja sam Vama postavila pitanje (na ono što ste Vi meni napisali) i nisam dobila odgovor. Ne zameram, ali kad već videh da smatrate da svako zaslužuje odgovor, eto da kažem da se slažem.
2025 08 13
> Danka123456789: > > MarianneMary: > > Postavila sam pitanje u ovoj temi, odgovor nisam dobila. Smatram da svako od nas zasluzuje odgovor, ma koliko pitanje za mnoge deluje cudno, jer ne znamo svi sve. > I ja sam Vama postavila pitanje (na ono što ste Vi meni napisali) i nisam dobila odgovor. Ne zameram, ali kad već videh da smatrate da svako zaslužuje odgovor, eto da kažem da se slažem. U vezi hakovanja, pise vam na internetu, ukucate na gugl i izadje vam upustvo za proveru ima i na youtubu najverovatnije.
2025 08 13
> MarianneMary: > Postavila sam pitanje u ovoj temi, odgovor nisam dobila. Smatram da svako od nas zasluzuje odgovor, ma koliko pitanje za mnoge deluje cudno, jer ne znamo svi sve. Draga Marianne, najlogicnije bi bilo da Vam odgovori administrator sajta, da sacekamo mozda se i desi. Da iznesem i svoj stav povodom promena na sajtu. Ovde sam dugo i uvek je bilo problema, da se ne ponavljam par clanica je iznelo opravdane zamerke. Ono sto sam zapazila jeste da se nigde ne pominje zastita kupaca (svaka od nas je i kupac). Kada kazem zastita mislim na konkretne mere, ne samo na blokiranje prevaranata, a osteceni neka se sam snalazi.
2025 08 13
> U vezi hakovanja, pise vam na internetu, ukucate na gugl i izadje vam upustvo za proveru ima i na youtubu najverovatnije. Znam da koristim internet, samo sam pomislila da možda imate nekog iskustva. Ali, nije to poenta onoga što sam napisala.
2025 08 13
> Danka123456789: > > U vezi hakovanja, pise vam na internetu, ukucate na gugl i izadje vam upustvo za proveru ima i na youtubu najverovatnije. > Znam da koristim internet, samo sam pomislila da možda imate nekog iskustva. > Ali, nije to poenta onoga što sam napisala. Nemam iskustva, kad bih nesto zabrljala, pokupila neki virus sestra mi je sredjivala laptop. A na telefonu imam samo osnovne stvari.
2025 08 13
Mislim da je na manje od 3 strane iznet vise nego dovoljan broj vrlo opravdanih zamerki i ozbiljnih problema, od tehnickih do ovih koje je pomenula Iris, oko (nepostojece) zastite kupaca jer je za sad sve na nivou divljeg zapada. Ostaje da nas admini udostoje nekog odgovora.
2025 08 13
Možemo da pišemo ovde jos narednih sto godina, to nikoga ne zanima kao sto ih nije zanimalo ni poslednjih 10 godina.. Evo ja sam odgovarala na neka pitanja jer sam član i na Krpice Hr (tamo sam samo kao kupac), gde Admini odgovaraju korisnicima, pa sam nešto i znala, neke stvari su objašnjene itd., pa mi je diskretno sugerisano "da ne pišem ništa" tj da te informacije nisu "pouzdane". Ne razumem ako već nemaju nameru da odgovore na pitanja, čemu ta sujeta i zašto je problem da neko drugi odgovori. Svakako bilo kakva pitanja a pogotovo sugestije na ovoj temi su traćenje vremena, jer svi pričamo sa zidom otprilike.
2025 08 13
Ne vidim zašto bi bilo kome smetalo da ovde pišete informacije koje imate. Ja sam ovih dana od Vas @Her_Fashion saznala više nego za tri i po godine koliko sam ovde. 🌸 Bacila sam opet pogled na HR krpice. Admini su aktivni na forumu, odgovaraju na pitanja članica, čak se i šale. Sve je to super, ali ne verujem da će se nešto promeniti ako je odluka već doneta. Isto važi i za naše krpice, nažalost. Na nama je samo da odlučimo da li ćemo da plaćamo za sajt koju očigledno ne funkcioniše.
2025 08 13
Vidim da ne mogu nista da postavim ,jer tek sada citam sve ovo....msm trebalo je uvesti proporcionalno oglasima toliko para,jer hej.....postavljam svoje stvari ,ali ovi sto "izbacuju" na tone,trebaju i da plate ..plus te nutkaju,salju smaraju.... Odluka je takva,verovatno nece nista promeniti ali 3 je premalo za osnovni,barem 10 Nije svako u mogucnosti ni to plati...onaj ko ima sigurno ne prodaje ni ne kupuje ovde NISTA
2025 08 13
> vamasa: > Vidim da ne mogu nista da postavim ,jer tek sada citam sve ovo....msm trebalo je uvesti proporcionalno oglasima toliko para,jer hej.....postavljam svoje stvari ,ali ovi sto "izbacuju" na tone,trebaju i da plate ..plus te nutkaju,salju smaraju.... > Odluka je takva,verovatno nece nista promeniti ali 3 je premalo za osnovni,barem 10 > Nije svako u mogucnosti ni to plati...onaj ko ima sigurno ne prodaje ni ne kupuje ovde NISTA Ja mislim da cak ni preglede predmeta ne registruje. Sajt ima da pukne kao kokica. 😄 prvo sa onim masinama, plinskim bocama i glupostima. Samo ima da navuku dokone cikice neke da uznemiravaju devojke. Sto se desavalo na kupujem prodajem od koga je dosta zenskog sveta zbrisalo. Sta je sa curama koje bi da rade razmene? Ja sam ovde razmenila fenomenalne komade. Mozda i ima neke logike da ce sajt bolje da radi, ali ja vise losih nego dobrih stvari vidim. Nazalost...
2025 08 13
> MarVuk: > Zasto mi se skida oglas posle par sati? Zato sto stavljate slike sa interneta verovatno
2025 08 14
Ja sam u IT sektoru i moram da kažem da ako ne počnu da naplaćuju članstvo sajt ne može da preživi ( ne pričam o logici iste cene članarine za devojke koje imaju 40 oglasa i onih sa 3. 500, mada, i to je dosta teško podeliti da svi budu zadovoljni). Ovde sam zadnje 3 godine i samo za taj period je broj postavljenih oglasa rapidno porastao, samo za 24 sata po 150-200 strana novih oglasa, a sve to treba da istrpi jedna baza podataka na jednom serveru i to besplatno??? To jednostavno nije moguće, pre svega što baza podataka u besplatnoj ili jeftinoj varijanti ima svoja ograničenja, koja ovaj sajt svakodnevno prevazilazi. Da ne pričamo o ceni resursa koja od rata između Rusije i Ukrajine konstatno raste, i to ne govorim o porastu od 1-2% nego o znatno većim ciframa. Dalja problematika je programer koji treba ovaj sajt da održava, ili dva, jedan za kod a drugi za front-end - to su sve stvari koje članice ovde ne vide a koštaju itekako. Apsolutno podržavam naplatu članstva na ovom sajtu, ali ne po principu "uzeli smo vam pare ali apsolutno ništa na sajtu nismo poboljšalji". Prevaranata će uvek biti, to je pošast od koje se ne može odbraniti, ali će plaćeno članstvo možda malo smanjiti one sitne prevarante koji se besplatno učlane, "prodaju" neku imaginarnu krpicu nekoliko članica, uzmu par hiljada i onda jednostavno otvore novi profil, opet besplatno. Za 550 dinara sada može da se kupi 200 grama kafe, to je zaista simbolična cifra, mada i kod mene postoji bojazan da će pare uzeti a da nikakve krucijalne promene biti neće. Sve i da je 55 dinara nije lepo kad se čovek oseti kao budala....
2025 08 14
> DubiTam: > Ja sam u IT sektoru i moram da kažem da ako ne počnu da naplaćuju članstvo sajt ne može da preživi ... Upravo je to i problem. Retko ko je ovde napisao "neću da plaćam skupo je", a mnogo njih "OK, ako platim da li će sajt moći neometano da se koristi?" I ja sam ovde oko 3 godine I za to vreme, sve je otišlo na gore, čak i neke osnovne stvari, koje su nekad iole radile, više ne rade. 2024 je promenjen dizajn, još uvek ne možemo da odvojimo paragraf u Opisu predmeta - to je čitava godina za banalan fix. Sećam se teme prošle od godine gde su članice predlagale upravo uvođenje članarine, ali ne samo u svrhu finansiranja sajta, već i u svrhu smanjenja spamovanja predmeta od strane pojedinih. Ja imam 200 predmeta, što nije malo, ali to je akumulacija novih dodatih predmeta u roku od te 3 godine, jer se ne prodaje tako brzo. Ovde ima profila koji na dnevnom nivou ubace po 200 što je nenormalno. Našla sam profile sa po 2000, 3500 a jedan čak sa preko 5000 predmeta. Što je najgore, dupliraju predmete. Tog jednog smo prijavljivale Adminima više puta, od 10- 50 dupliranih oglasa po turi, pogrešno navođenje stanja predmeta itd. Takvi profili su po mom mišljenju realan problem I to bi trebalo nekako da se ograniči. Sad kad su uveli sve moguće kategorije pa kad krenu oni sa kupinda/limunda da zatrpavaju ovde sa karburatorima i šrafcigerima, a gde su prodavci polovnih knjiga koji ih imaju na hiljade..
2025 08 14
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 116